Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 1951 anmeldelser
  • Renslighet 7,4
  • Fasiliteter 6,9
  • Beliggenhet 9,2
  • Romkomfort/standard 7,4
  • Service 7,7
  • Valuta for pengene 7,7
  • Mat/middag 6,7
Sorter etter

Barbara fra Australia
Par
Opphold på 2 netter i september 2016
Very pleasant stay and so handy to shops, transport etc
Excellent buffet breakfast
Skrevet 19 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Daniel fra Australia
Småbarnsfamilie
Superior trippelrom
Opphold på 2 netter i september 2016
Great hotel
Close to everything worth seeing and shopping.
Skrevet 19 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Daniel fra Australia
Småbarnsfamilie
Standard queen rom
Opphold på 2 netter i september 2016
Awesome
Enjoyed our stay. Staff very accommodating.
Skrevet 19 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Morrish fra Australia
Par
Standard queen rom
Opphold på 4 netter i september 2016
Fantastic location
Very comfortable. This time we still looked out over a lane way but it was a much lighter room . My only complaint is that our airport bus was not booked. The location is perfect as almost everything is within walking distance.
Skrevet 17 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Tommy fra Indonesia
Reiste alene
Standard queen rom
Opphold på 2 netter i juni 2016
OK
value for money
Skrevet 17 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Kek fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Standard queen rom
Opphold på én natt i september 2016
Convenient and strategic
Very conveniently access to good food in walking distance.
Skrevet 16 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

azizah fra Malaysia
Gruppe
Standard queen rom
Opphold på 2 netter i september 2016
Very good 👍👍👍👍👍
All staff are very helpful person
Skrevet 15 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Cassandra fra Australia
Par
Standard queen rom
Opphold på 5 netter i september 2016
Good if you want the basics
Rooms are small and aged not overly clean but seen worse. Only let down was a constant rattling sound from air conditioner duct and bad smell in hallway. Good location!
Skrevet 15 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Ms fra Australia
Familie med store barn
Standard queen rom
Opphold på 2 netter i september 2016
Excellent locationUnfortunately loud disturbing mechanical noise came from roo 624 making it hard to
As stated above- best thing its location but rooms need updating like you have find with bathroom New supportive mess needed New carpet Room too noisy with mechanical noises 24/7
Skrevet 08 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

sandra fra Australia
Forretningsreisende
Standard queen rom
Opphold på 6 netter i august 2016
Great Service by Staff
Staff very obliging as I am a regular traveller with lots of luggage. Thank you Mercure Welcome, great location, great restaurant
Skrevet 06 september 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: