Glimrende 8,6
basert på 1686 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 1686 anmeldelser
  • Renslighet 8,9
  • Fasiliteter 8,6
  • Beliggenhet 8,2
  • Romkomfort/standard 8,8
  • Service 8,8
  • Valuta for pengene 8,6
  • Mat/middag 8,0
Sorter etter

SAID fra Oman
Småbarnsfamilie
Deluxe med adgang til basseng
Opphold på 3 netter i juli 2016
Trip to Phuket
Extent hotel but if possible to provid an extra chois of Halal brake fast....
Skrevet 31 juli 2016

Younae fra Sør-Korea
Par
Deluxe dobbeltrom med adgang til basseng
Opphold på 4 netter i juli 2016
Beautiful Swimming Pool
The villa with pool access was really good
Skrevet 26 juli 2016

Jerold fra Singapore
Par
Deluxe med adgang til basseng
Opphold på 3 netter i juli 2016
Amazing stay
Checked in in July which was off peak season. About 1-1.25 hours from Phuket Airport. Quiet and nice place close to Kata beach with many massage and tour agencies available. Staff is friendly although with not so perfect English. Breakfast is simple and can be improved on. Highly recommend to take the room with pool access
Skrevet 25 juli 2016

SANDY fra Malaysia
Gruppe
Deluxe med bassengutsikt
Opphold på 4 netter i september 2015
Great hotel with swimming pool
Is a great hotel with the 3 swimming pools and free shuttle buggy ride outside . Need to upgrade the food and breakfast as the food is not hot and cold. Wifi keeps on changing password all the time. Need to improve the system.
Skrevet 19 juli 2016

Jenny fra Australia
Familie med store barn
Deluxe med adgang til basseng
Opphold på 9 netter i juli 2016
Pool access is brilliant
Really enjoyed pool access. It allowed a great amount of privacy and was super fun. Really good location in kata.
Skrevet 17 juli 2016

jongyup fra Sør-Korea
Par
Deluxe dobbeltrom med adgang til basseng
Opphold på én natt i juli 2016
So so
so so
Skrevet 16 juli 2016

Grace fra Australia
Reiste alene
Deluxe dobbeltrom med adgang til basseng
Opphold på 3 netter i juli 2016
Very relaxing stay.
Beautiful room and pool everything was nice and clean, good breakfast, friendly and helpful staff.
Skrevet 08 juli 2016

SZE fra Malaysia
Par
Deluxe dobbeltrom med bassengutsikt
Opphold på 3 netter i juni 2016
Excellent location in Kata Beach
The hotel is beautiful and the location is great. Walking distance to Kata beach & restaurants & massage places. Will definitely go back!
Skrevet 04 juli 2016

HON fra Hongkong
Par
Deluxe med adgang til basseng
Opphold på én natt i juli 2016
Buffet Seafood dining
took long time to queue up and awaiting the BBQ food and not many seafood choices. Wine price was also expensive.
Skrevet 04 juli 2016

NG fra Malaysia
Par
Deluxe med bassengutsikt
Opphold på én natt i juni 2016
Good
Everything good, includes buggy service from outside to resort.
Skrevet 17 juni 2016


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: