Glimrende 8,6
basert på 1687 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 1687 anmeldelser
  • Renslighet 8,9
  • Fasiliteter 8,5
  • Beliggenhet 8,2
  • Romkomfort/standard 8,8
  • Ansattes arbeid 8,8
  • Valuta for pengene 8,6
  • Mat/middag 8,0
Sorter etter

Mike fra New Zealand
Reiste alene
Deluxe dobbeltrom med bassengutsikt
Opphold på 4 netter i juli 2016
Nice Pool, large room
I enjoyed my stay here... Good breakfast options, nice room (but a little bit of an odd smell when you first go inside and then you adjust to it...) although bathroom not up to same standards (taps in strange place behind mirror, shower gel and shampoo were awful for a resort, and toilet facing the short wall in a rectangular space? - odd...). Good location in Kata but be prepared for some walking each day to reach the main road then beach - maybe 200m to road then 300m to beach - not a long way but in the heat on the way back, you need to consider it... Very nice staff, and the pool was very good - but would have been better if staff supplied service to the pool area...
Skrevet 01 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

SAID fra Oman
Småbarnsfamilie
Deluxe med adgang til basseng
Opphold på 3 netter i juli 2016
Trip to Phuket
Extent hotel but if possible to provid an extra chois of Halal brake fast....
Skrevet 31 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Younae fra Sør-Korea
Par
Deluxe dobbeltrom med adgang til basseng
Opphold på 4 netter i juli 2016
Beautiful Swimming Pool
The villa with pool access was really good
Skrevet 26 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Jerold fra Singapore
Par
Deluxe med adgang til basseng
Opphold på 3 netter i juli 2016
Amazing stay
Checked in in July which was off peak season. About 1-1.25 hours from Phuket Airport. Quiet and nice place close to Kata beach with many massage and tour agencies available. Staff is friendly although with not so perfect English. Breakfast is simple and can be improved on. Highly recommend to take the room with pool access
Skrevet 25 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

SANDY fra Malaysia
Gruppe
Deluxe med bassengutsikt
Opphold på 4 netter i september 2015
Great hotel with swimming pool
Is a great hotel with the 3 swimming pools and free shuttle buggy ride outside . Need to upgrade the food and breakfast as the food is not hot and cold. Wifi keeps on changing password all the time. Need to improve the system.
Skrevet 19 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Jenny fra Australia
Familie med store barn
Deluxe med adgang til basseng
Opphold på 9 netter i juli 2016
Pool access is brilliant
Really enjoyed pool access. It allowed a great amount of privacy and was super fun. Really good location in kata.
Skrevet 17 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

jongyup fra Sør-Korea
Par
Deluxe dobbeltrom med adgang til basseng
Opphold på én natt i juli 2016
So so
so so
Skrevet 16 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Grace fra Australia
Reiste alene
Deluxe dobbeltrom med adgang til basseng
Opphold på 3 netter i juli 2016
Very relaxing stay.
Beautiful room and pool everything was nice and clean, good breakfast, friendly and helpful staff.
Skrevet 08 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

SZE fra Malaysia
Par
Deluxe dobbeltrom med bassengutsikt
Opphold på 3 netter i juni 2016
Excellent location in Kata Beach
The hotel is beautiful and the location is great. Walking distance to Kata beach & restaurants & massage places. Will definitely go back!
Skrevet 04 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

HON fra Hongkong
Par
Deluxe med adgang til basseng
Opphold på én natt i juli 2016
Buffet Seafood dining
took long time to queue up and awaiting the BBQ food and not many seafood choices. Wine price was also expensive.
Skrevet 04 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: