Glimrende 8,2
basert på 243 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 243 anmeldelser
  • Renslighet 7,9
  • Fasiliteter 7,8
  • Beliggenhet 8,8
  • Romkomfort/standard 8,3
  • Ansattes arbeid 8,5
  • Valuta for pengene 8,4
  • Mat/middag 7,2
Sorter etter

prakash fra Malaysia
Reiste alene
Superior
Opphold på én natt i august 2016
Clean
Very clean and very near to main city and other attractions
Skrevet 14 august 2016

An fra Vietnam
Reiste alene
Superior
Opphold på én natt i august 2016
A hidden Jem
Thanks to the superb helpful team of the hotel we experienced very nice time in Ha Noi . The room was lovely , light , lots of space , spotless bathroom with an extremely comfortable kingsized bed with pillow as fluffy as clouds. Breakfast was in a lovely light room , plenty of choice . The staff were friendly and efficient , front desk very friendly and informative . Would definitely stay again , very well priced. Fabulous location for sightseeing .
Skrevet 09 august 2016

Neo fra Singapore
Gruppe
Superior
Opphold på 3 netter i juli 2016
Value for money
Great value for money. Excellent hospitality. Good place. No lifts though for those with heavy luggage.
Skrevet 30 juli 2016

Olivier fra Filippinene
Par
Superior
Opphold på 5 netter i mai 2016
Great Service
Great Service
Skrevet 04 juni 2016

Justyna fra Polen
Par
Superior
Opphold på én natt i mai 2016
Great option in Hanoi
We stayed in New Vision for 3 nights. The hotel is a bit old and some renovation could help, however it is kept very clean and has all the facilities you may need. Room we got was very specious with a really efficient AC. Breakfast was more than great - a buffet where everyone will find something. Staf is just amazing - very helpful and nice.
Skrevet 04 juni 2016

Nguyen fra Vietnam
Reiste alene
Superior
Opphold på én natt i mai 2016
Fantastic Hotel
Hotel was fantastic as it was short trip . Less time to spend but the hotel looks amazing . Staffs are very kind and friendly . Will sure come back in the future .
Skrevet 28 mai 2016

WING fra Hongkong
Reiste alene
Superior
Opphold på én natt i mai 2016
valuable.
staff are very helpful and attentive. so considereated that prepared for my breakfast and let me take away to eat on my way trip (because i have to leave before breakfast time). The room is OK with this price.
Skrevet 09 mai 2016

Alex fra USA
Reiste alene
Superior
Opphold på én natt i april 2016
good value
good value hotel, good location, hard bed.
Skrevet 08 mai 2016

Satya fra India
Par
Superior
Opphold på én natt i april 2016
ok
ok
Skrevet 29 april 2016

Satya fra India
Par
Superior
Opphold på 2 netter i april 2016
good
good
Skrevet 29 april 2016


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: