Northpoint Apartments
Northpoint Apartments
Se alle 32 bilder
Leilighet, 2 soverom - Seng Northpoint Apartments
Leilighet, 2 soverom - Seng
Se alle 32 bilder
Lobby Northpoint Apartments
Lobby
Se alle 32 bilder
Inne Northpoint Apartments
Inne
Se alle 32 bilder
Inne Northpoint Apartments
Inne
Se alle 32 bilder
PÅ KARTET Northpoint Apartments
PÅ KARTET
Ypperlig
Beliggenhet
9,4
Se alle 32 bilder Northpoint Apartments
Se alle 32 bilder
Fjernet fra favoritter

Northpoint Apartments

Ypperlig beliggenhet
Har du spørsmål til Northpoint Apartments?
Glimrende
Basert på 24 omtalerSe hva gjestene har skrevet
8,5
82% ville anbefalt denne til en venn
Valuta for pengene8,2
Vurdering av beliggenhet9,4
Nærmeste flyplassPort Macquarie flyplass (PQQ)
Avstand til flyplassen4,3 km
Egen restaurantNei
  • Gratis trådløst Internett på alle rom

  • Klimaanlegg

  • Balkong/terasse

  • Treningssenter

Velg rom
8,0
Veldig bra
Romkomfort og -kvalitet
Leilighet 3 soverom vannutsikt (3-Bedroom Water View Apartment)
Leilighet 3 soverom vannutsikt (3-Bedroom Water View Apartment)
...
  • Utsikt: Havnen
  • Røykfrie gjesterom
  • 2 enkeltsenger og 2 dobbelt...
Oppgi datoer for å se priser
Executive leilighet, 3 soverom (3-Bedroom Executive Apartment)
Executive leilighet, 3 soverom (3-Bedroom Executive Apartment)
...
  • Utsikt: Havnen
  • Røykfrie gjesterom
  • 2 enkeltsenger og 2 dobbelt...
Oppgi datoer for å se priser
Leilighet 2 soverom med vannutsikt (2-Bedroom Water View Apartment)
Leilighet 2 soverom med vannutsikt (2-Bedroom Water View Apartment)
...
  • Utsikt: Havnen
  • Røykfrie gjesterom
  • 2 enkeltsenger og 1 king be...
Oppgi datoer for å se priser
Leilighet, 2 soverom (2-Bedroom Apartment)
Leilighet, 2 soverom (2-Bedroom Apartment)
...
  • 121 m²/1302 ft²
  • Røykfrie gjesterom
  • 1 queen bed
Oppgi datoer for å se priser
Leilighet, 3 soverom (3-Bedroom Apartment)
Leilighet, 3 soverom (3-Bedroom Apartment)
...
  • Røykfrie gjesterom
  • Adskilt dusj og badekar
  • 2 enkeltsenger og 2 queen b...
Oppgi datoer for å se priser
Leilighet 1 soverom vannutsikt (1-Bedroom Water View Apartment)
Leilighet 1 soverom vannutsikt (1-Bedroom Water View Apartment)
...
  • Utsikt: Havnen
  • Røykfrie gjesterom
  • 1 queen bed
Oppgi datoer for å se priser
Leilighet med balkong (Apartment with Balcony)
Leilighet med balkong (Apartment with Balcony)
...
  • 121 m²/1302 ft²
  • Dusj og badekar
Oppgi datoer for å se priser
Leilighet, 1 soverom (1-Bedroom Apartment)
Leilighet, 1 soverom (1-Bedroom Apartment)
...
  • Røykfrie gjesterom
  • Dusj
  • 1 queen bed
Oppgi datoer for å se priser
Leilighet med balkong (Apartment with Balcony)
Leilighet med balkong (Apartment with Balcony)
...
  • 121 m²/1302 ft²
  • Dusj og badekar
Oppgi datoer for å se priser
2 Bedroom Restricted View Apartment
2 Bedroom Restricted View Apartment
...
    Oppgi datoer for å se priser
    Har du spørsmål til Northpoint Apartments?
    Inntil 30% avslag med Agoda medlemstilbud!

    Prisene faller så snart du logger inn!

    Logg inn nå
    Mer om Northpoint Apartments

    Mer om Northpoint Apartments

    Oppsummering

    Vis mer

    Avstander og viktige steder i nærheten

    Avstander måles som en rett linje. Faktisk reiserute kan være lenger.
    Vis mindre

    Hva de tilbyr

    Vis mindre

    Viktig å vite

    Vis mer

    Nyttige opplysninger

    Vis mer

    Verifiserte kundevurderinger

    Vurderinger fra Agoda (24)Vurderinger fra Booking.com (391)
    8,5
    Glimrende
    Basert på 24 omtaler
    Renslighet8,8
    Fasiliteter8,5
    Beliggenhet9,4
    Romkomfort og -kvalitet8,0
    Service8,3
    Valuta for pengene8,2
    Skrevet av verifiserte gjester fra Agoda
    Filtrer gjestkommentarer etter:
    Romtype
    Leilighet, 1 soverom
    Leilighet, 2 soverom
    Leilighet, 3 soverom
    Leilighet 2 soverom med vannutsikt
    mer
    Viser 15 verifiserte gjestekommentarer
    8,8
    Glimrende
    Sylvia fra Australia
    Gruppe
    Leilighet, 2 soverom
    Opphold på 2 netter i juni 2018
    Family reunion”
    Good location. Apartments are really good with everything you need. There were 16 family members and apartments large enough to get together or meet in the recreation room.
    Skrevet 04 juni 2018
    Thank you for your review and feedback Sylvia. We are please we were able to accommodate bringing your family together. Our apartments are larger than most so you can entertain without being crammed. We hope to welcome you back for your next family gathering.
    Svarte 05 juni 2018
    Northpoint Apartments
    5,2
    Wanlan fra Singapore
    Familie med eldre barn
    Leilighet, 3 soverom
    Opphold på én natt i desember 2017
    Over gjennomsnittlig”
    After hour check in is horrible. We kept on call the staffs for more than 1 hour but no one answer. Finally Agoda service person managed to help us to get the code. we wouldn't stay here again.
    Skrevet 20 desember 2017
    Thank you for your review and feedback Wanlan. The after hours process is simple & easy. As instructed at the time of your booking that we are not a 24 hour reception and we would be in contact with your on your arrival day. We had tried to reach you on the phone number you provided several times on your arrival day and also sent you a text message with the code to the safe with instructions prior to closing. If you had checked your phone then the after hours process would have been a better experience for you. Good luck with your future accommodations.
    Show more
    Northpoint Apartments
    6,8
    Hyggelig
    Anthony fra Australia
    Par
    Leilighet, 2 soverom
    Opphold på 3 netter i juni 2017
    Great location ”
    Heart of town, great walk along the rock/break wall to beach, huge 2 bedroom apartment, underground parking, all clubs have a courtesy bus and will pickup from your door. Staff could be more friendly and approachable, their not good at replying to emails and completing your requests. But aside from that, extremely happy with this accommodation.
    Skrevet 26 juni 2017
    8,8
    Glimrende
    Gary fra Australia
    Familie med eldre barn
    Leilighet, 3 soverom
    Opphold på 3 netter i april 2017
    Good position close to the water”
    Pros: close to the water and the city. Cons: Difficult to park in the street if needed.
    Skrevet 11 april 2017
    Thank you for your review Gary. We are located in a great position close to beaches, cafes, pubs, shops and restaurants. Our parking garage has a 2m height clearance which is standard and every apartment has at least 1 allocated parking space. We hope to see you back at Northpoint again in the near future.
    Svarte 25 mai 2017
    Northpoint Apartments
    10,0
    Ypperlig
    peter fra Australia
    Par
    Leilighet, 1 soverom
    Opphold på 2 netter i november 2016
    Relaxing and good location”
    Movable shower head would have been better
    Skrevet 24 november 2016
    9,2
    Ypperlig
    Michael fra Australia
    Par
    Leilighet, 1 soverom
    Opphold på 2 netter i november 2016
    2 night stay”
    A very pleasant stay . We have been stopping at Port Macquarie for many years and have stayed at numerous different 3/4 star plus accommodation facilities. This is first time we have stayed at Northpoint, but will definitely stay again. This should confirm where we consider this accommodation sits with the competition.
    Skrevet 18 november 2016
    10,0
    Ypperlig
    Rebecca fra Australia
    Gruppe
    Leilighet, 3 soverom
    Opphold på 2 netter i november 2016
    Awesome stay”
    Great location and very helpful staff, highly recommend to anyone
    Skrevet 08 november 2016
    7,6
    Veldig bra
    Michelle fra Australia
    Familie med små barn
    Executive leilighet, 3 soverom
    Opphold på 7 netter i oktober 2016
    A spacious apartment in a good location”
    We had a lovely week in our apartment but were disappointed to find we overlooked the caravan park. It was quite an expensive week and facilities were ok
    Skrevet 10 oktober 2016
    8,4
    Glimrende
    Stephanie fra Australia
    Familie med små barn
    Leilighet, 3 soverom
    Opphold på 2 netter i august 2016
    Great location”
    Great location. Comfy beds, getting a bit old but would stay again. Thai food downstairs was lovely
    Skrevet 14 august 2016
    8,0
    Glimrende
    Ian fra Australia
    Familie med små barn
    Leilighet 2 soverom med vannutsikt
    Opphold på 3 netter i april 2016
    Short break”
    Great location and good value for money.
    Skrevet 30 april 2016
    9,2
    Ypperlig
    Leisa fra Australia
    Gruppe
    Leilighet 3 soverom vannutsikt
    Opphold på 2 netter i mars 2016
    Excellent / Highly rerecommended”
    Clean, modern, comfortable rooms. Easy late check in. Fantastic location and views. Highly recommended for both couples, small groups and families! Will definitely be returning - for longer this time!!
    Skrevet 07 mars 2016
    4,7
    Qin fra Kina
    Familie med små barn
    Leilighet, 2 soverom
    Opphold på 2 netter i januar 2016
    service apartment”
    location
    no A/C in 2 bedroom apartment during summer. Only A/C in living room. furnishing is old. you can hear the noise from the street down below. parking is very tight. no contact prior to arrival and been waiting at the door for like 5 mins untill reception saw us. Hotel was blaming Agoda not given no information to them.
    Skrevet 27 januar 2016
    9,3
    Ypperlig
    Satpal fra Australia
    Familie med eldre barn
    Leilighet, 3 soverom
    Opphold på 3 netter i november 2014
    Roomy apartment very clean nicely decorated”
    Very comportable all cooking facilitis available very close to the beach and shopping centre
    We enjoyed toughly
    Skrevet 06 desember 2014
    8,0
    Glimrende
    Paul fra Australia
    Gruppe
    Leilighet, 2 soverom
    Opphold på 2 netter i februar 2014
    Comfortable and affordable”
    Price comfort and gym
    Very easy checkin and checkout. Common areas are spacious. Gym facility was excellent for a hotel of this type. I found the bed very comfortable. Our balcony doors did not lock but no other rooms opened onto it so we didn't worry. The decor and general appearance was a little outdated but was still very comfortable especially for the price. Has secure undercover parking included. Short walk to the water and to pubs and shops.
    Skrevet 26 februar 2014
    8,0
    Glimrende
    Kynan fra Australia
    Forretningsreisende
    Opphold på 6 netter i mai 2013
    Great stay”
    Large rooms, great walk in robe. Large balcony.
    Overall great stay. Would stay again. Only negative was that we didn't have a water view room!
    Skrevet 05 juni 2013
    Dette er en populær eiendom. Unngå skuffelse!

    Tilbake til søkeresultater

    Tilbake til romutvalg