Veldig bra 7,8
basert på 588 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 588 anmeldelser
  • Renslighet 8,4
  • Fasiliteter 7,3
  • Beliggenhet 7,8
  • Romkomfort/standard 7,9
  • Service 8,2
  • Valuta for pengene 7,6
  • Mat/middag 6,9
Sorter etter

Shukri fra Malaysia
Par
Superior
Opphold på 2 netter i august 2016
Convenient
Everything was a pleasant stay in the hotel, the staffs were very helpful and thanks a lot Jeffrey!
Skrevet 31 august 2016

Jason fra Filippinene
Gruppe
Mystery rom
Opphold på 2 netter i august 2016
Nice hotel
the room is quite small, but it is fine with me. The best part about this hotel is its proximity to the Tiong Bahru Market which has a wide selection of stalls in its food court. The staff are nice and always ready with a smile whenever you pass by the reception.
Skrevet 31 august 2016

Michael fra USA
Småbarnsfamilie
Superior
Opphold på én natt i august 2016
Nice hotel
Would stay here again. Clean, compact room. Great water pressure. Good wifi signal. Nice staff. Only negative is that it's a bit if a walk to the MRT.
Skrevet 23 august 2016

Martin fra Tsjekkia
Par
Deluxe
Opphold på 3 netter i august 2016
Affordable accomodation in a good location
There are not many hotels in this category for this money in Singapore. Very pleasant small hotel with friendly and helpful staff.
Skrevet 10 august 2016

ANTON fra India
Reiste alene
Superior
Opphold på 3 netter i august 2016
Good
Friendly staff
Skrevet 08 august 2016

Albert fra Australia
Par
Balkong
Opphold på 2 netter i august 2016
Well priced for the quality
We had a great 2 night stay here in a balcony room. The breakfast was good quality (along with the 20% discount voucher for other foods) and were more than happy with our stay here
Skrevet 07 august 2016

Yo fra Japan
Forretningsreisende
Superior
Opphold på én natt i juli 2016
Good
Very good hotel, but only small window in the room.
Skrevet 31 juli 2016

Peter fra Australia
Par
Deluxe
Opphold på 3 netter i juli 2016
Great location in the middle of heritage area
Pretty much as the title says, right in the middle of the heritage area and waking distance to everything in Georgetown. Exceptionally friendly staff.
Skrevet 30 juli 2016

Alan fra Storbritannia
Par
Deluxe
Opphold på 6 netter i juni 2016
Good base
A weeks stay, small room but good value for Singapore standards
Skrevet 24 juli 2016

Glenn fra USA
Par
Exclusive
Opphold på 2 netter i juli 2016
Very nice hotel
Very nice hotel Would stay there again
Skrevet 20 juli 2016


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: