Glimrende 8,5
basert på 4864 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 4864 anmeldelser
  • Renslighet 8,8
  • Fasiliteter 8,1
  • Beliggenhet 9,2
  • Romkomfort/standard 8,6
  • Service 8,6
  • Valuta for pengene 8,1
  • Mat/middag 7,7
Sorter etter

Kannie fra Singapore
Par
Opphold på 3 netter i september 2016
Lovely Room
The rooms are spacious and the view is great. The location is near to the wholesale shopping mall, 4 face Buddha and Central world. Will book again if we are visiting Bkk
Skrevet 22 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

KA fra Malaysia
Familie med små barn
Opphold på 2 netter i september 2016
good
very good hotel
Skrevet 22 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Vera fra Filippinene
Par
Opphold på 3 netter i september 2016
Great vacay!
Novotel has a great location, with high end fashion trend , supermarkets, restaurants & street foods .. Its swimming pool is cozy, infinity style ..staff are excellent, very polite & efficient .. Hotel is very clean.. Food is great, only they served the same food for 3 buffet breakfast we had.. With a few new ones.. Aside from our breakfast buffet, as inhouse guest we had free mini japanese buffet, alcoholic & non-alcoholic drinks with desserts every 5-7pm.. Just great!
Skrevet 22 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

ang fra Singapore
Reiste alene
Opphold på 2 netter i mars 2016
Best Hotel In Bkk
Good location, Clean hotel, Nice Staff especially Ms Natasha.
Skrevet 22 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

ONG fra Singapore
Familie med eldre barn
Opphold på 4 netter i september 2016
good location but a bit far from BTS
Breakfast no good... No changes Not much choices
Skrevet 22 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Lai fra Malaysia
Gruppe
Opphold på én natt i september 2016
Location is marvelous but service is so so
My gfs and i booked a suite for a weekend stay. We called housekeeping 3 times requesting for coffeemate and it was only brought to us 40 minutes later. The TV was faulty too.
Skrevet 22 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Chee fra Singapore
Par
Opphold på 4 netter i februar 2016
Conveninet
convenient location to stay and shop
Skrevet 22 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

vy fra Vietnam
Familie med små barn
Opphold på 3 netter i september 2016
Good location, Friendly staff
My small family just spent 3 nights at this hotel. We are satisfied with the location here, can access to the shopping centers easily. The room is okay, the view is nice since We stayed at 18th floor. The staff are extremely friendly and professional. But the food is actually just all right, they are not really various breakfast buffet dishes.
Skrevet 21 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Tan fra Singapore
Par
Opphold på 3 netter i juni 2016
As expected of Novetel A++++
Excellent place to stay with very professional staffs. I am very pleased to stay in this hotel again. Thanks!
Skrevet 21 september 2016
Var denne ontalen nyttig?

Vincent fra Singapore
Familie med små barn
Opphold på 3 netter i september 2016
A Return Visit.
Our 1st visit a few months back, was filled with good memories, staying at this hotel. When the time came for our next family trip, our choice was obvious. HIghly Recommended.
Skrevet 19 september 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: