Veldig bra 7,6
basert på 376 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 376 anmeldelser
  • Renslighet 7,9
  • Fasiliteter 7,2
  • Beliggenhet 8,5
  • Romkomfort/standard 7,5
  • Service 7,6
  • Valuta for pengene 7,3
  • Mat/middag 6,7
Sorter etter

Dominic fra Australia
Forretningsreisende
Studio
Opphold på én natt i juni 2016
Comfortable rooms, decent value for money
I use this hotel quite regularly primarily because it is close to my client's offices. Staff are friendly and rooms are quite comfortable. It would be great if it were closer to decent eating places, which for me at least are a good 15 min walk away.
Skrevet 01 juli 2016

Nadia fra Mauritius
Forretningsreisende
Studio
Opphold på 2 netter i juni 2016
Great location
Great location Friendly staff Huge room
Skrevet 20 juni 2016

Shanelle fra Australia
Forretningsreisende
Studio
Opphold på én natt i juni 2016
Cheeky charging $10 for 2 hours of internet
Our room was very nice inside but there was no natural light and our "window" turned out to be a hallway when I opened the curtain. In this day and age when internet is so cheap, its really cheeky asking people to pay to use the internet. This is the first time in years I've had to pay for Internet. And for that reason I probably will go elsewhere in the future.
Skrevet 08 juni 2016

Ewan fra Australia
Forretningsreisende
Studio
Opphold på én natt i juni 2016
Business
Parking underneath available but very expensive, the Oaks has arranged cheaper parking about 300 metres away. Worth the walk!
Skrevet 04 juni 2016

Cheryl fra Australia
Par
Studioleilighet executive
Opphold på én natt i mai 2016
Excellent
We had a lovely stay, staff were very friendly, was reasonably priced, this will be the place we will choose from now on when we stay in the city, no disappointments for a change
Skrevet 02 juni 2016

Trudy fra Australia
Par
Studio executive
Opphold på én natt i mai 2016
night in town
The hotel's location is within a short walk to many activities and shops in Melbourne. The room was pleasant but basic. Managers should reconsider internet use of 30 mins and increase it to be unlimited like other venues.
Skrevet 26 mai 2016

Parina fra Thailand
Gruppe
Studio
Opphold på én natt i mai 2016
Big room and great location
The room is bigger that I expected. It locates very close to city
Skrevet 19 mai 2016

Nabil fra Australia
Forretningsreisende
Studio
Opphold på én natt i april 2016
Good hotel
Nice people
Skrevet 04 mai 2016

shirley fra Indonesia
Par
Studio
Opphold på 2 netter i april 2016
Good place to stay
Love how they care about us when we arrived at7am and they immediately provide us with a room!
Skrevet 29 april 2016

Nyanlang fra Australia
Gruppe
Studio executive
Opphold på én natt i april 2016
Great Hotel
Very clean, convenient location.
Skrevet 28 april 2016


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: