2015

Oasia Hotel Novena Singapore by Far East Hospitality

8 Sinaran Drive, Novena, Singapore, Singapore 307470 - Vis kart

Glimrende 8,3
basert på 4922 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 4922 anmeldelser
  • Renslighet 8,8
  • Fasiliteter 8,2
  • Beliggenhet 8,7
  • Romkomfort/standard 8,5
  • Ansattes arbeid 8,5
  • Valuta for pengene 7,9
  • Mat/middag 7,2
Sorter etter

Kwee fra Singapore
Forretningsreisende
Superior rom
Opphold på én natt i september 2016
Comfortable and quiet environment for resting
It is a nice place to recommend friends to stay at.
Skrevet 25 september 2016

Bambang fra Indonesia
Par
Superior rom
Opphold på én natt i september 2016
Good hotel
Fast check-in/out, clean room, good location, and friendly staff.
Skrevet 24 september 2016

Kuan fra Malaysia
Par
Superior rom
Opphold på 2 netter i september 2016
near mrt
Very good place. I needed hotel to be away from the normal orchard or city hall and there it is, central enough but at a not so busy place. There is food around.
Skrevet 24 september 2016

Jasmine fra Singapore
Gruppe
Superior rom
Opphold på én natt i august 2016
Convenient location, clean hotel with amenities
Shopping center nearby and easy access to city. Train station is just below. Clean room.
Skrevet 23 september 2016

Jasmine fra Singapore
Gruppe
Superior rom
Opphold på én natt i september 2016
Hassel free, great location, spacious room
Great place to rest and relax away from the city buzz.
Skrevet 23 september 2016

Azimin fra Singapore
Reiste alene
Deluxe rom
Opphold på én natt i oktober 2015
Good location
Hotel is quiet and easily accessible via an underground passage to the train station and nearby shopping mall. Plenty of food options there.
Skrevet 22 september 2016

Donna fra Indonesia
Reiste alene
Superior rom
Opphold på 2 netter i september 2016
oasia novena
perfect hotel with MRT direct access
Skrevet 22 september 2016

THIBAN fra Malaysia
Par
Superior rom
Opphold på 3 netter i september 2016
Strategic location
Room - spacious and clean. Wifi - good connectivity Staff - friendly and check in is fast as well check out. Location - strategic with direct connectivity to Novena MRT. Transportation - not a problem to get cabs as well there is a GrabTaxi device within the hotel for getting transportation. Easily access to hospital as well shopping malls
Skrevet 22 september 2016

Dennis fra Singapore
Par
Superior rom
Opphold på én natt i september 2016
Good location but getting old
Was my 4th stay and was upgraded to a club room but was rather disappointed coz it was less comfy than the standard rooms. The free mini bar did not came with any alocholic drinks.
Skrevet 21 september 2016

Sri fra Indonesia
Par
Superior rom
Opphold på 3 netter i september 2016
Oasia Hotel located in very good location with undeground below and lot of restaurants nearby
None
Skrevet 20 september 2016


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: