Veldig bra 7,9
basert på 4968 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 4968 anmeldelser
  • Renslighet 8,0
  • Fasiliteter 7,7
  • Beliggenhet 8,5
  • Romkomfort/standard 8,1
  • Ansattes arbeid 7,9
  • Valuta for pengene 7,8
  • Mat/middag 7,4
Sorter etter

alf fra Norge
Par
Deluxe med havutsikt
Opphold på 3 netter i april 2013
Fantastisk hotel med en fantastisk utsikt.
Rolig åmråde,utrolig utsikt over Pattaya beach,store flotte rom til en hyggelig pris.Hotel frokosten er veldig bra, en stor buffet med alt en kan tenke seg.
Skrevet 09 mai 2013

Per fra Norge
Par
Superior med balkong, badekar og havutsikt
Opphold på én natt i desember 2011
OK sted, Rom OK, renholdet burde vært bedre
Utsikt fra rommet
Ikke fornøyd med Galla middag, ingen drikke, heller ikke velkomst drink, bare mat, men ikke varm som jeg ønsker. Måtte rydde, jøt neste påfyll. Skuffet
Skrevet 05 januar 2012

Oscar fra Norge
Par
Superior med balkong, badekar og havutsikt
Opphold på 2 netter i juli 2011
Bra hotell, men noen få anmerkninger er det.
Gode rom med dyne i sengen.
vi var gjester på hotellet i to omganger. første runde i rom 1209. det var et stort flott rom med fantastisk utsikt. enorm dobbeltseng med enda større dyne. ikke de kjedelige pleddene mellom to laken, men ordentlige saker. andre runde i et rom i syvende etasje. et helt ordinært rom, men komforten var ikke dårligere. hotellets frokost var blant de bedre, med både asiatiske retter og mer vestlig preget mat. svømmebassenget må være av det mere barnevennlige slaget med "strandlinje" og slakk nedoverbakke utover i bassenget. om noe skal påpekes i negativ retning er det lobbybetjenings evne til å yte service. virket som om det var å få utført enkelte ting uten at sjefen var i nærheten. ikke uvanlig i thailand kanskje, men veldig tydelig her.
Skrevet 25 juli 2011

svein fra Norge
Reiste alene
Superior med balkong, badekar og havutsikt
Opphold på 9 netter i juni 2011
Bra Hotell
Bra beliggenhet
hotellet lå rett ved stranda og soi 6 men ble ikke noe fortsyrret av musikk.ellers var det ryddig og rent og et hyggelig team som jobbet der,god frokost og:-).eneste minuset var en bråkete aircondition
Skrevet 19 juni 2011

unni fra Norge
Forretningsreisende
Superior med balkong, badekar og havutsikt
Opphold på 2 netter i desember 2010
Fint hotell, rett ved stranden, vennlig betjening.
Bra bassengområde og restaurant. God service.
Ligger for nære soi6, som kalles den urene horegaten i Pattaya.
Kjøpte rom Superior Seaview, men fikk tildelt et rom med mindre vinduer og utsikt enn forventet. Ingen heis i den bygningen rommet lå.Mye støy, rett ved bassengområdet.Fint å sitte på restauranten og se på solnedgangen, men all trafikken i gata legger en demper på opplevelsen.Grei gangavstand til det meste.Mye mygg, bruk myggolje!
Skrevet 08 januar 2011

Henning fra Norge
Reiste alene
Deluxe med havutsikt
Opphold på 2 netter i august 2010
Bra opphold
plassering
ingen
hadde ett hyggelig ophold på dette hotellet. lett å finne tilbake til, i forhold til det hottelet jeg hadde før jeg byttet hit, veldig fin utsikkt over pattaya
Skrevet 05 september 2010

Fudji fra Indonesia
Reiste alene
Superior med balkong, badekar og havutsikt
Opphold på én natt i september 2016
Great hotel
Everything is perfect except the receptionist staff not good enough for this class hotel. Have to recruit well ASAP
Skrevet 01 oktober 2016

boon fra Singapore
Par
Superior - chic tower
Opphold på 4 netter i september 2016
Request for large bed
I had requested for a large bed inadvance but it was so disappointed that the staff did not arrange and she was so rude. She did not aplogize and without any explaination.
Skrevet 28 september 2016

Andy fra USA
Par
Superior med balkong, badekar og havutsikt
Opphold på 2 netter i september 2016
Sep 2016 Trip
Was originally put in the old building and my room had no AC and no cold water. After complain then was moved to the new building and the room was new and clean. Got no complaint for that room.
Skrevet 27 september 2016

Janus fra Hongkong
Par
Deluxe med havutsikt
Opphold på 2 netter i september 2016
Amazing viem
The seaview is awesome. Nearby with lots of store to eat or shop
Skrevet 25 september 2016


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: