Bestill nå: Phu Quoc An Guesthouse

Veldig bra
Basert på 38 omtalerSe hva gjestene har skrevet
7,8

Verifiserte kundevurderinger

Vurderinger fra Agoda (38)Vurderinger fra Booking.com (122)
7,8
Veldig bra
Basert på 38 omtaler
Type reisende
Renslighet8,1
Fasiliteter6,7
Beliggenhet7,6
Romkomfort og -kvalitet8,2
Service8,3
Valuta for pengene8,4
Skrevet av verifiserte gjester fra Agoda
Filtrer gjestkommentarer etter:
Språk
English
Deutsch
Tiếng Việt
Русский
mer
Romtype
1 seng i 6-sengsrom (begge kjønn)
Single
Familierom
Standard trippelrom
mer
Sorter etter
Viser 32 verifiserte gjestekommentarer
5,2
Sofia fra Sverige
Par
Standard dobbeltrom
Opphold på én natt i januar 2018
Max 1 natt”
Skulle inte bo mer än en natt här. Stenhårda sängar och AC/fläkten för jätt
Skrevet 12 januar 2018
Thân chào Sofia, Cảm ơn bạn rất nhiều vì cho đã cho điểm nhận xét. Chúc bạn sức khoẻ và vui vẻ. Cảm ơn một lần nữa!
Svarte 14 januar 2018
Phu Quoc An Guesthouse
6,8
Hyggelig
uwe fra Tyskland
Reiste alene
Single
Opphold på én natt i mai 2018
Hyggelig”
Budgetunterkunft in Strandnähe aber etwas ab vom Schuß. Freundlicher, hilfsbereiter Besitzer. Zimmer einfach und klein für Leute ohne große Ansprüche. Tägliche Zimmerreinigung.
Skrevet 21 mai 2018
Dear Uwe, Thank you very much for your review. We wish every nice will to with you. We hope see you again at our island. Thank and best regards! Phu Quoc An guesthouse team
Svarte 10 juni 2018
Phu Quoc An Guesthouse
9,2
Ypperlig
Guenter fra Tyskland
Reiste alene
Standard dobbeltrom
Opphold på 8 netter i desember 2016
Gut und Günstig”
Angenehmes Haus mit sehr freundlichen Gastgebern. Familiär geführtes Hotel. Immer gerne wieder.
Skrevet 08 januar 2017
Dear Mr Guenter, Thank you very much for your review. We wish every nice will to with you. We hope see you again at our island. Thank and best regards! Phu Quoc An guesthouse team
Svarte 17 mars 2018
Phu Quoc An Guesthouse
8,0
Glimrende
Lars fra Sveits
Forretningsreisende
Single
Opphold på 9 netter i desember 2016
gut. sauber. lage”
12 tage auf phu quoc. strand 7/10. sauber 9/10. wenn ich in viet nam immer so ein zimmer habe unterschreibe ich sofort. täglich geputzt. personal freundlich, wenig englisch, hat dennoch geklappt. warnung: leute mit müllphobie bleibt zu hause, vietnamesen, monatsverdienst@100$, haben andere sorgen wie mülltrennung. strand für mich absolut ok. r
Skrevet 03 januar 2017
9,2
Ypperlig
Guenter fra Tyskland
Reiste alene
Single
Opphold på 3 netter i mai 2016
Gute Wahl”
Gehe wieder hin
Skrevet 16 mai 2016
6,7
Hyggelig
Miguel fra Spania
Gruppe
Familierom
Opphold på 2 netter i august 2015
Alojamiento correcto, algo alejado del "centro"”
Tranquilidad, restaurante baratos cercanos, cercano a las playas.
Correcta.
Skrevet 17 september 2015
7,3
Meget bra
CHANGJIANG fra Kina
Reiste alene
Single
Opphold på én natt i mars 2015
离海要下坡大约500米。离夜市有3公里。但胜在自行车免费提供。价格比较便宜。老板很好,老板娘有华人”
离海要下坡大约500米。离夜市有3公里。但胜在自行车免费提供。价格比较便宜。老板很好,老板娘有华人
ok
Skrevet 27 august 2015
9,3
Ypperlig
TOMOKI fra Japan
Par
Standard dobbeltrom
Opphold på 2 netter i november 2015
スタッフがとても親切なゲストハウス”
共有キッチン スタッフの対応 快適性
スタンダードダブルプランで4泊5日しました。ダブルとありますがベッドは二つあります。 共有キッチンがあり、食器や調理道具も一通り揃っているため、市場で購入した食材を持ち帰り自分たちで調理して食べることが出来ました。 レンタルバイク、無料貸し出し自転車もあるので自分の足で島を巡りたい方にもお勧めです。
Skrevet 21 november 2015
5,6
Tùng
Gruppe
Familierom
Opphold på 2 netter i januar 2018
Nhân viên thân thiện, sạch sẽ nhưng tiện nghi thấp”
Nhân viên quản lý thân thiện, giúp đỡ
Skrevet 26 januar 2018
Chào Tùng, Cảm ơn bạn đã cho nhận xét. Chúng tôi chúc bạn sức khoẻ, hạnh phúc và đạt nhiều thành công. Chúng tôi mong muốn gặp lại bạn trong các chuyến đi tiếp theo. Trân trọng! Nhà nghỉ Phú Quốc An
Svarte 26 januar 2018
Phu Quoc An Guesthouse
6,8
Hyggelig
Dao fra Vietnam
Gruppe
Standard trippelrom
Opphold på 4 netter i oktober 2016
Dịch vụ chưa được tốt”
Vị trí thuận lợi, giá cả hợp lý nhưng phòng ốc cần được tân trang, dịch vụ như dọn phòng cần phải có. Tuy nhiên nhân viên thân thiện, cởi mở
Skrevet 14 oktober 2016
8,0
Glimrende
Liubov fra Russland
Reiste alene
1 seng i 6-sengsrom (begge kjønn)
Opphold på 2 netter i februar 2018
Очень хорошее место, цена супер!!”
Все очень хорошо
Skrevet 10 februar 2018
Уважаемая госпожа Любов, Большое спасибо за ваш отзыв. Мы желаем вам любой приятной воли. Спасибо и с наилучшими пожеланиями! Phu Quoc Команда пансиона.
Svarte 10 februar 2018
Phu Quoc An Guesthouse
9,2
Ypperlig
Tatiana fra Russland
Reiste alene
Standard dobbeltrom
Opphold på 6 netter i desember 2015
Отличный гест”
Номер выбрали не в основном здании, а в одноэтажной пристройке, остались довольны. В пристройке просторные номера, окна на две стороны, а в здании не все номера с окном и не такие просторные. Убирают каждый день, номера чистые, есть и кондей и вентилятор, на окнах решетки (это плюс, хотя на Фукуоке даже на пляже вещи спокойно можно оставлять без присмотра). Завтраки можно и не брать заранее, а на месте оплатить, мне завтраки не понравились, ходили завтракать в кафе. Справа от отеля по новой дороге до пляжа намного ближе, чем по старой. В соседнем с отелем здании идет стройка, но шум только днем и нам не мешал.
Skrevet 26 januar 2016