Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Hyggelig



fra 254 anmeldelser
  • Renslighet 6,7
  • Fasiliteter 4,7
  • Beliggenhet 7,3
  • Romkomfort/standard 6,9
  • Ansattes arbeid 6,9
  • Valuta for pengene 7,7
  • Mat/middag 5,5
Sorter etter

TEOH fra Malaysia
Familie med eldre barn
Standard twin double
Opphold på 2 netter i august 2016
Dissapointed
With no lift, smelly toilet, dirty room, no facilities at all.
Skrevet 08 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Nur fra Malaysia
Gruppe
Standard twin double
Opphold på 2 netter i august 2016
My stay
Overall it is very worth it. I meant, it maybe is not the best hotel room. But, it is super cheap and the room and environment were very good for the value. Staff were so friendly 😊
Skrevet 05 august 2016
Var denne ontalen nyttig?

Karen fra Malaysia
Par
Standard double
Opphold på 4 netter i juli 2016
SMELLY TOILET
Everything was okay except for the toilet. I made a mistake of leaving the toilet door open one time, and when i came back after a long day, the room literally smelt like a sewage treatment plant. I wouldnt mind staying again only if they'd fix the smell.
Skrevet 27 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Choe fra Malaysia
Gruppe
Standard double
Opphold på 3 netter i juli 2016
Terrible!
No shampoo, air cond remote control not functioning, dim light, WI-FI failed to connect!! When we complaint about wifi, the staff answered "it is like that"!!!!! Horrible!!
Skrevet 11 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Maximillian fra Malaysia
Gruppe
Twin single standard
Opphold på 2 netter i juni 2016
Satisfied
Overall it is a good hotel
Skrevet 08 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

nasuha fra Malaysia
Gruppe
Standard twin double
Opphold på 2 netter i mai 2016
Good but hot room
The aircond in the room is not cold.
Skrevet 28 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Grace fra Malaysia
Par
Standard double
Opphold på 2 netter i mai 2016
Awful Hygiene Problem
The room is totally unclean. There are a lot of cockroaches in room, bed, toilet. The bedsheet is dirty as well as pillowcase. It's so disgusting. The toilet's ceiling is looking like it's gonna collapse. We expect it has lift but it don't.
Skrevet 22 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

MELBY fra Malaysia
Forretningsreisende
Double for enkeltperson standard
Opphold på én natt i mai 2016
Couple
Unpleasant
Skrevet 13 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

dennis fra Malaysia
Forretningsreisende
Standard double
Opphold på én natt i april 2016
terrible smell of blanket..
bed sheet and blanket need to clean always especially have lots of "stain" on it...
Skrevet 03 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Norlia fra Malaysia
Gruppe
Standard twin double
Opphold på 4 netter i april 2016
Value for money and great location.
Recommended
Skrevet 28 april 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: