Glimrende 8,2
basert på 1050 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 1050 anmeldelser
  • Renslighet 8,7
  • Fasiliteter 8,9
  • Beliggenhet 7,5
  • Romkomfort/standard 8,8
  • Service 8,8
  • Valuta for pengene 7,9
  • Mat/middag 7,6
Sorter etter

Ruby fra Filippinene
Gruppe
Lagune utsikt
Opphold på én natt i juni 2015
Great place to chill out and have fun
Friendly staff, comfortable beds, breathtaking view
Great
Skrevet 30 juni 2015

Cynthia fra Filippinene
Familie med eldre barn
Lagune utsikt
Opphold på én natt i juni 2015
Visiting the Plantation
The room is amazing its big and cozy! The beach is nice lots of fish but the beach front should be regularly maintained coz there is lots of trash and sea algae and moss! the staff is very polite.
It is great our kids enjoyed the stay even if it's a one day stay. Lots of activities to endulged with. One thing that we didn't enjoy is the food it's too costly and few choices. They need to improve on that aspect. With regards to the accessibility I suggest that a taxi should be readily available if the guest wants to go around outside the bay. But over all it's a good experience. This is our first time to travel local we always travel outside the country! But this time we tried local beaches!
Skrevet 26 juni 2015

Ma. fra Filippinene
Familie med små barn
Lagune side
Opphold på 2 netter i juni 2015
Memorable plantation bay vacation
Efficient and hospitable staff; first class amenities; sent back watch which we left in the room.
It was very pleasant and most enjoyable! Kids were able to go on their own. Plenty of things to do with staff always ready to assist.
Skrevet 15 juni 2015

Maria fra Filippinene
Familie med eldre barn
Lagune side
Opphold på én natt i mai 2015
Still Cebu's finest resort!
Comfort, efficient service and value for money
Will be back soon....
Skrevet 14 juni 2015

Win fra Malaysia
Familie med små barn
Lagune utsikt
Opphold på 4 netter i juni 2015
Wonderful stay at the Plantation Bay
Fiji Restaurant, Fishes by the Galapagos Beach, excellent staff
Fun-filled activities with well-maintained facilities in a secure environment. Stay was excellent. Highly recommended. "There is everything in this hotel".
Skrevet 07 juni 2015

tavitah fra Filippinene
Familie med eldre barn
Lagune utsikt
Opphold på én natt i juni 2015
Worth it
Place, people, food
Skrevet 05 juni 2015

Girly fra Australia
Familie med eldre barn
Lagune utsikt
Opphold på én natt i mai 2015
Awesome place
Courteous staff
Fantastic
Skrevet 31 mai 2015

LIBRADO fra Filippinene
Familie med eldre barn
Lagune utsikt
Opphold på én natt i mai 2015
a wonderfull summer vacation
The hotel is location and set-up is nicely done, my family enjoyed a lot, the lagoon, the pool, we played tennis, went to the shooting range and did archery. it was a fantastic summer break
Fantastic
Skrevet 29 mai 2015

venus fra Filippinene
Familie med små barn
Lagune side
Opphold på én natt i mai 2014
One of a kind experience
lagoon and the staff
the staff are very and nice and very nice accomodation.
Skrevet 26 mai 2015

ronaldo fra Filippinene
Familie med eldre barn
Lagune side
Opphold på én natt i mai 2015
Beautiful and relaxing hotel to stay
Nice amenities, courteous staff, perfect place to relax
I enjoyed my stay in plantation bay
Skrevet 26 mai 2015


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: