Glimrende 8,2
basert på 1049 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 1049 anmeldelser
  • Renslighet 8,7
  • Fasiliteter 8,9
  • Beliggenhet 7,5
  • Romkomfort/standard 8,8
  • Ansattes arbeid 8,8
  • Valuta for pengene 7,9
  • Mat/middag 7,6
Sorter etter

TAE fra Sør-Korea
Par
Lagune side
Opphold på 3 netter i februar 2015
Very good resort.
Kind staff. No tip. Food
Very good.
Skrevet 03 mars 2015

Victoria fra Canada
Par
Lagune utsikt
Opphold på 2 netter i februar 2015
The Best
The staff, the place, the food
I most appreciated the courteousness of the staff. Very helpful and respectful.
Skrevet 03 mars 2015

emily fra USA
Gruppe
Lagune side
Opphold på 2 netter i februar 2015
The resort is excellent
Cleanliness,excellent food at the buffet,no mosquito
My family enjoyed it. I was not satisfied when we checked in it was hard to understand what the Korean receptionist was saying and it took us a while to wait for the other 2 rooms I reserved. When my friend called the operator said there's no such name,until the 3rd time when a guy answered the phone and was transferred in my room.
Skrevet 24 februar 2015

Marinel fra Singapore
Par
Lagune side
Opphold på 3 netter i februar 2015
friendliest resort ever
No boring moments due to number of activities in the resor, very polite staff and the no tipping policy
I am glad I have chosen plantation bay resort as accommodation of choice in Cebu. It's the first resort where we find the events are very much alive. The food served are all good. I first tasted the iberian pig here in one of their tapas restaurant. But what makes it a marvelous stay are the hardworking staff who upon arrival makes u feel very welcome and the politeness is extraordinary. Cheers!
Skrevet 23 februar 2015

marishell fra Filippinene
Familie med små barn
Lagune side
Opphold på én natt i februar 2015
nice stay at Palntation bay!
nice view, clean resort and spacious rooms.
fund and enjoyable. the kids love the water and enjoyed feeding the fish
Skrevet 21 februar 2015

EMMA fra Filippinene
Par
Lagune utsikt
Opphold på 6 netter i mars 2014
Nice relaxing place...
Relaxing place for a short break, Nice surroundings, Beach ok
Enjoyable stay.
Skrevet 17 februar 2015

Arlene fra Singapore
Gruppe
Lagune utsikt
Opphold på én natt i januar 2015
Expensive, too quite
Room cleanliness, staff politeness and friendliness
Skrevet 14 februar 2015

Chiqui fra Filippinene
Familie med små barn
Lagune side
Opphold på én natt i februar 2012
Good stay
Good service
Room was clean and service aw generally good. My only comment is that the food was a little pricey for the quality and taste that they serve.
Skrevet 02 februar 2015

carmencita fra Filippinene
Familie med små barn
Lagune utsikt
Opphold på 2 netter i januar 2015
Highly Recommended
good facility for spa, staff are friendly and approachable and the resort has a fresh water and salt water to choose from.
Total relaxation for people who are stress. I would definitely come back here.
Skrevet 01 februar 2015

tracey fra USA
Familie med eldre barn
Suite 1 soverom
Opphold på én natt i januar 2015
one of the best....
lagoon, foods and staff
Relaxing place but expensine
Skrevet 31 januar 2015


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: