Glimrende 8,2
basert på 1049 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 1049 anmeldelser
  • Renslighet 8,7
  • Fasiliteter 8,9
  • Beliggenhet 7,5
  • Romkomfort/standard 8,8
  • Service 8,8
  • Valuta for pengene 7,9
  • Mat/middag 7,6
Sorter etter

MARIA fra Filippinene
Familie med små barn
Lagune side
Opphold på én natt i oktober 2014
clean, nice place, service okey
nice vacation place, clean, staffs okey
happy
Skrevet 11 desember 2014

Hyunhye fra Sør-Korea
Reiste alene
Lagune side
Opphold på 2 netter i desember 2014
awesome place
kind, clean, nice place
The Staff was very kind and whole place was really clean and awesome. But location was not that good. I paid a lot of money for taxi fee and the night, was a bit dangerous to move to out of the resort.
Skrevet 09 desember 2014

scarlet fra Filippinene
Par
Lagune utsikt
Opphold på 2 netter i november 2014
95% overall rating due to existing renovation.
excellent staff friendly , accommodating,always in smile very hospitable,comfortable room and ambience
Our stay is relaxing,clean room and surroundings and the ambience is so relaxing .I highly recommend all the staff, they are well trained and well disciplined with what they do. They made us feel at home and made our vacation a memorable one. I will recommend it to friends. The level of service is above my expectation. Keep up the good work in giving excellent service to our money, giving us the comfortable stay that we could cherish. I will be back
Skrevet 03 desember 2014

Susie fra Filippinene
Par
Lagune side
Opphold på 2 netter i mai 2012
Beautiful
safe, beautiful view, great staff
womderful
Skrevet 02 desember 2014

Jezza fra Filippinene
Familie med små barn
Lagune utsikt
Opphold på én natt i november 2014
Great Vacation Stay in Cebu
Staff, Amenities, Food
Superb
Skrevet 02 desember 2014

Victor fra Filippinene
Familie med små barn
Suite 1 soverom
Opphold på én natt i november 2014
the best resort in the philippines
very nice resort, very clean, super relaxing views, very safe for children
I can consider it on of the best if not the best resort ive been to....very good for families with young children or couples honeymooning...5 stars!..i will surely go back there the soonest!
Skrevet 02 desember 2014

peter fra Storbritannia
Par
Lagune side
Opphold på 2 netter i november 2014
top resort
beach room
one of the best hotels I have stayed in
Skrevet 30 november 2014

KRIS fra USA
Familie med små barn
Lagune side
Opphold på én natt i november 2014
BEST PLACE EVER!
quality customer service , environment, total package.
amazing,superb,two thumbs up!
Skrevet 28 november 2014

Iris fra Storbritannia
Par
Lagune side
Opphold på én natt i november 2014
Beautiful rooms and views .
Rooms
Like centre parts/ Disney resort in philipphines . If you like perfect man made beach and views , loads of sports activities then you can't beat this place . Perfect for families to keep kids entertained , luxury accomadation and places to eat and excellent service from staff . Would recommend if you looking for resort type holiday
Skrevet 20 november 2014

Emmanuel fra Filippinene
Par
Lagune utsikt
Opphold på 2 netter i mai 2014
very nice resort
lots of things to do, no tipping policy, nice staff
We had a great night with my family. There are a lot of things to do in the resort.
Skrevet 19 november 2014


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: