Glimrende 8,2
basert på 1050 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 1050 anmeldelser
  • Renslighet 8,7
  • Fasiliteter 8,9
  • Beliggenhet 7,5
  • Romkomfort/standard 8,8
  • Service 8,8
  • Valuta for pengene 7,9
  • Mat/middag 7,6
Sorter etter

Michael fra Filippinene
Gruppe
Lagune utsikt
Opphold på én natt i mai 2016
GREAT location
good value, excellent service
Skrevet 24 mai 2016

Raquel fra Filippinene
Familie med små barn
Lagune side
Opphold på én natt i mai 2016
Great
Nice staff
Skrevet 22 mai 2016

Patrick fra Filippinene
Par
Lagune utsikt
Opphold på 2 netter i mai 2016
Awesome
Amazing resort
Skrevet 22 mai 2016

Ma fra Filippinene
Par
Suite 1 soverom
Opphold på 3 netter i mai 2016
clean & nice place
Very relaxing place... Nice staff and great foods...
Skrevet 21 mai 2016

Christopher fra Filippinene
Familie med små barn
Lagune side
Opphold på 2 netter i mai 2016
good location and nice lagoon
good for families with young kids
Skrevet 20 mai 2016

Irish fra Filippinene
Par
Lagune utsikt
Opphold på én natt i mai 2016
Good place to relax
Highly recommended amenities. You'll have the option for fresh water or salt water pool or you can just jump in to the beach. Great experience too to have a bar in the middle of the pool. One flaw is you can't bring in food and drinks in the room and there's like 3-4 restaurants only you can choose from and it's kind of expensive. Also, we got disappointed with one of the staffs at Kilimanjaru. We decided to eat here for breakfast since it's the only one open during that time. I got up to get more food while my partner was left at the table. When I got back, my partner informed me that she got pissed off because when the waitress took the used plates we've set aside, it was on a stomped manner. It was really awful and it's not a good customer experience. A smile could have been better even if there's no tip policy.
Skrevet 19 mai 2016

gerelean fra Filippinene
Familie med eldre barn
Lagune side
Opphold på én natt i mai 2016
Awesome R&R
The best rest and relaxation, the best staff, the best food! My stay at Plantation Bay is just beyond awesome!
Skrevet 16 mai 2016

naoki fra Filippinene
Par
Lagune side
Opphold på 2 netter i april 2016
Anniversary
it was good to stay in Plantation bay. I want to come back
Skrevet 05 mai 2016

John fra Storbritannia
Par
Lagune utsikt
Opphold på 5 netter i april 2016
Couple reciew
Lakes in need of a more regular cleaning, not as clean as the last visit, overall a fantastic place, recommend to visit.my girlfriend says"More clean please cosI don't like it if I saw dirty things floating in the water also under the water."
Skrevet 04 mai 2016

Silvia fra Filippinene
Familie med små barn
Lagune side
Opphold på én natt i april 2016
Enjoyable stay
We enjoyed our stay in the resort - saltwater lagoons were clean, the kids enjoyed playgrounds and kids pool. Hotel staff were efficient and friendly. We will definitely come back again with my family :)
Skrevet 02 mai 2016


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: