Bra 7,3
basert på 833 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 833 anmeldelser
  • Renslighet 7,6
  • Fasiliteter 5,4
  • Beliggenhet 7,5
  • Romkomfort/standard 7,3
  • Service 7,5
  • Valuta for pengene 7,8
  • Mat/middag 5,7
Sorter etter

joko fra Indonesia
Reiste alene
Standard - tilbud
Opphold på 2 netter i mars 2014
good location only traffic so bad around there
clean , location , parking lot
is great just traffic around there , nasi jinggo is awesome , the staff is friendly .Smoking are is great so no smoke anywhere. Tumbs up POP u the rock
Skrevet 20 mars 2014

joko fra Indonesia
Forretningsreisende
Standard - tilbud
Opphold på 2 netter i mars 2014
nice location
clean,friendlly staff , cheap
awesome location , no snoring area is Good idea fior child .Nasi jonggo isn't bad at all
Skrevet 18 mars 2014

marchell fra Indonesia
Reiste alene
Standard - tilbud
Opphold på 3 netter i februar 2014
nice hotel.. little bored at mid night
spa. location. room.
Nice hotel.. recommended for backpacker Very close to central of city
Skrevet 18 mars 2014

Rommy fra Indonesia
Forretningsreisende
Opphold på én natt i februar 2014
Good for short stay
centrally located, near to local restaurant and clean
Denpasar is good for business traveler. Located in the center of business district. Easy to find good and cheap Indonesia food, compared to Kuta, Seminyak, and other tourism areas. Room is clean and comfy. Overall it's a good deal.
Skrevet 21 februar 2014

novy fra Indonesia
Forretningsreisende
Standard - tilbud
Opphold på 5 netter i november 2013
good design
clean room
hotel service and room condition are nice, far beyond my expectations, for its relatively less price. Maybe be not to good for family with kids, as there's no much space for children to play in the hotel.
Skrevet 25 januar 2014

novy fra Indonesia
Forretningsreisende
Standard - tilbud
Opphold på 3 netter i november 2013
good design
clean room
hotel service and room condition are nice, far beyond my expectations, for its relatively less price. Maybe be not to good for family with kids, as there's no much space for children to play in the hotel.
Skrevet 25 januar 2014

Astari fra Indonesia
Par
Standard - tilbud
Opphold på én natt i januar 2014
nice
clean comfort low budget
I enjoyed it and maybe will be back on my next trip
Skrevet 22 januar 2014

Adam fra Sverige
Reiste alene
Standard - tilbud
Opphold på én natt i januar 2014
Good place to stay the night
Cheap, friendly staff, air conditioned
Skrevet 21 januar 2014

Chee fra Malaysia
Forretningsreisende
Standard - tilbud
Opphold på én natt i januar 2014
return customer
cleanliness, comfort stay, nice breakfast
Skrevet 17 januar 2014

isdianto fra Indonesia
Forretningsreisende
Standard - tilbud
Opphold på én natt i januar 2014
very simple
small, simple and clean
close to city centre and easy access with taxi, buat far away from beach and other attraction.
Skrevet 13 januar 2014


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: