Veldig bra 7,3
basert på 1217 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 1217 anmeldelser
  • Renslighet 7,8
  • Fasiliteter 7,0
  • Beliggenhet 7,3
  • Romkomfort/standard 7,4
  • Ansattes arbeid 7,5
  • Valuta for pengene 8,0
  • Mat/middag 5,7
Sorter etter

NOOR fra Malaysia
Gruppe
POP! Room
Opphold på 3 netter i august 2016
Convenient place
Walking distance to Kuta beach
Skrevet 04 september 2016

Siti fra Malaysia
Gruppe
Minimum 2 nights Double Room
Opphold på 3 netter i august 2016
Overall satiesfied.
Clean, staff is friendly.
Skrevet 01 september 2016

jonathan fra Indonesia
Gruppe
POP! Room
Opphold på én natt i august 2016
Good
I love the girl at receptionist , she's served me well, answering my questions kindly. I gave 5 stars
Skrevet 28 august 2016

NUR fra Malaysia
Par
Minimum 2 nights Double Room
Opphold på én natt i august 2016
Love this hotel
Verry nice to stay in shorts vacation. I love the bathroom and surrounding hotel. Value for money to stay
Skrevet 25 august 2016

Parawee fra Thailand
Gruppe
POP! Room
Opphold på én natt i august 2016
Nice!
All good
Skrevet 20 august 2016

Alfius fra Indonesia
Par
POP! Room
Opphold på 3 netter i oktober 2015
Low Budjet Hotel
Event it is a low budjet hotel, but i rate this 4/5 the location is near kuta beach and the important thing is it is clean
Skrevet 17 august 2016

Eliza fra Indonesia
Familie med store barn
POP! Room
Opphold på 3 netter i juli 2016
Bed
I have asked for large bed because three of ud were planing to sleep together. But we got twins beds instead of one large bed.
Skrevet 06 august 2016

audio fra Indonesia
Reiste alene
Minimum 2 nights Double Room
Opphold på 2 netter i juli 2016
Cheap, near to the beach
Cheap, near to the Legian beach but the hotel are hidden, not interested with the breakfast. But, overall this hotel still recommended
Skrevet 01 august 2016

ARI fra Indonesia
Småbarnsfamilie
Minimum 2 nights Double Room
Opphold på 3 netter i juli 2016
good but need improvement
If you traveling alone or travelling with your mates, this hotel is good, its near the beach and shopping area, just beware if you go out at nite, its location not save, you need to go thru a not so bright alley. But if you travelling with children or baby like me, not highly recommended, they don't provide water pot to boil water for making milk, no soap, tooth brush, they never change the drinking glass, and don't be surprise if your breakfast is only only 1 portion of airlines economy meal. Better of you buy your breakfast t the beach. All and all its a good hotel, but not recommended for families.
Skrevet 31 juli 2016

Danny fra Indonesia
Familie med store barn
POP! Room
Opphold på én natt i mars 2016
Good hotel near beach
Cheap and clean, near beach. I'm very satisfy during stay here.
Skrevet 29 juli 2016


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: