Glimrende 8,2
basert på 2822 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 2822 anmeldelser
  • Renslighet 8,6
  • Fasiliteter 7,5
  • Beliggenhet 8,6
  • Romkomfort/standard 8,4
  • Service 8,2
  • Valuta for pengene 8,0
  • Mat/middag 7,4
Sorter etter

Ailen fra Malaysia
Forretningsreisende
Deluxe king rom
Opphold på én natt i august 2015
Location
Comfort & Convenient
Skrevet 07 mai 2016

Piotr fra Polen
Forretningsreisende
Superior king rom
Opphold på 4 netter i april 2016
in reality it is max 3 star hotel
rooms very basic, quite far away from everywhere. Not a really exciting place if u want to stay longer, Will not stay their again.
Skrevet 05 mai 2016

Lee fra Malaysia
Forretningsreisende
Superior king rom
Opphold på én natt i mars 2016
Good Business Hotel in Kuching
Pullman Kuching is my first choice for my Kuching trip
Skrevet 05 mai 2016

Cheah fra Malaysia
Par
Superior king rom
Opphold på 2 netter i april 2016
Huge room, good location, comfy bed
Given a huge room with ample amenities - yoga mat & dumbbells too! Ironically, there's no 'do not disturb' sign, pen nor any power point near the bed side. Staff are friendly & service is acceptable. Good location - walking distance to the waterfront & restaurants. Cat City Holidays has a counter at the lobby (9am to 6pm) so it's pretty convenient. We arranged for a half day tour to the caves for next day on the day we arrived. Breakfast is included but there's nothing impressive. Save the calories for local fare outside the hotel.
Skrevet 03 mai 2016

noraini fra Malaysia
Forretningsreisende
Superior twin rom
Opphold på én natt i april 2016
KO
NOT RECOMENDED
Skrevet 03 mai 2016

noraini fra Malaysia
Forretningsreisende
Superior king rom
Opphold på én natt i april 2016
KO
NOT RECOMENDED
Skrevet 03 mai 2016

lim fra Malaysia
Par
Deluxe twin rom
Opphold på 3 netter i april 2016
nice
Nice view, clean room 1405, hard-working room service, nice pool n facilitiees. 1 thing weird, I walked out fr swimming pool to lift in wet swimming attire n wrapped in towel, meanwhile people fr conference room were having refreshment! So embarrassing
Skrevet 29 april 2016

Poh fra Malaysia
Forretningsreisende
Superior king rom
Opphold på én natt i april 2016
Good location
One of the best in Kuching, but price is too high.
Skrevet 27 april 2016

jiali fra Singapore
Par
Superior king rom
Opphold på én natt i oktober 2015
Very nice hotel
I love the hotel but the location is up on a hill, prob take about half an hour to reach the city area. Room is spacious and clean.
Skrevet 27 april 2016

ZEE fra Malaysia
Forretningsreisende
Superior king rom
Opphold på én natt i april 2016
Excellent stay
As usual, its a new and great hotel with good facilities and nice rooms. Highly recommended for business or leisure stay.
Skrevet 26 april 2016


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: