Glimrende 8,2
basert på 2818 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 2818 anmeldelser
  • Renslighet 8,6
  • Fasiliteter 7,5
  • Beliggenhet 8,6
  • Romkomfort/standard 8,4
  • Ansattes arbeid 8,2
  • Valuta for pengene 8,0
  • Mat/middag 7,4
Sorter etter

LEAN fra Malaysia
Reiste alene
Superior king rom
Opphold på én natt i august 2015
Is a good hotel and good location
Must try their gym, sauna and stream room.
Skrevet 12 august 2015

SIEW fra Malaysia
Gruppe
Superior twin rom
Opphold på én natt i august 2015
Strategic Location
Good location, helpful staff and spacious room
Very good location whereby you can just walk to those place of interest at your own. If you need shopping, just next to the hotel.
Skrevet 12 august 2015

mohd fra Malaysia
Par
Superior twin rom
Opphold på 2 netter i august 2015
Very clean
Superb
Skrevet 12 august 2015

gilbert fra Malaysia
Gruppe
Superior king rom
Opphold på 3 netter i august 2015
thump up!!!!!
moderate
Skrevet 11 august 2015

Chan fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Superior king rom
Opphold på 2 netter i august 2015
Pleasant stay
Clean, comfortable & good location
Skrevet 11 august 2015

Sivakumar fra Malaysia
Reiste alene
Superior king rom
Opphold på én natt i august 2015
Short stay in Kuching
Price, location, efficiency
Skrevet 11 august 2015

fiona fra Malaysia
Par
Superior twin rom
Opphold på 4 netter i august 2015
Lovely stay
Location , service , food
Apprently me and my husband had a great stay togeth
Skrevet 11 august 2015

Max fra Malaysia
Par
Superior king rom
Opphold på 3 netter i august 2015
good hotel for business and vacation
Strategic location in the middle of the town. Walking distance to nearby infamous seafood restaurants. Breakfast has a wide range of options and most importantly the food quality is good.
My wife and I enjoyed the time in the hotel. Overall the hotel is clean. Staffs are friendly. The only disappointment was the wifi. The connection was much slower than mobile phone. Other than that, there is no reason we will not stay there again.
Skrevet 11 august 2015

Chong fra Malaysia
Reiste alene
Superior twin rom
Opphold på én natt i august 2015
Reception staff unfriendly and unpolite
comfortable, clean and good location
reception's staff kinda unpolite and unfriendly at all.
Skrevet 10 august 2015

Evonnie fra Malaysia
Reiste alene
Superior twin rom
Opphold på én natt i august 2015
what I think..
1) big window 2) view 3) the bathroom. hate the bed size for superior, tv channel could be more..
Love the big window in the room & bathroom is big/comfotable. The highlight for me was the view from my room itself.
Skrevet 10 august 2015


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: