Glimrende 8,2
basert på 2822 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 2822 anmeldelser
  • Renslighet 8,6
  • Fasiliteter 7,5
  • Beliggenhet 8,6
  • Romkomfort/standard 8,4
  • Service 8,2
  • Valuta for pengene 8,0
  • Mat/middag 7,4
Sorter etter

vinayak fra India
Forretningsreisende
Superior twin rom
Opphold på én natt i august 2014
great place great food
ambience location and food
good
Skrevet 17 juni 2015

Eek fra Malaysia
Forretningsreisende
Superior king rom
Opphold på 2 netter i juni 2015
Overall, a great stay, nice amenities.
Location, Comfort, Nice Breakfast
A pleasant stay. Room is good, service is ok, location is convenient, very close to the famous seafood place and riverside.
Skrevet 16 juni 2015

Frankie fra Malaysia
Reiste alene
Superior king rom
Opphold på én natt i juni 2015
Good location with cleaned room
Cleaned room, friendly staff and location
Cleaned room with friendly staff but Front Office Staff/Receptionist were so busy due to multiple function during my stay, no one pick up the phone even rang few times,Maintenance staff too busy have no time to adjust my room bathtub hot water temperature which was not hot only warm water. Not to mention room comfort and standard no way to compare with Pullman Putrajaya with same type of room.
Skrevet 16 juni 2015

CHANG fra Malaysia
Forretningsreisende
Superior king rom
Opphold på én natt i juni 2015
Great location, clean room
Location, clean room, good food
Excellent and will choose to stay here again in future
Skrevet 15 juni 2015

Abdul fra Malaysia
Familie med eldre barn
Superior king rom
Opphold på 4 netter i juni 2015
Great experience with Pullman Kuching
Location near to town, room, service & foods..
I enjoyed stay at the Pullman Kuching Hotel. Their staffs so kind & helpfull. Their food also taste good and I definitely will choose Pullman as my favourite hotel if I visit Kuching next time.
Skrevet 13 juni 2015

chong fra Malaysia
Forretningsreisende
Superior twin rom
Opphold på 2 netter i mai 2015
Average hotel with fair price
Good Location and value for money
Skrevet 11 juni 2015

David fra Australia
Forretningsreisende
Deluxe king rom
Opphold på én natt i juni 2015
Lack of essentials in room
Nothing to boast
Less than what I expected from a Pullman branded hotel. Room was on executive floor but surprisingly lacks the essentials such as hair dryer, ironing equipment. There was nothing much on offer at the executive lounge either. The washing basin was choked and the tap runs with a high pitch noise. I will try out other hotels if I get to visit Kuching again.
Skrevet 11 juni 2015

Lay fra Singapore
Familie med små barn
Deluxe king rom
Opphold på 3 netter i august 2014
Comfortable
Our stay was pleasant. Room is big enough for our family. The kids enjoyed the pool a lot.
Skrevet 10 juni 2015

ALICE fra Malaysia
Familie med små barn
Superior twin rom
Opphold på én natt i desember 2014
good
clean,good location,and hotel hv room comfort.
Skrevet 08 juni 2015

ALICE fra Malaysia
Familie med små barn
Superior twin rom
Opphold på 2 netter i november 2014
good
clean,good location,and hotel hv room comfort.
Skrevet 08 juni 2015


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: