Glimrende 8,2
basert på 2822 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 2822 anmeldelser
  • Renslighet 8,6
  • Fasiliteter 7,5
  • Beliggenhet 8,6
  • Romkomfort/standard 8,4
  • Ansattes arbeid 8,2
  • Valuta for pengene 8,0
  • Mat/middag 7,4
Sorter etter

Johnny fra Malaysia
Forretningsreisende
Superior king rom
Opphold på én natt i desember 2014
Convenient
Location, Price
Skrevet 02 februar 2015

Johnny fra Malaysia
Forretningsreisende
Superior king rom
Opphold på én natt i januar 2015
Convenient
Location, Price
Skrevet 02 februar 2015

Mohammad fra Malaysia
Forretningsreisende
Superior twin rom
Opphold på én natt i januar 2015
Pullman Kuching Hotel
Clean and tidy.
Overall ok and satisfied. But poor lift card scanner. Need to try many times. Once i had need to replace with new card.
Skrevet 02 februar 2015

justin fra USA
Forretningsreisende
Deluxe king rom
Opphold på én natt i januar 2015
one of the best in kuching
bed, room size, location
As good as it gets in Kuching which isn't sayimg anything spectacular. But overall thumbs up; comfy bed, big room size, good location
Skrevet 01 februar 2015

Kenny fra Malaysia
Forretningsreisende
Superior king rom
Opphold på én natt i januar 2015
Overrated Hotel
Location, clean and only..
Overrated due to difficulties on the door access card. 3 times changing card and no food available after 11pm. Stranded in the room due to raining difficulties to go nearby restaurant.
Skrevet 01 februar 2015

Gaterina fra Malaysia
Forretningsreisende
Superior twin rom
Opphold på 2 netter i november 2013
Superb Hotel
Room, Food and Friendly Staff
Skrevet 31 januar 2015

Asmanizam fra Malaysia
Par
Superior king rom
Opphold på 2 netter i januar 2015
-
-
-
Skrevet 30 januar 2015

Alex fra Malaysia
Forretningsreisende
Superior king rom
Opphold på 2 netter i januar 2015
Poor room condition
The room was poorly maintained by the hotel staff. However once complaint, was given an upgraded room
Skrevet 29 januar 2015

Yasir fra Irak
Forretningsreisende
Superior twin rom
Opphold på 3 netter i november 2014
Nice
very good
very nice
Skrevet 23 januar 2015

Siew fra Malaysia
Forretningsreisende
Superior king rom
Opphold på 4 netter i januar 2015
Overall OK
Food, Room Comfortable and Clean
Overall OK because is for business trip and stay at night only
Skrevet 21 januar 2015


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: