Glimrende 8,2
basert på 2824 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 2824 anmeldelser
  • Renslighet 8,6
  • Fasiliteter 7,5
  • Beliggenhet 8,6
  • Romkomfort/standard 8,4
  • Service 8,2
  • Valuta for pengene 8,0
  • Mat/middag 7,4
Sorter etter

Mohammad fra Brunei Darussalam
Par
Superior king rom
Opphold på 2 netter i august 2014
The holiday
Location, convenient and at its best
There's no doubt this hotel is top notch, will definitely come back and stay here
Skrevet 13 november 2014

Mohammad fra Brunei Darussalam
Par
Superior king rom
Opphold på 3 netter i juli 2014
Getaway
Location, clean and very nice
I am a repeat customer to this hotel and the reason I keep coming is because it's simply the best in Kuching
Skrevet 13 november 2014

Teh fra Malaysia
Familie med små barn
Superior twin rom
Opphold på én natt i november 2014
Great location and value for money
locality, comfort & great customer service
Check in was fast, helpful front desk staffs. Great location very near to river front and no problem finding food.
Skrevet 13 november 2014

SZE fra Malaysia
Forretningsreisende
Superior twin rom
Opphold på 2 netter i november 2014
Recommended accommodation
Comfortable, value for money, location
A comfortable and value for money accommodation at a great location
Skrevet 12 november 2014

Lee fra Hongkong
Par
Superior king rom
Opphold på én natt i oktober 2014
Strategic location, spacious room, friendly staffs
Location
The hotel was standard. Located at the centre of Kuching, a walking distance to waterfront and Attap Street which offered a lot of delicious local food. The room was spacious and quite clean. The staffs were friendly.
Skrevet 11 november 2014

Khing fra Malaysia
Par
Superior king rom
Opphold på én natt i juli 2011
Modern hotel in the city centre
Comfortable bed, clean room, location
Beautiful modern hotel centrally located. Very comfortable bed and very clean rooms. Very friendly and helpful staff. Free wifi was provided
Skrevet 11 november 2014

Cho fra Malaysia
Gruppe
Superior twin rom
Opphold på 2 netter i desember 2013
Just the hot shower always not functioning well.
Clean, comfortable and spacious
Skrevet 09 november 2014

emmy fra Malaysia
Reiste alene
Superior king rom
Opphold på én natt i november 2014
Confortable, hvg a nice view, affordable
Cozy, comfortable, clean
Great, comfortable and cozy
Skrevet 09 november 2014

GILBERT fra Singapore
Forretningsreisende
Deluxe king rom
Opphold på 3 netter i november 2014
Best hotel in Kuching
pool, gym, nice room
Great location, one if the newest hotel in Kuching, nice design n modern , big pool and Jacuzzi n gym
Skrevet 07 november 2014

Cesare fra Italia
Forretningsreisende
Deluxe king rom
Opphold på 2 netter i oktober 2014
Finally WIFI
Clean, large size rooms, WIFI
Skrevet 07 november 2014


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: