Glimrende 8,2
basert på 2817 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 2817 anmeldelser
  • Renslighet 8,6
  • Fasiliteter 7,5
  • Beliggenhet 8,6
  • Romkomfort/standard 8,4
  • Service 8,2
  • Valuta for pengene 8,0
  • Mat/middag 7,4
Sorter etter

Zainudin fra Malaysia
Forretningsreisende
Superior twin rom
Opphold på én natt i juli 2014
Nice and great day
Very clean and comfortable
Nice and feel relaxed. Clean and friendly staff. Food served very goood and a lot of variety.
Skrevet 23 juli 2014
Var denne ontalen nyttig?

Kuan fra Malaysia
Forretningsreisende
Deluxe king rom
Opphold på 4 netter i juli 2014
pleasant, wonderful
comfort, clean & easy access to places of attraction
pleasant, wondrful
Skrevet 22 juli 2014
Var denne ontalen nyttig?

Sharon fra Storbritannia
Reiste alene
Superior king rom
Opphold på 7 netter i juli 2014
Very poor customer service at the hotel.
I cannot think of 3 good things to say about it
One I do not wish to repeat. I cannot in good conscience recommend this hotel to anyone. Whilst the building itself is fine, the reception staff's attitude and knowledge are nothing shortly of appalling.
Skrevet 22 juli 2014
Var denne ontalen nyttig?

Kim fra Malaysia
Par
Deluxe king rom
Opphold på én natt i juli 2014
Confortable stay
Large Room, Large Toiolet and Comfortable Bed
We stayed for 2 nights here and found the hotel to be quite good in term of room size and the comfortable bed. Will return again
Skrevet 21 juli 2014
Var denne ontalen nyttig?

Kim fra Malaysia
Forretningsreisende
Deluxe king rom
Opphold på én natt i juli 2014
Comfortable stay
Clean, huge room and comfortable bed
The hotel is located in the city center right opposite to Hilton. The room and bathroom is big. It has a wide window as well. The bed is comfortable.
Skrevet 21 juli 2014
Var denne ontalen nyttig?

miguel fra USA
Forretningsreisende
Deluxe king rom
Opphold på 4 netter i juni 2014
Pullman quality hotel, not pullman quality service
Location, room size, View.
Good part: It fills Pullman's expectations when it comes to architecture, equipment and image. Easily located. The bad Tthe staff, yesh, horrid ignorant about anything, will throw you to the over priced travel agency in the lobby. The parking lot is shared with a shopping mall so it feels quite unsafe as there aint reserved spots. Don't order room service, we did get dollar pancakes, but where rock hard. Will "forget" about refunding your cash deposit if possible, so ask for a receipt when placing it. The room bills double check them as there are funny charges here and there. The login every-10-min system sucks also.
Skrevet 20 juli 2014
Var denne ontalen nyttig?

wong fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Deluxe king rom
Opphold på én natt i september 2013
very good
entertainment,room,bed
very good
Skrevet 20 juli 2014
Var denne ontalen nyttig?

Tan fra Malaysia
Forretningsreisende
Deluxe king rom
Opphold på 3 netter i juli 2014
Busy
Buffer dining due to fasting month
Skrevet 19 juli 2014
Var denne ontalen nyttig?

En fra Malaysia
Forretningsreisende
Superior king rom
Opphold på én natt i juli 2014
Comfortable
Clean & nice room. Room equipped with fridge, iron, hir dryer, etc.
Nice & comfortable.
Skrevet 18 juli 2014
Var denne ontalen nyttig?

NAM fra Malaysia
Reiste alene
Deluxe twin rom
Opphold på 4 netter i juli 2014
good
cleanliness, service, beautiful
not bad
Skrevet 17 juli 2014
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: