Glimrende 8,2
basert på 2817 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 2817 anmeldelser
  • Renslighet 8,6
  • Fasiliteter 7,5
  • Beliggenhet 8,6
  • Romkomfort/standard 8,4
  • Ansattes arbeid 8,2
  • Valuta for pengene 8,0
  • Mat/middag 7,4
Sorter etter

Car fra Malaysia
Forretningsreisende
Superior twin rom
Opphold på én natt i februar 2014
good value for money
safety, near & not far from airport
GOOD FRIENDLY STAFFS , but wifi for an hour only. sad.
Skrevet 22 februar 2014
Var denne ontalen nyttig?

SEI fra Malaysia
Reiste alene
Superior twin rom
Opphold på 3 netter i januar 2014
Excellant Stay
Comfort, Friendly Staff
Skrevet 22 februar 2014
Var denne ontalen nyttig?

Megala fra Malaysia
Par
Superior king rom
Opphold på 2 netter i februar 2014
Best Hotel in Kuching
Clean, Comfort and Staff service Level
This is my 2nd time stay in Pullman Kuching. Good Location, the was clean and fresh. But the internet was so slow even my husband can't connect into it.
Skrevet 21 februar 2014
Var denne ontalen nyttig?

Hetty fra Malaysia
Forretningsreisende
Superior twin rom
Opphold på én natt i februar 2014
strategic location, nice hotel but less comfort
friendly staff, best environment central location
great enjoyable, fast check in and check out only the bed a bit hard, less comfort. but overall ok. value for money
Skrevet 21 februar 2014
Var denne ontalen nyttig?

Wong fra Malaysia
Forretningsreisende
Deluxe king rom
Opphold på 4 netter i februar 2014
Comfortable stay
Clean, Quiet, Comfort
Good stay. But internet was so slow. My friends in other rooms can not even connect into it. Also as a 5-Stars Hotel, the internet usage should be unlimited instead of 500mb per day. This is the worst experience.
Skrevet 17 februar 2014
Var denne ontalen nyttig?

Zainudin fra Malaysia
Forretningsreisende
Superior twin rom
Opphold på én natt i februar 2014
Very nice stay
Clean, affordable and friendly staff
Great and wonderful stay. Staff are friendly and very attentive. Very nice place and clean. Easy to park the car.
Skrevet 17 februar 2014
Var denne ontalen nyttig?

Dennis fra Malaysia
Forretningsreisende
Deluxe king rom
Opphold på én natt i februar 2014
Best Hotel in Kuching
Staff service level, room comfort and price.
2nd time at Pullman Kuching in 6 months. Quality of service, comfort, cleanliness and courtesy level is as impressive.
Skrevet 15 februar 2014
Var denne ontalen nyttig?

Anthony fra Malaysia
Familie med små barn
Superior king rom
Opphold på 4 netter i februar 2014
It was pleasant and there was no fuss at all.
location, service and modern design
Good hotel. No major complains. I had my 2 year old boy with me and he plays alot on the floor in the room. I realised that the nook n corners of the room is filled with dirt/dust and even dead insects. Thats a minus point. The bottom of the sofa is dusty and dirt falls out constantly from it. Not good for kids as they might pick up stuff and put in their mouth.
Skrevet 13 februar 2014
Var denne ontalen nyttig?

Alvin fra Malaysia
Par
Superior king rom
Opphold på én natt i februar 2014
Not too bad and a pleasant stay
Cleaniness, attraction and people service
It was great and a plesant stay with Pullman hotel. With such price and service, I would recommend for business trip not for personal because price issue.
Skrevet 12 februar 2014
Var denne ontalen nyttig?

Andy fra Storbritannia
Reiste alene
Superior king rom
Opphold på 2 netter i februar 2014
Exellent hotel. Would go back
Great location, good gym and pool
Skrevet 12 februar 2014
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: