Glimrende 8,2
basert på 2817 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 2817 anmeldelser
  • Renslighet 8,6
  • Fasiliteter 7,5
  • Beliggenhet 8,6
  • Romkomfort/standard 8,4
  • Ansattes arbeid 8,2
  • Valuta for pengene 8,0
  • Mat/middag 7,4
Sorter etter

Yiung fra Malaysia
Par
Superior twin rom
Opphold på én natt i mars 2016
Good location, easy access to shopping area and dinning area
Great for money value, middle of Town, easy to reach all the attraction point
Skrevet 10 september 2016

Eric fra Malaysia
Gruppe
Superior twin rom
Opphold på én natt i juli 2016
We waited for more then three hours to check in , just because of the room is not ready . We reaxh there at 2 sumthing n they asked us to wait ..... Disappointed
Skrevet 10 september 2016

LAI fra Malaysia
Forretningsreisende
Deluxe twin rom
Opphold på én natt i september 2016
good
good
Skrevet 07 september 2016

Jim fra Malaysia
Forretningsreisende
Superior twin rom
Opphold på én natt i oktober 2015
Comfortable room
staff friendly & service are good
Skrevet 07 september 2016

NOR fra Malaysia
Par
Superior king rom
Opphold på 2 netter i august 2016
good
good
Skrevet 06 september 2016

Lee fra Malaysia
Forretningsreisende
Superior king rom
Opphold på én natt i august 2016
A good hotel in Kuching
This hotel was much better when it was newly open Now is time the management should do some upkeep to maintain the standard.
Skrevet 06 september 2016

SITI fra Malaysia
Familie med små barn
Superior king rom
Opphold på én natt i september 2016
Value for money
Good facilities, near to kuching city
Skrevet 05 september 2016

Mohd fra Malaysia
Familie med små barn
Deluxe twin rom
Opphold på 2 netter i august 2016
Convenient and comfy
We love the place and the staff were friendly
Skrevet 31 august 2016

Safiah fra Malaysia
Par
Superior dobbeltrom
Opphold på én natt i august 2016
Big room
Big room big bathroom breakfast was good
Skrevet 25 august 2016

K fra Malaysia
Forretningsreisende
Superior king rom
Opphold på 2 netter i august 2016
my view
food: nothing to shout about for the price paid cleanliness of room: something that need to look upon seriously for the status of the hotel...dusty, rooms not vacuumed, hair of previous guest on the floor, bathroom: does not glow for a four or five star hotel status
Skrevet 25 august 2016


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: