2015
Glimrende 8,5
basert på 6128 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 6132 anmeldelser
  • Renslighet 8,7
  • Fasiliteter 8,0
  • Beliggenhet 9,0
  • Romkomfort/standard 8,5
  • Ansattes arbeid 8,6
  • Valuta for pengene 8,5
  • Mat/middag 7,6
Sorter etter

Sean fra Filippinene
Par
Deluxe
Opphold på én natt i april 2014
Good hotel, friendly staffs
location, service, cleanliness
This hotel is very near Ayala Center Cebu and is not heavy on the budget. Service is also good as they assisted us in all our queries. Safe also.
Skrevet 06 november 2014

marissa fra USA
Reiste alene
Deluxe
Opphold på 2 netter i november 2014
Accessible
Safety, convenient and friendly.
Excellent
Skrevet 06 november 2014

Kevin fra USA
Par
Deluxe
Opphold på én natt i oktober 2014
Great Location!!!
Location Location Location
It was short but pleasant. Everything we needed was at the Ayala Center a short walk away.
Skrevet 06 november 2014

Yuliana fra Indonesia
Par
Deluxe
Opphold på 3 netter i oktober 2014
good stay, I keep coming back
perfect location, nice lobby, friendly staff
nothing to complain, room is a little on the small side but modern
Skrevet 06 november 2014

Gianni fra Sveits
Forretningsreisende
Deluxe
Opphold på 3 netter i desember 2013
nice palce
affordable, good location and nice staff
Nice place as usual I always stay here when in cebu city
Skrevet 05 november 2014

James fra USA
Reiste alene
Deluxe
Opphold på 2 netter i november 2014
Quest Hotel & Conference Center - Cebu
Clean, comfortable
Clean, comfortable but slow internet They let me use business center, but only after lengthy debate!
Skrevet 05 november 2014

benjamin fra Filippinene
Par
Deluxe
Opphold på én natt i september 2014
Comfort and convenience
Clean location comfort
This hotel is one of my choices in Cebu City especially if i want to go to Ayala Mall. The location is one of the best cause its just a few minutes walk across going to Ayala mall where you can do shopping and eat for there are lots of restaurants inside. The buffet breakfast is good also for you could have lots of choices. I like their clean room with comfortable bed and pillows. They have also well trained staffs with good service.
Skrevet 05 november 2014

Lee fra Singapore
Par
Deluxe
Opphold på én natt i november 2014
Nice hotel but unfriendly front office staff
Location, clean rooms, nice pool
Everything was fine for this hotel however the front office staff during checking in/out seems unfriendly and a little rude, would love to see some improvement here.
Skrevet 05 november 2014

Rocco fra Australia
Par
Deluxe
Opphold på 4 netter i april 2014
Nice hotel
location food clean
Skrevet 04 november 2014

Lea fra Australia
Reiste alene
Premier deluxe
Opphold på 3 netter i oktober 2014
Excellent once again
Staff, up to date facilities, cleanliness
Excellent hotel. No complaints from me, and I will continue to stay here each time I'm in cebu.
Skrevet 04 november 2014


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: