2015
Glimrende 8,5
basert på 6129 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 6129 anmeldelser
  • Renslighet 8,7
  • Fasiliteter 7,9
  • Beliggenhet 9,0
  • Romkomfort/standard 8,5
  • Service 8,6
  • Valuta for pengene 8,5
  • Mat/middag 7,6
Sorter etter

Diomar fra Filippinene
Småbarnsfamilie
Deluxe
Opphold på én natt i mai 2016
Excellent
I will stay again
Skrevet 03 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

Lawrence fra Filippinene
Forretningsreisende
Deluxe
Opphold på én natt i mai 2016
Good and convenient location
Convenient location, near mall and good value for money
Skrevet 03 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

ruben fra USA
Småbarnsfamilie
Dobbeltrom/Tomannsrom Premier Deluxe
Opphold på 2 netter i mai 2016
great and friendly staff, reasonable price in a great location
awesome stay with my family
Skrevet 02 juni 2016
Var denne ontalen nyttig?

MARLITO fra Filippinene
Forretningsreisende
Deluxe
Opphold på 2 netter i januar 2016
just fine
the hotel is near to the malls, restaurants and public transpo is very easy access.
Skrevet 31 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Emmanuel fra Filippinene
Reiste alene
Deluxe twin eller dobbeltrom
Opphold på 3 netter i mai 2016
Wonderful!
Great Customer Service, the location is awesome, the facilities are great. For sure, I will be back here next time
Skrevet 30 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Diomar fra Filippinene
Familie med store barn
Executive suite
Opphold på én natt i mai 2016
Fantastic place
Accommodating Staff
Skrevet 30 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

neil fra Australia
Par
Deluxe
Opphold på 2 netter i mai 2016
good
very good
Skrevet 30 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

James fra Canada
Familie med store barn
Deluxe twin eller dobbeltrom
Opphold på én natt i mai 2016
Overbooking led to who 's booking gave them the most profit
The Hotel overbooked and lied to me about the real reason. We were bumped because we booked at a discounted rate.They did transfer us to another hotel but at first a lower grade hotel until I insisted on a similar rating as the Quest. Everything worked out thanks to the efforts of the staff but I was not happy with the overbooking happening in the first place.
Skrevet 29 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Bruno fra Sveits
Par
Deluxe twin eller dobbeltrom
Opphold på én natt i mai 2016
Located very central
The Quest Hotel is located very central. Its just 5 Minutes walking distance to the Ayala Shopping Mall. The stuff is very friendly. I will come back there again.
Skrevet 29 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Quoc fra Australia
Par
Deluxe
Opphold på 3 netter i mai 2016
5 star service! Seriously!
Three words: Amazing customer service! Everything from the security staff, to the buffet staff and frontline staff was absolutely amazing! I had such a great stay and we could really tell that each and every one of the staff care so much about their job and their customers. We will definitely stay here again on our next trip to Cebu and you now have a customer for life. Thank you!
Skrevet 28 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: