2015
Glimrende 8,5
basert på 6123 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 6123 anmeldelser
  • Renslighet 8,7
  • Fasiliteter 7,9
  • Beliggenhet 9,0
  • Romkomfort/standard 8,5
  • Ansattes arbeid 8,6
  • Valuta for pengene 8,5
  • Mat/middag 7,6
Sorter etter

Bruno fra Sveits
Par
Deluxe twin eller dobbeltrom
Opphold på én natt i mai 2016
Located very central
The Quest Hotel is located very central. Its just 5 Minutes walking distance to the Ayala Shopping Mall. The stuff is very friendly. I will come back there again.
Skrevet 29 mai 2016

Quoc fra Australia
Par
Deluxe
Opphold på 3 netter i mai 2016
5 star service! Seriously!
Three words: Amazing customer service! Everything from the security staff, to the buffet staff and frontline staff was absolutely amazing! I had such a great stay and we could really tell that each and every one of the staff care so much about their job and their customers. We will definitely stay here again on our next trip to Cebu and you now have a customer for life. Thank you!
Skrevet 28 mai 2016

Frank fra Filippinene
Familie med små barn
Junior suite
Opphold på 3 netter i mai 2016
Excellent hotel and customer service
The hotel has excellent customer service. The staff are courteous, friendly and very accommodating. It's a great value for the money. Keep it up!
Skrevet 26 mai 2016

Youngsung fra Sør-Korea
Par
Deluxe
Opphold på én natt i mai 2016
good
good
Skrevet 25 mai 2016

Sylvi fra USA
Familie med små barn
Deluxe twin eller dobbeltrom
Opphold på én natt i mai 2016
Good people
The staff is very accomodating.
Skrevet 24 mai 2016

Edward fra Australia
Par
Deluxe twin eller dobbeltrom
Opphold på 7 netter i mai 2016
Good location
The hotel is opposite Ayala Mall for good shopping. The hotel can organise a range of tours and activities from this central location in Cebu
Skrevet 23 mai 2016

Caroline fra Filippinene
Par
Deluxe
Opphold på én natt i april 2016
Location & Value for Money
Good location and good value for money. It just takes so long so check in and check out.
Skrevet 22 mai 2016

Barbara fra Norge
Familie med små barn
Deluxe
Opphold på 2 netter i november 2013
love it
Buffet is excellent!
Skrevet 21 mai 2016

Joseph fra Filippinene
Forretningsreisende
Deluxe
Opphold på én natt i mai 2016
good business hotel located just across Ayala Mall.
Buffet breakfast was great!
Skrevet 21 mai 2016

Ma. fra Filippinene
Familie med eldre barn
Deluxe twin eller dobbeltrom
Opphold på 2 netter i mai 2016
Cebu convention
Travelled to cebu for a convention at a nearby hotel, and was accompanied by family and friends. Nice hotel, good location ( a little bit difficult to get a cab but you can walk to the nearby mall). Food selection for breakfast was okay. The staff were accommodating and very helpful. Had a pleasant stay.
Skrevet 21 mai 2016


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: