2015
Glimrende 8,5
basert på 6130 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 6129 anmeldelser
  • Renslighet 8,7
  • Fasiliteter 7,9
  • Beliggenhet 9,0
  • Romkomfort/standard 8,5
  • Ansattes arbeid 8,6
  • Valuta for pengene 8,5
  • Mat/middag 7,6
Sorter etter

Chandrayogan fra Singapore
Forretningsreisende
Deluxe
Opphold på én natt i mars 2016
My stay could have been better.
I found the hotel to be just 'ok'. The main reason for this is because the staff were not very accommodating with requests made when I made my booking. They never replied to my requests and/or just chose to ignore it. Too bad but it left a sour taste.
Skrevet 12 mars 2016

ROYAL fra USA
Par
Deluxe
Opphold på én natt i mars 2016
COMFORTABLE STAY
THE POOL, THE CLEANLINESS AND COMFORT OF THE ROOM
GREAT!
Skrevet 12 mars 2016

Yeonghun fra Sør-Korea
Forretningsreisende
Deluxe
Opphold på 4 netter i mars 2016
Great hotel
Kind staffs, comfortable room, expedient location
It has great facilities rather than hotel fee.
Skrevet 11 mars 2016

Christina fra Kina
Gruppe
Executive suite
Opphold på 3 netter i april 2015
Nice stay
Comfortable, New, Good Location
Place is very accessible. Hotel is new and room is very comfortable
Skrevet 11 mars 2016

Christina fra Kina
Gruppe
Deluxe
Opphold på 2 netter i april 2015
Nice
Nice, Good, Accomodating
Place is very accessible. Hotel is new and room is very comfortable
Skrevet 11 mars 2016

Christina fra Kina
Gruppe
Deluxe
Opphold på 2 netter i april 2015
Good
Comfy, Good Location, New
Place is very accessible. Hotel is new and room is very comfortable
Skrevet 11 mars 2016

Anwar fra Saudi-Arabia
Par
Premier deluxe
Opphold på 3 netter i februar 2016
Vacation and pleasure
Nice view and walking distance to Ayala Mall
Skrevet 11 mars 2016

Viet fra Australia
Par
Deluxe
Opphold på 3 netter i mars 2016
Great staff, clean and good rooms
Great staff, clean big rooms and fast wifi connection
Was a nice staff with good facilities and felt safe with good secuyand staff
Skrevet 10 mars 2016

Craig fra Australia
Familie med små barn
Junior suite
Opphold på 2 netter i mars 2016
Awesome Hotel!!
Convenience location to Ayala Shopping Centre, Great food for Breakfast and a very well presented room for my stay.
I loved my stay at Quest Hotel as it was a very pleasant room with ample space and on our first morning for breakfast the food was a treat and as soon as we finished I went back to my room to book another room again for the last few days of our trip. The staff are very polite and very helpful and treat you with the upmost respect in which makes your stay so much more enjoyable. The best part is that you are about 3 minutes away from Ayala Shopping Centre so you always have something to do and I personally recommend Quest Hotel to anyone who is looking for a pleasant stay and some awesome food.
Skrevet 09 mars 2016

FABIEN fra Frankrike
Reiste alene
Deluxe
Opphold på 5 netter i februar 2016
Good value for short stay
Kind, clean, welcoming
I didn't stay enough time in this hotel, however, it was quite good. It was not noisy and the matress was good quality! :) That's the purpose to go in a Hotel, to have a good sleep ^^
Skrevet 08 mars 2016


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: