2015
Glimrende 8,5
basert på 6129 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 6129 anmeldelser
  • Renslighet 8,7
  • Fasiliteter 7,9
  • Beliggenhet 9,0
  • Romkomfort/standard 8,5
  • Ansattes arbeid 8,6
  • Valuta for pengene 8,5
  • Mat/middag 7,6
Sorter etter

Yusuke fra Japan
Forretningsreisende
Deluxe
Opphold på én natt i september 2015
i always choose this hotel in Cebu City
location, cleanliness, wifi
I am always happy to stay this hotel. Very close to Ayala Center Cebu. the street is a bit dark at night but if you are not with small children I think it is okay The cleanliness and room size were good enough.
Skrevet 31 oktober 2015
Var denne ontalen nyttig?

Nilo fra Australia
Småbarnsfamilie
Deluxe
Opphold på 3 netter i oktober 2015
Nice breakfast buffet, clean room & close to Ayala
Nice breakfast buffet, clean room & close to Ayala
Skrevet 30 oktober 2015
Var denne ontalen nyttig?

Emly fra Filippinene
Reiste alene
Deluxe
Opphold på én natt i oktober 2015
Nice hotel near Ayala mall
cleanliness, great location, affordable
My friend and I stay overnight at this hotel. The hotel staff are friendly. They gave us a very nice room on the 15th floor. Their pool doesn't look big as it appears on the pictures on their website but overall I like this hotel and I will definitely come back.
Skrevet 30 oktober 2015
Var denne ontalen nyttig?

John fra USA
Par
Premier deluxe
Opphold på 4 netter i oktober 2015
A pleasant place to stay
location location location
Very nice a comfortable room clean and convenient.
Skrevet 29 oktober 2015
Var denne ontalen nyttig?

thierry fra Sveits
Par
Deluxe
Opphold på 3 netter i oktober 2015
just our favourite
location,internet in the rooms, food and many more
i get not enough nice words in my English vocabulary to say how we enjoy to share uor time in Quest hotel,just amazing deserve to be a five stars
Skrevet 28 oktober 2015
Var denne ontalen nyttig?

Roger fra Singapore
Par
Deluxe
Opphold på 3 netter i desember 2014
A Good Hotel
Good hotel condition, Near to Ayala Mall...
It's ok. Not bad but also nothing great that would pull me back to the hotel in that if I were to go to Cebu again, I would still search for good deals instead of just going for the hotel.
Skrevet 28 oktober 2015
Var denne ontalen nyttig?

Edgardo fra Filippinene
Familie med store barn
Deluxe twin eller dobbeltrom
Opphold på 2 netter i oktober 2015
Quest Hotel Exceeds Expectations
Hotel staff was very accommodating, gracious and always served with a smile. Very, very helpful in providing assistance. Very, very prompt in serving your needs.
The hotel may rate themselves 3-star but the service is definitely 5-star. The hotel and the rooms were very, very clean with no offensive odors. Beds were very comfortable in a decent sized room, considering the price. Most of all, all the staff we interacted with were very, very gracious and helpful. Definitely a hotel we will stay in again if we return to Cebu. Very highly recommended.
Skrevet 28 oktober 2015
Var denne ontalen nyttig?

EDGARDO fra Filippinene
Forretningsreisende
Deluxe
Opphold på én natt i oktober 2015
Always excellent and suits my needs
Location location service quality
Always good Always satisfied
Skrevet 28 oktober 2015
Var denne ontalen nyttig?

ma fra USA
Par
Junior suite
Opphold på 2 netter i oktober 2015
excellent hotel
very respectable staff n employees
very good n wonderful
Skrevet 27 oktober 2015
Var denne ontalen nyttig?

Mary fra Filippinene
Småbarnsfamilie
Deluxe
Opphold på én natt i oktober 2015
Convenience, safe and friendly staff
Wifi very good, food very reasonable but quality and service at par. Staff are very profesdional and helpful. Location very good
Enjoyable, i feel safe and the staff are the best. Well done guys!
Skrevet 25 oktober 2015
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: