2015
Glimrende 8,5
basert på 6130 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 6130 anmeldelser
  • Renslighet 8,7
  • Fasiliteter 8,0
  • Beliggenhet 9,0
  • Romkomfort/standard 8,5
  • Ansattes arbeid 8,6
  • Valuta for pengene 8,5
  • Mat/middag 7,6
Sorter etter

Caide fra Australia
Reiste alene
Deluxe
Opphold på én natt i juni 2015
Not bad, a little pricey
Proximity to Ayala Mall
Wifi wasn't reliable, use of computer would be for a charge, not really good value for money
Skrevet 03 juli 2015
Var denne ontalen nyttig?

JEAN fra Filippinene
Par
Premier deluxe
Opphold på 3 netter i juni 2015
I will Plp
Breakfast excellent , friendly staff ,hotel room clean.
Skrevet 02 juli 2015
Var denne ontalen nyttig?

LAIMING fra Kina
Reiste alene
Deluxe
Opphold på 15 netter i juni 2015
Excellent service & staff!
Service level of staff, location, convenience
Pleasant stay, great service and accommodating helpful staff. The rooms are as stated, clean and well maintained. There are many other options offering more higher end accommodations, however the staff service and location makes Quest nearly perfect!
Skrevet 02 juli 2015
Var denne ontalen nyttig?

Fides fra Filippinene
Småbarnsfamilie
Deluxe
Opphold på én natt i april 2015
Great All in 1 Hotel
Location, Great Room, Services
I love the room....its spacious and fancy for the price... very nice pool with a bar in the middle... location is perfect! Walking distance to malls and the the famous ricos lechon resto. The hotel is besutiful!
Skrevet 01 juli 2015
Var denne ontalen nyttig?

Legianti fra Indonesia
Reiste alene
Deluxe
Opphold på 4 netter i januar 2015
Impressive
Cleanliness, location, amazing bed
This hotel is very close to Ayana Mall, just cross the road, pass the bus terminal and you are there. The room is very clean and spacious, i was specifically in love with the bed, its massive and very comfortable.
Skrevet 01 juli 2015
Var denne ontalen nyttig?

Maria fra USA
Par
Deluxe
Opphold på 3 netter i juni 2015
Perfect place for a reasonable price!
Location, breakfast, staffs
Exceeded my expectation, would book with them again!
Skrevet 30 juni 2015
Var denne ontalen nyttig?

Francis fra Filippinene
Par
Deluxe
Opphold på én natt i februar 2015
Worth it
Everything
All worth it
Skrevet 30 juni 2015
Var denne ontalen nyttig?

Martin fra Singapore
Småbarnsfamilie
Executive suite
Opphold på 2 netter i juni 2015
great stay and conviniently located near Ayala Mal
Great Staff, Rooms are big and Clean
Will return again
Skrevet 30 juni 2015
Var denne ontalen nyttig?

Gail fra Storbritannia
Reiste alene
Deluxe
Opphold på én natt i juni 2015
a little gem in the city!
great location,clean hotel,accommodating staff
i always stay here in quest hotel as its very accessible to the shops.friendly staff and very cleanrooms. i will recommend it to friends and family.
Skrevet 30 juni 2015
Var denne ontalen nyttig?

RICHARD fra Filippinene
Forretningsreisende
Premier deluxe
Opphold på én natt i juni 2015
Hotel over rated than actual
Location very accessible to transportation.
Rooms are on the same floor of meeting rooms thereby reducing safety and security of hotel checked in guests. Same elevator for condo residents and hotel guests - crowded at times. Very few in room dining choices.
Skrevet 29 juni 2015
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: