2015
Glimrende 8,5
basert på 6122 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 6123 anmeldelser
  • Renslighet 8,7
  • Fasiliteter 7,9
  • Beliggenhet 9,0
  • Romkomfort/standard 8,5
  • Service 8,6
  • Valuta for pengene 8,5
  • Mat/middag 7,6
Sorter etter

Gail fra Storbritannia
Reiste alene
Deluxe
Opphold på én natt i juni 2015
a little gem in the city!
great location,clean hotel,accommodating staff
i always stay here in quest hotel as its very accessible to the shops.friendly staff and very cleanrooms. i will recommend it to friends and family.
Skrevet 30 juni 2015

RICHARD fra Filippinene
Forretningsreisende
Premier deluxe
Opphold på én natt i juni 2015
Hotel over rated than actual
Location very accessible to transportation.
Rooms are on the same floor of meeting rooms thereby reducing safety and security of hotel checked in guests. Same elevator for condo residents and hotel guests - crowded at times. Very few in room dining choices.
Skrevet 29 juni 2015

Angela fra Filippinene
Reiste alene
Deluxe
Opphold på 2 netter i januar 2014
Recommendable
nice...
Skrevet 28 juni 2015

Novjoalita fra Filippinene
Forretningsreisende
Deluxe
Opphold på én natt i juni 2015
Reasonable business hotel
Location, helpful staff, affordable
Skrevet 28 juni 2015

Eva fra Filippinene
Småbarnsfamilie
Deluxe
Opphold på 2 netter i juni 2015
Manaois family
Clean,location,fantastic hotel
Superb
Skrevet 28 juni 2015

CELIA fra Filippinene
Familie med store barn
Deluxe
Opphold på én natt i september 2014
Great location!
Near shopping mall, affordable, value for money
The only nice thing about this hotel is its affordable room rates and its location near the shopping mall of Ayala which was our main concern. The breakfast was just ordinary. There was a smell in our room that triggered my allergic rhinitis and made my sleep uncomfortable.
Skrevet 27 juni 2015

Ngee fra Singapore
Forretningsreisende
Deluxe
Opphold på én natt i juni 2015
Good business hotel
Good facilities, cleanliness and excellent staff
It was a good stay and the conference room was comfortable. The staff was very helpful and friendly.The restaurant was good with a wide range of foods.
Skrevet 27 juni 2015

rico fra Filippinene
Forretningsreisende
Deluxe
Opphold på 2 netter i juni 2015
Cool clean comfy
Location,service,comfort
Fantastic
Skrevet 27 juni 2015

Chrischilear fra Filippinene
Gruppe
Deluxe
Opphold på én natt i juni 2015
very good hotel
clean room.good location and value for money
two thumbs up
Skrevet 26 juni 2015

Emma fra Filippinene
Par
Deluxe
Opphold på 2 netter i juni 2015
It was a comfortable stay
Friendly and accommodating staff
Skrevet 26 juni 2015


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: