2015
Glimrende 8,5
basert på 6134 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 6134 anmeldelser
  • Renslighet 8,7
  • Fasiliteter 8,0
  • Beliggenhet 9,0
  • Romkomfort/standard 8,5
  • Service 8,6
  • Valuta for pengene 8,5
  • Mat/middag 7,6
Sorter etter

timothy fra Australia
Par
Deluxe
Opphold på én natt i mai 2015
good place for a few days
location
Good spot but pool is shared with local residents so can be very crowded with children with inflatable toys.
Skrevet 20 mai 2015

Steve fra Storbritannia
Par
Deluxe
Opphold på 7 netter i mai 2015
Quest Cebu City
Location, Room,
This is a great hotel right next to the Ayala Mall, the food is good, the staff are excellent, and at the price I think is almost unbeatable
Skrevet 20 mai 2015

Dale fra Filippinene
Reiste alene
Deluxe
Opphold på 2 netter i februar 2014
Pleasant
Friendly staff , clean and comfortable rooms , excellent location
Satisfied
Skrevet 19 mai 2015

Dario fra Filippinene
Reiste alene
Executive suite
Opphold på 2 netter i mai 2015
Early checkin needs. Improvement
clean room, good food, large room
not good in terms of: 1. Early checkin needs improvement. No room available besides informing earlier. 2. Requested room service on second day but no room service made when I arrive at hotel room
Skrevet 18 mai 2015

Yuji fra Japan
Par
Deluxe
Opphold på 2 netter i april 2015
nice contemporary hotel
cool clean and comfy
hotel condition is very good , skilled staffs enjoyable stay
Skrevet 15 mai 2015

Yuji fra Japan
Par
Deluxe
Opphold på 2 netter i mai 2015
Nice Contemporary Hotel
clean, cool and comfy
hotel condition is very good , skilled staffs enjoyable stay
Skrevet 15 mai 2015

florencio fra USA
Par
Deluxe
Opphold på 4 netter i mai 2015
good hotel
location, room comfort & value for money
satisfied on everything
Skrevet 14 mai 2015

Emeterio fra Filippinene
Reiste alene
Deluxe
Opphold på 2 netter i mai 2015
Clean Hotel
Clean, Location, Friendly Staff
Nice and Pleasant.
Skrevet 13 mai 2015

Shirley fra Filippinene
Familie med små barn
Junior suite
Opphold på 3 netter i mai 2015
Blissful Moments
Cleanliness, excellent food, warm staff and managers
It was a very a memorable one because of their birthday surprises for my husband it was beyond expectations,So happy and highly recommended hotel.More Power Quest.
Skrevet 13 mai 2015

Grachell fra Filippinene
Forretningsreisende
Deluxe
Opphold på 3 netter i mai 2015
Work and Play in Quest Hotel
Location, Room, and Service
What I attracted ua to book a room at Quest Hotel is its prime location. It is very near the Ayala Mall. I was also satisfied with the Deluxe room. It has a comfortable bed, tv, refrigerator, and a few toiletries like toothbrush, shampoo, body wash, and soap. I would have rated this hotel higher but I was a bit disappointed with the limited breakfast selection. Nonetheless, I would consider going back to this hotel because of its friendly staff and efficient service.
Skrevet 12 mai 2015


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: