Bra 7,5
basert på 313 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 313 anmeldelser
  • Renslighet 7,5
  • Fasiliteter 6,3
  • Beliggenhet 8,6
  • Romkomfort/standard 7,3
  • Ansattes arbeid 7,7
  • Valuta for pengene 6,8
  • Mat/middag 7,2
Sorter etter

RITU fra Storbritannia
Par
Superior dobbeltrom
Opphold på 3 netter i mars 2016
3 nights en route to London
The best feature is location... Very central ,, near Rajiv Chowk metro .Staff are very helpful. Could be better maintained. Breakfast room has no natural light. Good for a short stay and if you want easy access to CP , Janpath and metro
Skrevet 20 mars 2016
Var denne ontalen nyttig?

punwaree fra Thailand
Par
Superior rom
Opphold på 2 netter i januar 2016
great location
location, wifi
its great location that near to CP, easy to go anywhere by metro.
Skrevet 19 februar 2016
Var denne ontalen nyttig?

Madelene fra Singapore
Forretningsreisende
Superior rom
Opphold på 2 netter i februar 2016
Pleasant stay
Room was very clean, but quite small. Internet access was good for laptop but not on the handphone. Food was satisfactory. Best thing is the location of the hotel.
Skrevet 16 februar 2016
Var denne ontalen nyttig?

Rezaul fra Bangladesh
Par
Business class rom
Opphold på 2 netter i februar 2016
good hotel
very good location
Skrevet 08 februar 2016
Var denne ontalen nyttig?

Kee fra Singapore
Forretningsreisende
Deluxe rom
Opphold på 3 netter i januar 2016
Pleasant Stay, Great Location
Location, Location, Location
It was a pleasant stay except for the noise from traffic as my room (windows) was facing the main road.
Skrevet 24 januar 2016
Var denne ontalen nyttig?

Leanne fra Australia
Par
Superior rom
Opphold på 2 netter i november 2015
Comfortable hotel in central Delhi
Fast wi-fi, central location, breakfast buffet
Our room was compact but comfortable and had everything we needed. There was only one robe and pair of slippers, even though our booking was for 2 people. The hotel seems to be mainly geared toward solo travellers. The fast, free wi-fi was very impressive. The breakfast buffet was very good and staff service was excellent. I would not recommend upgrading to a balcony room, as it is a bit noisy on that side of the building that faces the road and the smell of exhaust fumes seeps into the room. Overall the hotel was great value for money and I would stay here again.
Skrevet 10 januar 2016
Var denne ontalen nyttig?

asim fra USA
Småbarnsfamilie
Deluxe rom
Opphold på 2 netter i desember 2015
Guests be aware, just because its a Radisson
Location, location, location
Skrevet 06 januar 2016
Var denne ontalen nyttig?

Ruediger fra Tyskland
Par
Superior rom
Opphold på 2 netter i desember 2015
Good location
Location, location, location
Fair hotel in a great location. However maximum 3 stars.
Skrevet 05 januar 2016
Var denne ontalen nyttig?

BASAB fra India
Forretningsreisende
Superior rom
Opphold på én natt i desember 2015
good location and value for money
lcotion, rooms
good one
Skrevet 29 desember 2015
Var denne ontalen nyttig?

Roshan fra India
Par
Deluxe rom
Opphold på 3 netter i desember 2015
Great Staff and a comfortable stay
Great staff, very alert and concerned that the guests are well taken care off and very courteous. Central location & comfortable bed
It was a great stay, the roadside room is a bit noisy but the room comfort is great and the staff is Super. Would surely stay at this hotel again. Cheers
Skrevet 21 desember 2015
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: