2015
Glimrende 8,5
basert på 2584 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 2584 anmeldelser
  • Renslighet 8,7
  • Beliggenhet 8,2
  • Romkomfort/standard 8,7
  • Service 8,7
  • Valuta for pengene 8,7
  • Mat/middag 7,8
Sorter etter

Rongrong fra Kina
Reiste alene
Deluxe
Opphold på én natt i desember 2013
Very nice staff, good location, nice service
Very nice staff, good location, nice service
Very nice staff, good location, nice service
Skrevet 12 juni 2014

li fra Singapore
Par
Deluxe med byutsikt
Opphold på 3 netter i juni 2014
Staff able to speak in English;overall stay pleasa
,staff able to speak comfortably in English , walking distance to major old.quarters attractions
Basic needs are well provided thou.the.breakfast menu need to be improved
Skrevet 12 juni 2014

Stephen fra Australia
Par
Deluxe med byutsikt
Opphold på én natt i juni 2014
appropriate for the occassion
location, bed linen & price
pleasant enough, room a bit small but well appointed. breakfast is 6.30-9.30am but if you leave it until later some of the offerings are already gone. Don't rely on the wake up call, set your own clock as they forgot my call completely.
Skrevet 10 juni 2014

John fra Mauritius
Reiste alene
Deluxe
Opphold på én natt i juni 2014
Great clean hotel. Staff are friendly.
Clean, Quiet and Good location
Great, will highly recommend the hotel if your looking for a hotel in the old quarter. Staff was friendly. Hotel was clean and quiet.
Skrevet 09 juni 2014

gregory fra USA
Reiste alene
Deluxe
Opphold på én natt i februar 2014
A brief but pleasant stay.
no-frills, safe, simple.
I stayed at this hotel for one night only. The breakfast was quite good for what I was paying for the room. The beds were functional and what you would expect from this kind of establishment. The shower area was huge. The hotel is on a quiet street, around the corner from more active streets.
Skrevet 09 juni 2014

Kongwit fra Thailand
Forretningsreisende
Deluxe med byutsikt
Opphold på 5 netter i mars 2014
Boutique Hotel
Service, Breakfast, Price
Skrevet 03 juni 2014

Rex fra Filippinene
Par
Deluxe
Opphold på én natt i mai 2014
Very Nice hotel
Restaurant, staff, comfort
Skrevet 02 juni 2014

Patricia fra Irland
Par
Deluxe
Opphold på én natt i mai 2014
Set in the Old Quarter it's a great location.
It was my birthday while we stayed here and they made it so special with a gift of a cake, wine etc. The staff were so helpful and attentive and the room was comfortable with good wifi
Very good location, good wifi, helpful staff, good restaurant.
Skrevet 01 juni 2014

Sol fra New Zealand
Par
Deluxe med byutsikt
Opphold på 3 netter i mai 2014
Great
Quiet, location, nice room
Fantastic!
Skrevet 31 mai 2014

John fra USA
Gruppe
Deluxe
Opphold på 3 netter i mai 2014
Very nice hotel within walking distance of all
Clean, polite, nice
Skrevet 30 mai 2014


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: