Glimrende 8,4
basert på 260 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 260 anmeldelser
  • Renslighet 8,5
  • Fasiliteter 6,8
  • Beliggenhet 9,1
  • Romkomfort/standard 8,8
  • Service 8,6
  • Valuta for pengene 8,2
  • Mat/middag 7,5
Sorter etter

Byron fra Australia
Par
Deluxe twin med byutsikt
Opphold på én natt i april 2016
booked 3 rooms for wedding
rang hotel 10am in morning to see the earliest time to get in.was told the rooms for you are ready now,ewe replied that we would be arriving about 12.30.on arrival was informed only 1 room available. further more was then informed it will be $30 to park our car and another $35 for breakfast making a total of$295 per room.our daughter stayed in the next street and paid $160 for the same.maybe it is time for us to look elsewhere to book our hlolidays.
Skrevet 02 mai 2016
Var denne ontalen nyttig?

Chris fra Australia
Forretningsreisende
Deluxe king med parkutsikt
Opphold på 2 netter i april 2016
Good location, nice rooms
Location is really nice - next to the botanical gardens. Room was decent size and well looked after, but a little dated. Fitness centre was a bit lacking. Free wifi was a plus.
Skrevet 25 april 2016
Var denne ontalen nyttig?

Yow fra Malaysia
Familie med små barn
Deluxe twin parkutsikt
Opphold på 3 netter i april 2016
OK
Changing hotel guest the car parking fee was a surprise to us.
Skrevet 23 april 2016
Var denne ontalen nyttig?

Khiem fra Vietnam
Par
Deluxe king med parkutsikt
Opphold på 2 netter i april 2016
Good location, good room service, good facillities, no breakfast
No breakfast included which was disappointing
Skrevet 19 april 2016
Var denne ontalen nyttig?

Alistair fra Malaysia
Par
Deluxe king med byutsikt
Opphold på 2 netter i april 2016
great location
Location is perfect
Skrevet 11 april 2016
Var denne ontalen nyttig?

Stan fra Nederland
Familie med små barn
Deluxe twin parkutsikt
Opphold på én natt i april 2016
Okay but not okay
breakfast & parking not included...disappointing.
Skrevet 04 april 2016
Var denne ontalen nyttig?

sue fra Australia
Reiste alene
Deluxe twin med byutsikt
Opphold på én natt i mars 2016
Perfect stay in Brisbane
Comfortable old style hotel in a top location opposite the Botanic Gardens. Very comfortable rooms with good views, swimming pool and excellent buffet breakfast.
Skrevet 01 april 2016
Var denne ontalen nyttig?

Sharon fra Singapore
Forretningsreisende
Deluxe king med byutsikt
Opphold på én natt i mars 2016
Hotel is average
Staff service, location is ok
I did not manage to sleep peacefully at the hotel room. Bed is comfortable though and staff service is good. Pretty good location as well.
Skrevet 27 mars 2016
Var denne ontalen nyttig?

Shirley fra Malaysia
Familie med små barn
Deluxe twin med byutsikt
Opphold på én natt i mars 2016
So so
Just normal
Skrevet 17 mars 2016
Var denne ontalen nyttig?

Andre fra Australia
Familie med små barn
Deluxe twin med byutsikt
Opphold på én natt i mars 2016
Friendly comfortable
Staff were friendly and helpful. Location was ok a few blocks from cbd. Room was clean and well presented. Would stay here again
Skrevet 15 mars 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: