Veldig bra 7,3
basert på 2449 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 2449 anmeldelser
  • Renslighet 7,4
  • Fasiliteter 6,6
  • Beliggenhet 7,5
  • Romkomfort/standard 7,4
  • Service 7,4
  • Valuta for pengene 7,9
  • Mat/middag 6,0
Sorter etter

Tina fra Storbritannia
Par
Opphold på 4 netter i juli 2013
Good.
Location, big room, breakfast
Internet wifi bad but overall good experience. Clean, spacious and comfortable
Skrevet 28 juli 2013

Maria fra Russland
Par
Superior
Opphold på én natt i juli 2013
Nice room, and I liked the breakfast
Cleanliness, good location, fast Internet
A good location - it's close to Old city, restaurants and cafes. Room cleaning was every day, including towel changing. There is a big bathroom and a balcony, a fridge and a big wardrobe. The Internet worked ok, but I had to restart the router every several hours or so, it was easier then to ask staff doing the same again and again. The hotel looks a bit old, but still in good condition.
Skrevet 28 juli 2013

David fra New Zealand
Par
Opphold på 3 netter i juli 2013
No problems - All went well
Room Size - Breakfast - Roon Cost
All sweet - Would be happy to come back in the future
Skrevet 26 juli 2013

john fra Storbritannia
Par
Opphold på 2 netter i juli 2013
always pleasant
price -location-rooms
stay every time i visit chiang mai. always welcome, will stay again when i return , will always recommend and never had a problem with staff or rooms only fault is fitness equipment,, time to replace. but not for everybody, ample parking staff always there 24 hrs to assist
Skrevet 25 juli 2013

Fong fra Hongkong
Gruppe
Opphold på 4 netter i juli 2013
Budget Choice
Friendly staff, near Tha Pae gate, clean room
Went to this hotel due to a discount, was worried about the quality but the stay turned out nice. The room is spacious and clean with basic facilities. Staff are nice, especially the tour desk. The hotel is also near the old town, around 15 minutes walk to Tha Pae Gate.
Skrevet 24 juli 2013

Larry fra USA
Reiste alene
Opphold på 2 netter i juli 2013
Love this Place
Staff, Staff, Staff
My stay at F/X Hotel Royal Panerai was great! I can not wait to return and spend more time at this hotel. The front desk employees, from the door man to the porter all did an amazing job!
Skrevet 19 juli 2013

klaus fra Tyskland
Reiste alene
Superior
Opphold på 3 netter i juni 2013
if on promotion good choice
budget Hotel
Internet needs improvment as it is weak and often interrupted
Skrevet 18 juli 2013

klaus fra Tyskland
Reiste alene
Superior
Opphold på én natt i juni 2013
good Budget Hotel
price if on promotion
Internet weak and often interrupted, room and cleaning ok
Skrevet 18 juli 2013

David fra New Zealand
Gruppe
Opphold på 2 netter i juli 2013
All good - No complaints
Room Size - Breakfast - Roon Cost
Good enough considering the cost well below what one would pay in other Thai Cities.
Skrevet 16 juli 2013

Marc fra Canada
Par
Superior
Opphold på én natt i juli 2013
Great location and nice room
Location, quiet, friendly staff.
Great location near old city. Nice rooms with comfortable bed.
Skrevet 14 juli 2013


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: