Bra 7,3
basert på 2448 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 2448 anmeldelser
  • Renslighet 7,4
  • Fasiliteter 6,6
  • Beliggenhet 7,5
  • Romkomfort/standard 7,4
  • Service 7,4
  • Valuta for pengene 7,9
  • Mat/middag 6,0
Sorter etter

balvinder fra Malaysia
Familie med eldre barn
Superior
Opphold på én natt i september 2016
Location
Location is good and the price is very reasonable. The only thing that has to be improved is the cleanliness. Other than that it's a good place
Skrevet 13 september 2016

Qi fra Kina
Par
Superior
Opphold på én natt i september 2016
friendly staff, not very convenient location
Hotel was clean, very friendly and helpful staff. but the location was far from city, we had to pay extra for the day tour driver to pick us up from the hotel. I would highly recommend this hotel if you had your own vehicle.
Skrevet 12 september 2016

Chelsea fra New Zealand
Par
Deluxe
Opphold på én natt i september 2016
awsome location great staff. sooo cheap get way more for your money
clean, air con, free water amazing service.
Skrevet 11 september 2016

Tamas fra Ungarn
Reiste alene
Superior
Opphold på 2 netter i september 2016
Location is everything
Cheap hotel with facilities as its price would suggest. It's in the center of the city so with a short walk you can reach all that are interesting there. Reasonably good internetand international TV channels.
Skrevet 11 september 2016

Taweewat fra Thailand
Gruppe
Superior
Opphold på én natt i august 2016
Good
Good location and clean
Skrevet 04 september 2016

Citra fra Indonesia
Par
Superior
Opphold på 2 netter i august 2016
Good hotel
Nice place. Keep clean and more better.
Skrevet 28 august 2016

neha fra Storbritannia
Par
Superior
Opphold på 6 netter i august 2016
Lovely
Was great a great location just a 5/10 min walk to the east gate. Loads of food around. The hotel was really cheap and really clean! However the staff seemed quite rude on arrival and during our stay. Other than that it's great :)
Skrevet 28 august 2016

Marco fra Italia
Par
Superior
Opphold på 3 netter i august 2016
Good
Good Hotel
Skrevet 22 august 2016

Junho fra Sør-Korea
Reiste alene
Superior
Opphold på én natt i august 2016
satisfied
value for money and has bathtub
Skrevet 21 august 2016

Carolina fra Filippinene
Familie med små barn
Superior
Opphold på 6 netter i august 2016
Affordable hotel in the city
Our room was big and there's a lot of room for everything. The hotel was in the corner of the city, about 10 minutes walk. It was worth it. I will definitely go back and stay longer.
Skrevet 21 august 2016


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: