Veldig bra 7,8
basert på 41 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 41 anmeldelser
  • Renslighet 7,9
  • Beliggenhet 8,8
  • Romkomfort/standard 7,6
  • Ansattes arbeid 7,6
  • Valuta for pengene 7,5
  • Mat/middag 7,6
Sorter etter

Jiena fra Kina
Reiste alene
Deluxe rom
Opphold på 2 netter i desember 2012
Good rooms with nice breakfast
Room condition is good
the rooms and the bathrooms are nice and big and the breakfast provided by the hotel is also very nice. however, if you are a backpacker, it is a little too expensive. a lot of cheaper but also very nice hotels can be found nearby.
Skrevet 29 desember 2012
Var denne ontalen nyttig?

hua fra Kina
Reiste alene
Deluxe rom
Opphold på én natt i oktober 2012
nice place to stay
good garden
it is a nice play ,but a lot of Gekko japonicus in the lobby.
Skrevet 04 desember 2012
Var denne ontalen nyttig?

FANGTING fra Taiwan
Gruppe
Deluxe rom
Opphold på 3 netter i august 2012
Fully relaxed in Royal park hotel!
the garden is fantastic, and the food are very deliciaus.
Had a wonderful time here,they have very nice restaurant and bar in the hotel and also local dance show at night,would definitely come back for the second visit!
Skrevet 31 august 2012
Var denne ontalen nyttig?

Penelope fra
Reiste alene
Deluxe rom
Opphold på 3 netter i mai 2012
Nice camp style hotel, but no water in the pool
Really close to the park entrance and restaurants
the rooms/chalets were really spacious and nicely finished. it felt pretty classy for nepal. there were nice touches in the room like mozi repellants. it reminded me of a jungly butlins, but in a good way! only downside was the swimming pool - it was empty of water. bit of a disappointment when it's 40 degrees! the staff were really friendly and helpful. i booked all my activities through them and, once booked, i didn't really have to think for myself any more. i could rely on them to make sure i got where i needed to be, when i needed to be there. the food in the hotel was average, i think you're better off heading out to a restaurant if you can be bothered in the heat. the location of the hotel is ideal. it is a 5 min walk away from 'the beach' where you can watch the sunset and the entrance to chitwan park, and a 2 min walk away from the busiest part of the village.
Skrevet 18 mai 2012
Var denne ontalen nyttig?

Ronny fra Tyskland
Reiste alene
Deluxe rom
Opphold på 2 netter i mars 2014
super Chitwan
großer Park
Das Hotel liegt in einem schönen Park und ist auf Gruppen ausgerichtet. Man kann im Hotel oder in verschiedenen Büros außerhalb des Hotels Ausflüge in den nahen Chitwan Nationalpark buchen. Die Zimmer sind sehr groß und könnten bald mal renoviert werden.
Skrevet 28 mars 2014
Var denne ontalen nyttig?

Manfred fra Tyskland
Par
Deluxe rom
Opphold på 2 netter i oktober 2013
gute Lage, regionale Architektur, großes Gelände,
Zimmer, Gelände Lage
Skrevet 02 november 2013
Var denne ontalen nyttig?

chantal fra Frankrike
Par
Standard rom
Opphold på 4 netter i november 2014
Hotel bien situé au centre du village
Son emplacement son petit déjeuner excellent
Le séjour s'est bien déroulé mais personnel peu accueillant pour les voyageurs qui ne prennent pas de formule organisée. Les chambres sont très sommaires mais spacieuses. Bon emplacement dans le village et près de la rivière. Le jardin manque de fleurs et de verdure.
Skrevet 18 november 2014
Var denne ontalen nyttig?

michel fra Frankrike
Gruppe
Deluxe rom
Opphold på 2 netter i april 2014
En plein parc
Au cœur du parc très bien pour les activités et les prestations dans le parc .au calme dans joli jardin
Très bien
Skrevet 15 april 2014
Var denne ontalen nyttig?

Henricus fra Nederland
Par
Deluxe rom
Opphold på 4 netter i mars 2013
Waarschijnlijk toch nog te hoge verwachtingen.
Ligging. Verse broodjes bij ontbijt.
Het verblijf was teleurstellend. Enerzijds is men weliswaar vriendelijk en behulpzaam, maar vooral gericht op het aan de man brengen van excursies en andere tripjes. Het hotel heeft zeker zijn beste tijd gehad en de grote tuin is zeer verwaarloosd. Het geheel biedt een troosteloze indruk, die niet geheel weggedrukt kan worden door de Nepalese vriendelijkheid.
Skrevet 20 mars 2013
Var denne ontalen nyttig?

xiaoqing fra Kina
Reiste alene
Deluxe rom
Opphold på 2 netter i oktober 2013
野性
园景
Skrevet 13 august 2015
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på noen av rommene i denne bestillingen. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: