2015
Glimrende 8,4
basert på 13035 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Glimrende



fra 13035 anmeldelser
  • Renslighet 8,9
  • Fasiliteter 8,6
  • Beliggenhet 8,4
  • Romkomfort/standard 8,7
  • Ansattes arbeid 8,5
  • Valuta for pengene 8,3
  • Mat/middag 7,5
Sorter etter

Chong fra Malaysia
Familie med store barn
Plaza deluxe family
Opphold på 3 netter i juli 2016
Good location.
Will stay here for my next Hong Kong trip.
Skrevet 11 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Kevin fra Malaysia
Gruppe
Plaza deluxe family
Opphold på 5 netter i juni 2016
Good Location
It is located near to Mongkok East MTR. However we are able to walk to Mongkok MTR via a long overhead bridge
Skrevet 11 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Regina fra USA
Familie med store barn
Plaza deluxe family
Opphold på 5 netter i juni 2016
Wonderful
I love how the airport shuttle bus (K5) drops us right at the hotel's entrance, that hotel is attached to a brand new mall (Moko), that there's easy access to MTR, that it's only 10-15 minutes walk to night markets, that the hotel's staff are all so very warm & nice😀👍
Skrevet 10 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

William fra Filippinene
Gruppe
Rom Plaza Deluxe med king-size-seng
Opphold på 3 netter i juli 2016
More LIKES than DISLIKES
LIKES: - I requested a room for two (one Q bed) with wheelchair access for an elderly guest. They upgraded us to a bigger room with 2 queen-sized bed at no extra cost. - Staff is polite and efficient: check-in and check-out were both quick and efficient; the concierge was very efficient in making all restaurant reservations for us; housekeeping was very responsive to all requests. - Taxis are constantly available at the doorstep. - Compared to hotel of similar size and class in Tsim Sha Tsui or Causeway Bay, this hotel provides better value for money. - They provide free and fast wifi in the room. DISLIKES: - The location is far from the center of most tourist activities, except for street shopping in Mongkok. But there is an MTR station nearby. - The rooms are relatively old and run-down. We had two rooms on the 8th floor on two opposite sides. The carpets need to be changed. And the view from windows of both sides leaves nothing to be desired. - There is no bidet or handspray in the toilet. - The interior decors and furniture look cheap.
Skrevet 10 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Rachael fra Australia
Familie med store barn
Plaza deluxe family
Opphold på 9 netter i juni 2016
Royal Plaza
Friendly staff, great pool and everything you need for a very comfortable stay for a family of four. Location also is super convenient with MRT stations so close.
Skrevet 10 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Yong fra Singapore
Par
Rom Plaza Deluxe med king-size-seng
Opphold på 3 netter i juli 2016
Overall very good hotel
Spacious hotel, great location. Should provide free minibar.
Skrevet 10 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

albert fra Singapore
Par
Plaza deluxe
Opphold på 3 netter i januar 2016
fantastic stay
simplify a fantastic stay at HK because of the hotel and the staffs!
Skrevet 10 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Clement fra Australia
Familie med store barn
Rom Plaza Deluxe med king-size-seng
Opphold på én natt i juli 2016
Fantastic (again!)
Convenient location and this time we got upgraded for free (again!)
Skrevet 09 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

Clement fra Australia
Familie med store barn
Rom Plaza Deluxe med king-size-seng
Opphold på 6 netter i juni 2016
Fantastic
Convenient location. This time we got upgraded for free!
Skrevet 09 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?

KHOR fra Malaysia
Småbarnsfamilie
Plaza deluxe family
Opphold på 2 netter i juli 2016
Good service
Nice hotel
Skrevet 08 juli 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: