Bra 7,3
basert på 823 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 823 anmeldelser
  • Renslighet 7,4
  • Fasiliteter 6,8
  • Beliggenhet 8,5
  • Romkomfort/standard 7,0
  • Service 7,3
  • Valuta for pengene 7,4
  • Mat/middag 5,9
Sorter etter

Nina fra Sverige
Par
Standardrom med dobbeltseng og delt bad
Opphold på én natt i april 2016
Great location
Fabulous location - on the doorstep to the national airport - great wifi connection - what more do you want for a crash pad for one night.
Skrevet 12 april 2016
Var denne ontalen nyttig?

Arthur fra Malaysia
Forretningsreisende
2 enkeltsenger med delt bad
Opphold på én natt i april 2016
Good for overnight stay/transit
Checked in past midnight for a short stay, room was clean. Quiet inside the room although very close to the airport and having a few bars/pubs around. Signboards to the main building/reception may be slightly confusing since the opposite building (without reception) has a similar signboard.
Skrevet 11 april 2016
Var denne ontalen nyttig?

Andrew fra Australia
Reiste alene
Standard dobbeltrom
Opphold på én natt i april 2016
great place
Close to the airport and everything you need
Skrevet 08 april 2016
Var denne ontalen nyttig?

Szu fra Taiwan
Par
2 enkeltsenger med delt bad
Opphold på én natt i april 2016
good enough
Good for transit backpacker
Skrevet 06 april 2016
Var denne ontalen nyttig?

Samy fra Belgia
Par
Standard dobbeltrom
Opphold på én natt i april 2016
Prefect location for domestic terminal but Walls are in paper
Great location, literally 4 min walk, lots of restaurants, coffee shops, convenience stores, very clean,we took the room with private bathroom,it was basic (shower next to the toilet so if you take a shower your bathroom with toilet and sink is under water then, just good for a.night of transfer like I did then. Terrible night because it was very noisy,people talking in the corridor and using walkie talkie the whole morning from 6am, so we barely slept, I would stay there if I have this need to be next to terminal 4 and for the location, but not for the service or quality of the room itself.
Skrevet 03 april 2016
Var denne ontalen nyttig?

Kathryn fra Canada
Gruppe
2 enkeltsenger med delt bad
Opphold på én natt i april 2016
Really great!
We walked there from the domestic terminal (4?)... basic, but clean, cheap, and safe. Perhaps better for someone with a long layover than someone going as a tourist. The bathrooms and showers were clean and stocked with shampoo, the rooms had complimentary toothbrushes and toothpaste. Will stay there again!
Skrevet 03 april 2016
Var denne ontalen nyttig?

Rahim fra Japan
Gruppe
2 enkeltsenger med delt bad
Opphold på én natt i mars 2016
Great Spot
Stayed for 8 hours! The room had cold ac and the gym was great!
Skrevet 02 april 2016
Var denne ontalen nyttig?

Eduarte fra Australia
Reiste alene
2 enkeltsenger med delt bad
Opphold på én natt i mars 2016
Need lots of improvements
Anytime drinking water is not available. Staff poor service.
Skrevet 30 mars 2016
Var denne ontalen nyttig?

Felix fra Filippinene
Par
Standardrom med dobbeltseng og delt bad
Opphold på én natt i september 2015
Location
Near NAIA 4, plenty of reastaurant around and value for money.
Hotel is just accross NAIA T4,clean and comportable beds with shared bathroom. Plenty of restaurant to choose from. Recomended place to stay if you have early morning flight.
Skrevet 23 mars 2016
Var denne ontalen nyttig?

Konko fra Ukraina
Reiste alene
2 enkeltsenger med delt bad
Opphold på én natt i februar 2016
Noisy if your room is near bathroom/toilet
Noisy if your room is near bathroom/toilet, no windows. Just place to sleep one night for small money
Skrevet 22 mars 2016
Var denne ontalen nyttig?


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: