Veldig bra 7,8
basert på 104 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 104 anmeldelser
  • Renslighet 7,9
  • Fasiliteter 6,3
  • Beliggenhet 7,8
  • Romkomfort/standard 7,9
  • Service 8,3
  • Valuta for pengene 7,9
  • Mat/middag 7,0
Sorter etter

Leonardo fra Singapore
Par
Deluxe rom
Opphold på 2 netter i februar 2016
Nice hotel in Seminyak
location price
Staff are very accommodating and friendly.
Skrevet 03 mars 2016

Derek fra Storbritannia
Par
Deluxe rom
Opphold på 8 netter i februar 2016
Great holiday
location, price and staff
Exceptional
Skrevet 02 mars 2016

Rajarshi fra India
Par
Deluxe twin eller dobbeltrom
Opphold på 4 netter i februar 2016
not what I expected
Hi It was a good place for older people, and in terms of value for money was decent Liked the room but very disappointed with the pool, as well as overall layout of the place. Quite far from main road, but near the beach which is a plus
Skrevet 12 februar 2016

Raphael fra Tyskland
Par
Deluxe rom
Opphold på 9 netter i desember 2015
Pleasant stay in Seminyak, Bali
Great day trips with friendly drivers; nice pool which offers also shadow places below the palms; friendly helpful staff
Pleasant stay in Seminyak, Bali in Sarinande Hotel. The beach is quite near with a short walk of 5min. But we preferred to stay usually at the hotel pool as it offers also shadow places under the palms. The staff and the drivers were very friendly and helpful! Thanks for the great stay which we had during new year!
Skrevet 05 januar 2016

Philipp fra Østerrike
Par
Deluxe rom
Opphold på 2 netter i juli 2015
Nice little hotel next to the beach
Location, friendly staff and great breakfast
It was our first day in Bali and we wanted to relax after our long flight. Sarinande Hotel was the perfect place for that. A 2 min walk and you are at the beach, which is less crowded than in Kuta and Legian. The breakfast buffet was off the top and the the one dinner we had was okay. The only negative aspect of our room was its location within the hotel right next to a busy street so it was very noisy at night. Would recommend it to anybody!
Skrevet 12 august 2015

Philip fra New Zealand
Par
Deluxe rom
Opphold på 3 netter i juli 2015
Relaxed clean old world atmosphere
Beautiful garden peaceful friendly staff
Very good
Skrevet 18 juli 2015

Mats fra Sverige
Familie med store barn
Deluxe rom
Opphold på 3 netter i juni 2015
Sarinande
Perfect location, Fantastic personnel
Great as always!!
Skrevet 22 juni 2015

Dianne fra Australia
Reiste alene
Deluxe rom
Opphold på 4 netter i juni 2015
Well priced hotel
Position staff rooms
Great place to stay, well priced and close to the beach lovely staff
Skrevet 07 juni 2015

Mark fra Australia
Reiste alene
Super deluxe
Opphold på 3 netter i mai 2015
OK
Staff, food and cleanliness
It is a comfortable hotel. I have no complaints
Skrevet 20 mai 2015

Mark fra Australia
Reiste alene
Super deluxe
Opphold på 2 netter i mai 2015
OK
Staff, food and cleanliness
It is a comfortable hotel. I have no complaints
Skrevet 20 mai 2015


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: