Seachange Coolum Beach Hotel
Gratis Wi-Fi

Seachange Coolum Beach Hotel

1864 Corner Anne Street & David Low Way, Coolum Beach, Sunshine Coast, Australia, 4573
- Vis på kart
Leilighet med 1 soverom Seachange Coolum Beach Hotel
Leilighet med 1 soverom
    Fjernet fra favoritter
    Innvendig Seachange Coolum Beach Hotel
    Innvendig Seachange Coolum Beach Hotel
    Strand Seachange Coolum Beach Hotel
    Leilighet med 1 soverom Seachange Coolum Beach Hotel
    Se alle 29 bilder
     Seachange Coolum Beach Hotel

    Vurderinger av Seachange Coolum Beach Hotel

    7,8
    Veldig bra
    /10
    ( 23 omtaler)Se hva gjestene har skrevet
    8,8
    Glimrende romkomfort

    Ting du vil elske ved Seachange Coolum Beach Hotel

    Fasiliteter du vil elske

    • 310 m fra stranden

    • Gratis trådløst Internett på alle rom

    • Badestamp

    • Klimaanlegg

    Glimrende
    Beliggenhet
    8,1
    PÅ KARTET
    Glimrende beliggenhet - 310 m fra stranden
    Populært
    I nærheten
  • Peregian strand4,71 km
  • Monter Coolum nasjonalpark4,93 km
  • Noosa nasjonalpark8,35 km
  • Noosa-elven14,39 km
  • Maroochydore strand14,71 km
  • Noosa hovedstrand15,32 km
  • Mooloolaba strand18,29 km
  • Kings strand31,59 km
  • Bulcock strand31,88 km
  • Mary Cairncross scenisk reservat35,2 km
  • Valuta for pengene7,4
    Avstand til bysentrum1 km
    Vurdering av beliggenhet8,1
    Nærmeste flyplassSunshine Coast lufthavn (MCY)
    Avstand til flyplassen9,2 km

    Tilgjengelige rom ved Seachange Coolum Beach Hotel

    8,8
    Glimrende
    Romkomfort og -kvalitet
    Leilighet Luxury med 2 soverom og boblebad (Luxury Two-Bedroom Apartment with Hot Tub)
    Leilighet Luxury med 2 soverom og boblebad (Luxury Two-Bedroom Apartment with Hot Tub)
    ...
    • Romstørrelse: 89 m²/958 ft²
    • Balkong/terasse
    Oppgi datoer for å se priser
    Leilighet med 2 soverom (2 Bedroom Apartment)
    Leilighet med 2 soverom (2 Bedroom Apartment)
    ...
    • Romstørrelse: 89 m²/958 ft²
    • Balkong/terasse
    • 1 queen bed & 2 enkeltsenge...
    Oppgi datoer for å se priser
    Rom med queen-size-seng og sjøutsikt (Queen Room with Sea View)
    Rom med queen-size-seng og sjøutsikt (Queen Room with Sea View)
    ...
    • Romstørrelse: 89 m²/958 ft²
    • Balkong/terasse
    • 2 enkeltsenger og 1 queen b...
    Oppgi datoer for å se priser
    Familieleilighet (Family Apartment)
    Familieleilighet (Family Apartment)
    ...
    • Romstørrelse: 122 m²/1313 f...
    • Balkong/terasse
    • 1 queen bed & 2 enkeltsenge...
    Oppgi datoer for å se priser
    Leilighet med 1 soverom (1 Bedroom Apartment)
    Leilighet med 1 soverom (1 Bedroom Apartment)
    ...
    • Romstørrelse: 69 m²/743 ft²
    • Balkong/terasse
    • 1 queen bed
    Oppgi datoer for å se priser
    Enkeltrom To Soverom (Single Two Bedrooms)
    Enkeltrom To Soverom (Single Two Bedrooms)
    ...
      Oppgi datoer for å se priser
      Standard firemannsrom (Quadruple Standard )
      Standard firemannsrom (Quadruple Standard )
      ...
        Oppgi datoer for å se priser
        Leilighet Luxury Ett Soverom (Apartment Luxury One Bedroom)
        Leilighet Luxury Ett Soverom (Apartment Luxury One Bedroom)
        ...
          Oppgi datoer for å se priser
          Twin standard (Twin Standard)
          Twin standard (Twin Standard)
          ...
            Oppgi datoer for å se priser
            Dobbel 1 Seng To Soverom (Double Two Bedrooms)
            Dobbel 1 Seng To Soverom (Double Two Bedrooms)
            ...
              Oppgi datoer for å se priser
              Har du spørsmål til Seachange Coolum Beach Hotel?
              Inntil 30% avslag med Agoda medlemstilbud!

              Prisene faller så snart du logger inn!

              Logg inn nå
              Mer om Seachange Coolum Beach Hotel

              Mer om Seachange Coolum Beach Hotel

              Oppsummering

              Vis mindre

              Det de tilbyr

              Vis mindre

              Avstander og viktige steder i nærheten

              Avstander måles som en rett linje. Faktisk reiserute kan være lenger.
              Vis mindre

              I nærheten

              Avstander måles som en rett linje. Faktisk reiserute kan være lenger.
              Vis mer

              Regler ved eiendommen

              Vis mindre

              Nyttige opplysninger

              Vis mindre

              Vurderinger av Seachange Coolum Beach Hotel fra ekte gjester

              Skrevet av verifiserte gjester fra Agoda
              Vurderinger fra Agoda (23)Vurderinger fra Booking.com (182)
              7,8
              /
              10
              Veldig bra
              Renslighet8,1
              Fasiliteter6,7
              Beliggenhet8,1
              Romkomfort og -kvalitet8,8
              Service8,2
              Valuta for pengene7,4
              Alle typer reisende (23)
              Alle romtyper
              Viser 17 verifiserte gjestevurderinger
              8,0
              Glimrende
              Roger fra Australia
              Familie med eldre barn
              Familieleilighet
              Opphold på 3 netter i november 2018

              The perfect base for a holiday”

              Plenty of space, wonderful pool, clean and modern, fuss-free, walk to the pub, we loved it here.

              Skrevet 08 desember 2018

              Thanks for staying! We're glad you had a great time :)

              Svarte 05 mars 2019
              Seachange Coolum Beach Hotel
              2,4
              Markus fra Australia
              Par
              Leilighet med 1 soverom
              Opphold på 3 netter i mai 2018

              Disapointing”

              Was not how it was offered! Offer 400AU$ with 54% rebat, much too much in price! No hairdryer, little space in toilet and shower, old furnished, rooms smelled! Dark rooms! Pool view? - ok, yes but behind the pool is a bussy street! I would not recommend this appartement (#20)!! Never again!

              Skrevet 29 mai 2018

              Thanks for your feedback Markus. We're sorry you didn't like the room.We haven't had any complaints before. Thanks for letting us know about the hairdryer and we hope you were able to use it when we brought one up to you.

              Svarte 01 juni 2018
              Seachange Coolum Beach Hotel
              6,8
              Hyggelig
              Keith fra Australia
              Par
              Leilighet med 2 soverom
              Opphold på 4 netter i april 2018

              Standard apartment. Clean except for rooftop spa which didn't look like it had been cleaned.”

              Friendly welcoming staff. Great location. Nice pool area

              Skrevet 02 mai 2018

              Hi Keith, Thanks for your feedback. We clean and balance the rooftop spa's daily. You didn't book an apartment with a rooftop spa. The apartment you were staying in had a separate area away from the apartment which was not accessible to you as it was in the process of having the spa removed. The spa is now gone and offers a lovely rooftop area and ocean view. Hopefully you can celebrate another wedding anniversary here in years to come.

              Svarte 01 juni 2018
              Seachange Coolum Beach Hotel
              8,0
              Glimrende
              Michelle fra Australia
              Reiste alene
              Leilighet med 2 soverom
              Opphold på én natt i november 2017

              Veldig bra”

              Nice location, excellent room and pool

              Skrevet 20 november 2017

              Thanks Michelle we are pleased you enjoyed your stay and look forward to having you back in the future.

              Svarte 22 november 2017
              Seachange Coolum Beach Hotel
              7,6
              Veldig bra
              Lincoln fra Australia
              Familie med små barn
              Familieleilighet
              Opphold på 4 netter i desember 2016

              Good hotel location”

              Pros 1. Good location, easy access to beaches 2. Fast check in, good staff 3. Large rooms 4. Nice pool and car park facilities 5. Clean Cons 1. Bad wifi reception ( depending on the location of the apartment ) 2. Beds are not the comfortable

              Skrevet 02 januar 2017

              Thanks for your feedback! We've recently had modems installed in every room. You can now BYO devices and stream at least 3 at a time :) We've also recently purchased new beds in some apartments. Thanks for staying!

              Svarte 05 mars 2019
              Seachange Coolum Beach Hotel
              8,7
              Glimrende
              Amy fra Australia
              Par
              Leilighet med 1 soverom
              Opphold på 2 netter i september 2015

              Great location and spacious apartments”

              location, spacious apartments, friendly
              Skrevet 30 september 2015
              9,7
              Ypperlig
              Leyton fra New Zealand
              Familie med små barn
              Leilighet med 2 soverom
              Opphold på én natt i august 2015

              Very clean, well equipped. Value for money. Def 10”

              All the added extras in the rooms. Right next to the beach. And the pool was amazing.

              We thoroughly enjoyed our stay. Will definitely be telling our friends and family about this spot. Is was amazing. Well worth the money. And proximity to the beach couldn't have been better. Keep up the good work. Cheers

              Skrevet 24 august 2015
              9,3
              Ypperlig
              Gee fra Singapore
              Gruppe
              Leilighet med 2 soverom
              Opphold på 3 netter i juli 2015

              Good location”

              Good location, Spacious and clean apartment

              Is good and definitely worth coming back again. Location of apartment itself is very near to COLES, a 5 min drive. Only thing is our unit view is not directly facing the sea but is fine since you still be able to see the sea from our unit. Didn't manage to try the food there since we eat out everyday

              Skrevet 08 juli 2015
              8,3
              Glimrende
              Alison fra Australia
              Familie med små barn
              Leilighet med 2 soverom
              Opphold på 7 netter i april 2015

              Very clean and friendly managers.”

              Clean apartments, wonderful pool area and friendly staff.

              Very pleasant stay. It could be improved with ore comfortable beds and pillows.

              Skrevet 16 april 2015
              7,7
              Veldig bra
              Jay fra Australia
              Par
              Leilighet med 2 soverom
              Opphold på én natt i februar 2014

              Lovely appartment, great pool”

              Size, furnishing & pool
              Skrevet 04 mars 2014
              6,7
              Hyggelig
              Richard fra Australia
              Par
              Leilighet med 1 soverom
              Opphold på én natt i januar 2014

              Comfortable”

              Size, closeness to beach and central shopping district of coolum

              Rooms are very nice however, if you want a ocean view you need to be on the 3rd (top)level

              Skrevet 23 januar 2014
              9,0
              Ypperlig
              Les fra Australia
              Par
              Leilighet med 1 soverom
              Opphold på én natt i november 2013

              Wish we had longer than a night”

              Lovely new, clean kitchen, soft white linen on a very comfy bed and a lovely looking pool.

              Only there for a night to attend a music festival but wished we'd had longer to enjoy this place! Beach across the road and an easy stroll to cafes for breakfast or dinner. The unit was very clean and well equipped. The kitchen was spotless and quite new. Huge balcony, lovely linen on the bed, bathroom small but newly refurbished and the shower was lovely after a swim in the surf. No time to use it, but the pool looked great. Will definitely book 2 nights here next time!

              Skrevet 21 november 2013
              4,3
              david fra Australia
              Gruppe
              Familieleilighet
              Opphold på 2 netter i november 2013

              Not happy”

              Not ever staying there again

              Charged me for made up damage and not removing the rubbish maybe if u want to make money give people a good experience not a bad one won't be recommending to any one

              Skrevet 13 november 2013

              There was 4 bags or rubbish, food everywhere, all the dishes they had used over the weekend left on the bench and a broken chair after this guest left. I am sorry but this is not the way you leave a room when vacating and we ensure guests are advised of the conditions when checking in and there is even a notice in the room. This was not a normal clean and cleaners spent double the time in this room, therefore the guest is charged. This is standard policy in most hotels.

              Svarte 22 november 2017
              Seachange Coolum Beach Hotel
              7,3
              Meget bra
              Simone fra New Zealand
              Par
              Leilighet med 1 soverom
              Opphold på 4 netter i oktober 2013

              Comfortable stay”

              Close to the beach and town centre

              The hotel was nice and simple, although the room we had didn't feel very private, the balcony was in full view of most of the other rooms. Other than the privacy issue, its a great place with all you need for a simplistic stay in Coolum. A 5 min walk across the road to the beach or into town was very handy.

              Skrevet 11 oktober 2013
              8,3
              Glimrende
              Chloe fra Australia
              Gruppe
              Familieleilighet
              Opphold på 2 netter i april 2013

              comfortable and relaxed. would stay again”

              spa, comfy bed, nice room layout/design
              Skrevet 17 april 2013
              7,7
              Veldig bra
              Christina fra Australia
              Par
              Leilighet med 1 soverom
              Opphold på én natt i desember 2012

              Gret location and fab hotel”

              value for money

              Great self-contained unit. Would suit a family on a week's holiday with heaps of stuff just a short drive away.

              Skrevet 17 desember 2012
              9,3
              Ypperlig
              shannette fra Australia
              Gruppe
              Leilighet med 1 soverom
              Opphold på én natt i januar 2012

              beautiful room, great pool & great location”

              friendly staff, clean and modern !

              What a beautiful resort , small and intimate , yet big enough that you are cramped ! The grounds were beautifully maintained and the pool was great !The room was immaculate and Kitchen well stocked. would def be back again . My only problem was i was led to beleive check out was 12 noon and this influenced when booking , however check out was 10am , so was dissapointed in that .

              Skrevet 15 januar 2012
              Dette er en populær eiendom. Unngå skuffelse!

              Tilbake til søkeresultater

              Velg rom

              |

              Lukk

              Seachange Coolum Beach Hotel
              |Veldig bra 7,8
              ×
              Sjekk inn. Gå ut.
              Opplevelser på Agoda. Fordi rommet bare er begynnelsen.

              • Glimrende beliggenhet
              • Peregian strand