Seachange Coolum Beach Hotel
Seachange Coolum Beach Hotel
Se alle 29 bilder
Leilighet 1 soverom - Seng Seachange Coolum Beach Hotel
Leilighet 1 soverom - Seng
Se alle 29 bilder
Inne Seachange Coolum Beach Hotel
Inne
Se alle 29 bilder
Inne Seachange Coolum Beach Hotel
Inne
Se alle 29 bilder
Strand Seachange Coolum Beach Hotel
Strand
Se alle 29 bilder
PÅ KARTET Seachange Coolum Beach Hotel
PÅ KARTET
Glimrende
Beliggenhet
8,2
Se alle 29 bilder Seachange Coolum Beach Hotel
Se alle 29 bilder
Fjernet fra favoritter

Seachange Coolum Beach Hotel

Glimrende beliggenhet
Har du spørsmål til Seachange Coolum Beach Hotel?
Veldig bra
Basert på 21 omtalerSe hva gjestene har skrevet
7,8
Valuta for pengene7,3
Avstand til bysentrum1 km
Vurdering av beliggenhet8,2
Nærmeste flyplassSunshine Coast lufthavn (MCY)
Avstand til flyplassen9,2 km
Egen restaurantJa
  • Flyplasstransfer

  • 310 m fra stranden

  • Gratis trådløst Internett på alle rom

  • Badestamp

Velg rom
8,8
Glimrende
Romkomfort og -kvalitet
Leilighet Luxury med 2 soverom og boblebad (Luxury Two-Bedroom Apartment with Hot Tub)
Leilighet Luxury med 2 soverom og boblebad (Luxury Two-Bedroom Apartment with Hot Tub)
...
  • 89 m²/958 ft²
  • Dusj og badekar
  • 2 enkeltsenger og 1 king be...
Oppgi datoer for å se priser
Leilighet 2 soverom (2 Bedroom Apartment)
Leilighet 2 soverom (2 Bedroom Apartment)
...
  • 89 m²/958 ft²
  • Røykfrie gjesterom
  • 1 queen bed
Oppgi datoer for å se priser
Familieleilighet (Family Apartment)
Familieleilighet (Family Apartment)
...
  • 122 m²/1313 ft²
  • Røykfrie gjesterom
  • 1 queen bed
Oppgi datoer for å se priser
Queen rom med sjøutsikt (Queen Room with Sea View)
Queen rom med sjøutsikt (Queen Room with Sea View)
...
  • 89 m²/958 ft²
  • Dusj
  • 2 enkeltsenger og 1 king be...
Oppgi datoer for å se priser
Leilighet 1 soverom (1 Bedroom Apartment)
Leilighet 1 soverom (1 Bedroom Apartment)
...
  • 69 m²/743 ft²
  • Røykfrie gjesterom
  • 1 queen bed
Oppgi datoer for å se priser
Luxury Apartment -  2 Bedrooms
Luxury Apartment - 2 Bedrooms
...
  • Tekjøkken
Oppgi datoer for å se priser
Luxury  Apartment
Luxury Apartment
...
  • Tekjøkken
Oppgi datoer for å se priser
Luxury Apartment 2 Bedrooms
Luxury Apartment 2 Bedrooms
...
  • Tekjøkken
Oppgi datoer for å se priser
Two Bedroom Rooftop Spa
Two Bedroom Rooftop Spa
...
  • Tekjøkken
Oppgi datoer for å se priser
Two bedroom rooftop spa (2 single beds) (non refundable)
Two bedroom rooftop spa (2 single beds) (non refundable)
...
  • Tekjøkken
Oppgi datoer for å se priser
Har du spørsmål til Seachange Coolum Beach Hotel?
Inntil 30% avslag med Agoda medlemstilbud!

Prisene faller så snart du logger inn!

Logg inn nå
Mer om Seachange Coolum Beach Hotel

Mer om Seachange Coolum Beach Hotel

Avstander og viktige steder i nærheten

Avstander måles som en rett linje. Faktisk reiserute kan være lenger.
Vis mindre

Hva de tilbyr

Vis mindre

Viktig å vite

Vis mer

Nyttige opplysninger

Vis mer

Verifiserte kundevurderinger

Vurderinger fra Agoda (21)Vurderinger fra Booking.com (127)
7,8
Veldig bra
Basert på 21 omtaler
Type reisende
Renslighet8,2
Fasiliteter6,9
Beliggenhet8,2
Romkomfort og -kvalitet8,8
Service8,3
Valuta for pengene7,3
Skrevet av verifiserte gjester fra Agoda
Filtrer gjestkommentarer etter:
Romtype
Leilighet 1 soverom
Leilighet 2 soverom
Familieleilighet
Sorter etter
Viser 16 verifiserte gjestekommentarer
2,4
Markus fra Australia
Par
Leilighet 1 soverom
Opphold på 3 netter i mai 2018
Disapointing”
Was not how it was offered! Offer 400AU$ with 54% rebat, much too much in price! No hairdryer, little space in toilet and shower, old furnished, rooms smelled! Dark rooms! Pool view? - ok, yes but behind the pool is a bussy street! I would not recommend this appartement (#20)!! Never again!
Skrevet 29 mai 2018
Thanks for your feedback Markus. We're sorry you didn't like the room.We haven't had any complaints before. Thanks for letting us know about the hairdryer and we hope you were able to use it when we brought one up to you.
Svarte 01 juni 2018
Seachange Coolum Beach Hotel
6,8
Hyggelig
Keith fra Australia
Par
Leilighet 2 soverom
Opphold på 4 netter i april 2018
Standard apartment. Clean except for rooftop spa which didn't look like it had been cleaned.”
Friendly welcoming staff. Great location. Nice pool area
Skrevet 02 mai 2018
Hi Keith, Thanks for your feedback. We clean and balance the rooftop spa's daily. You didn't book an apartment with a rooftop spa. The apartment you were staying in had a separate area away from the apartment which was not accessible to you as it was in the process of having the spa removed. The spa is now gone and offers a lovely rooftop area and ocean view. Hopefully you can celebrate another wedding anniversary here in years to come.
Show more
Seachange Coolum Beach Hotel
8,0
Glimrende
Michelle fra Australia
Reiste alene
Leilighet 2 soverom
Opphold på én natt i november 2017
Veldig bra”
Nice location, excellent room and pool
Skrevet 20 november 2017
Thanks Michelle we are pleased you enjoyed your stay and look forward to having you back in the future.
Svarte 22 november 2017
Seachange Coolum Beach Hotel
7,6
Veldig bra
Lincoln fra Australia
Familie med små barn
Familieleilighet
Opphold på 4 netter i desember 2016
Good hotel location”
Pros 1. Good location, easy access to beaches 2. Fast check in, good staff 3. Large rooms 4. Nice pool and car park facilities 5. Clean Cons 1. Bad wifi reception ( depending on the location of the apartment ) 2. Beds are not the comfortable
Skrevet 02 januar 2017
8,7
Glimrende
Amy fra Australia
Par
Leilighet 1 soverom
Opphold på 2 netter i september 2015
Great location and spacious apartments”
location, spacious apartments, friendly
Skrevet 30 september 2015
9,7
Ypperlig
Leyton fra New Zealand
Familie med små barn
Leilighet 2 soverom
Opphold på én natt i august 2015
Very clean, well equipped. Value for money. Def 10”
All the added extras in the rooms. Right next to the beach. And the pool was amazing.
We thoroughly enjoyed our stay. Will definitely be telling our friends and family about this spot. Is was amazing. Well worth the money. And proximity to the beach couldn't have been better. Keep up the good work. Cheers
Skrevet 24 august 2015
9,3
Ypperlig
Gee fra Singapore
Gruppe
Leilighet 2 soverom
Opphold på 3 netter i juli 2015
Good location”
Good location, Spacious and clean apartment
Is good and definitely worth coming back again. Location of apartment itself is very near to COLES, a 5 min drive. Only thing is our unit view is not directly facing the sea but is fine since you still be able to see the sea from our unit. Didn't manage to try the food there since we eat out everyday
Skrevet 08 juli 2015
8,3
Glimrende
Alison fra Australia
Familie med små barn
Leilighet 2 soverom
Opphold på 7 netter i april 2015
Very clean and friendly managers.”
Clean apartments, wonderful pool area and friendly staff.
Very pleasant stay. It could be improved with ore comfortable beds and pillows.
Skrevet 16 april 2015
7,7
Veldig bra
Jay fra Australia
Par
Leilighet 2 soverom
Opphold på én natt i februar 2014
Lovely appartment, great pool”
Size, furnishing & pool
Skrevet 04 mars 2014
6,7
Hyggelig
Richard fra Australia
Par
Leilighet 1 soverom
Opphold på én natt i januar 2014
Comfortable”
Size, closeness to beach and central shopping district of coolum
Rooms are very nice however, if you want a ocean view you need to be on the 3rd (top)level
Skrevet 23 januar 2014
9,0
Ypperlig
Les fra Australia
Par
Leilighet 1 soverom
Opphold på én natt i november 2013
Wish we had longer than a night”
Lovely new, clean kitchen, soft white linen on a very comfy bed and a lovely looking pool.
Only there for a night to attend a music festival but wished we'd had longer to enjoy this place! Beach across the road and an easy stroll to cafes for breakfast or dinner. The unit was very clean and well equipped. The kitchen was spotless and quite new. Huge balcony, lovely linen on the bed, bathroom small but newly refurbished and the shower was lovely after a swim in the surf. No time to use it, but the pool looked great. Will definitely book 2 nights here next time!
Skrevet 21 november 2013
4,3
david fra Australia
Gruppe
Familieleilighet
Opphold på 2 netter i november 2013
Not happy”
Not ever staying there again
Charged me for made up damage and not removing the rubbish maybe if u want to make money give people a good experience not a bad one won't be recommending to any one
Skrevet 13 november 2013
There was 4 bags or rubbish, food everywhere, all the dishes they had used over the weekend left on the bench and a broken chair after this guest left. I am sorry but this is not the way you leave a room when vacating and we ensure guests are advised of the conditions when checking in and there is even a notice in the room. This was not a normal clean and cleaners spent double the time in this room, therefore the guest is charged. This is standard policy in most hotels.
Show more
Seachange Coolum Beach Hotel
7,3
Meget bra
Simone fra New Zealand
Par
Leilighet 1 soverom
Opphold på 4 netter i oktober 2013
Comfortable stay”
Close to the beach and town centre
The hotel was nice and simple, although the room we had didn't feel very private, the balcony was in full view of most of the other rooms. Other than the privacy issue, its a great place with all you need for a simplistic stay in Coolum. A 5 min walk across the road to the beach or into town was very handy.
Skrevet 11 oktober 2013
8,3
Glimrende
Chloe fra Australia
Gruppe
Familieleilighet
Opphold på 2 netter i april 2013
comfortable and relaxed. would stay again”
spa, comfy bed, nice room layout/design
Skrevet 17 april 2013
7,7
Veldig bra
Christina fra Australia
Par
Leilighet 1 soverom
Opphold på én natt i desember 2012
Gret location and fab hotel”
value for money
Great self-contained unit. Would suit a family on a week's holiday with heaps of stuff just a short drive away.
Skrevet 17 desember 2012
9,3
Ypperlig
shannette fra Australia
Gruppe
Leilighet 1 soverom
Opphold på én natt i januar 2012
beautiful room, great pool & great location”
friendly staff, clean and modern !
What a beautiful resort , small and intimate , yet big enough that you are cramped ! The grounds were beautifully maintained and the pool was great !The room was immaculate and Kitchen well stocked. would def be back again . My only problem was i was led to beleive check out was 12 noon and this influenced when booking , however check out was 10am , so was dissapointed in that .
Skrevet 15 januar 2012
Dette er en populær eiendom. Unngå skuffelse!

Tilbake til søkeresultater

Tilbake til romutvalg