Veldig bra 7,8
basert på 2333 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 2333 anmeldelser
  • Renslighet 8,1
  • Fasiliteter 7,3
  • Beliggenhet 7,5
  • Romkomfort/standard 7,9
  • Ansattes arbeid 7,9
  • Valuta for pengene 7,9
  • Mat/middag 7,5
Sorter etter

Fida fra Australia
Reiste alene
Deluxe med havutsikt
Opphold på én natt i september 2016
Excellent place
Excellent place
Skrevet 06 september 2016

Shehan fra Sri Lanka
Par
Deluxe med havutsikt
Opphold på 3 netter i juli 2016
Great Location
Good experience. They some of the best pizzas in their pizza restaurant. But they can improve on the cleanliness, as bath tub was not clean enough.
Skrevet 21 august 2016

Geraldyn fra Malaysia
Par
Superior twin eller dobbeltrom med hageutsikt
Opphold på 3 netter i august 2016
Very bad hotel
Bad service
Skrevet 20 august 2016

Todd fra Australia
Par
Grand deluxe med havutsikt
Opphold på 4 netter i august 2016
Location
Can be noisy if under restaurant. Great views from rooms. Wifi can be very patchy
Skrevet 20 august 2016

Muhammad fra Singapore
Gruppe
Deluxe med havutsikt
Opphold på 3 netter i august 2016
Good location
Easy access
Skrevet 17 august 2016

Vinodh fra India
Par
Deluxe med havutsikt
Opphold på 3 netter i juli 2016
It's a true paradise
Excellent location. Deluxe ocean view is the room to be booked. Book breakfast along with room. Staffs are really helpful. Bike rental service is awesome but 100 Bhat extra comparing outside. Nothing to complain. Location of hotel is great plus.
Skrevet 08 august 2016

Wan-asa fra Thailand
Forretningsreisende
Superior med hageutsikt
Opphold på én natt i juli 2016
Nice view and staff
Staff always willing to help and nice adviser. Good view from the room and restaurant.
Skrevet 03 august 2016

Rob fra Storbritannia
Par
Deluxe med havutsikt
Opphold på én natt i juli 2016
Great Lat Minute Decision
Fancied a night away in Karon and this hotel was offering excellent last minute rates with reasonable upgrade cost to a deluxe room with sea view. The deluxe room was a good size with a lovely view. Located on a hillside in between Karon & Patong the grounds are well kept with plenty of wildlife, a small beach (when the tide is out) and a lovely sea view from our room. We hope to return here again in the near future. Highly recommended!
Skrevet 01 august 2016

Lee fra Hongkong
Familie med små barn
Deluxe med havutsikt
Opphold på én natt i juli 2016
Nice cheap with sea view
But no wifi ><
Skrevet 31 juli 2016

Weerachai fra Thailand
Par
Deluxe med havutsikt
Opphold på 2 netter i juli 2016
Secret cliff
We enjoyed our stay. The room is clean. The view is beautiful. Staffs were friendly. Only problem we had is wifi signal is really bad. Cannot use wifi at all and there very little phone signal too.
Skrevet 23 juli 2016


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: