Bestill nå: Senvila Boutique Resort

Vurderinger av Senvila Boutique Resort

Glimrende
Basert på 180 omtalerSe hva gjestene har skrevet
8,8
91% ville anbefalt denne til en venn

Verifiserte kundevurderinger

Vurderinger fra Agoda (180)Vurderinger fra Booking.com (76)
8,8
Glimrende
Basert på 180 omtaler
Type reisende
Renslighet9,1
Fasiliteter8,6
Beliggenhet7,6
Service9,2
Valuta for pengene9,4
Skrevet av verifiserte gjester fra Agoda
Filtrer gjestkommentarer etter:
Språk
한국어
English
Tiếng Việt
Deutsch
mer
Romtype
Superior twin eller dobbeltrom med bassengutsikt
Familiestudio
Deluxe double eller twin med bassengutsikt
Premier deluxe
mer
Sorter etter
Viser 116 verifiserte gjestekommentarer
9,2
Ypperlig
Ann fra Storbritannia
Gruppe
Superior twin eller dobbeltrom med bassengutsikt
Opphold på 4 netter i mai 2017
Slended ”
Apart from the hotel being 10 mimutes by car from the main town. It is in a nice location which offers you some isolation from the rest of the other hotels which are close to each other. The staff there are friendly and always willing to make your stay as plasant as can be. The rooms were spacious and very clean, and the bathroom is lovely. The breakfast was nice but could benefit from having more of choice. However, the food meal was good and at reasonable price. Good shuttle service to the beach and town. You also have the convenience of a local shop across the road where the lady sell's sugar cane juice. I would stay at this hotel again.
Skrevet 16 mai 2017
Dear Ms. Ann, On behalf of the Management and team of the SENVILA Hoi An Boutique Resort we would like to thank you for choosing our resort as the preferred venue for your holiday in Hoi An. It was a pleasure to have you with us and we hope that you enjoyed your stay with us - that is our commitment to all our distinguished guests. Any compliments you have about the quality of our service is a motivation for our team to maintain the highest service standards. Thank you again for your time and we look forward to welcoming you back at our resort on your next trip to Hoi An. Best Regards, E Ly
Show more
Senvila Boutique Resort
10,0
Ypperlig
SiHyun fra Vietnam
Familie med eldre barn
Superior twin eller dobbeltrom med bassengutsikt
Opphold på 3 netter i april 2017
Great Service!!”
The Senvila Boutique Resort is really good place to stay for making good memories with families or friends in Hoi an!!! The Senvila Boutique Resort is so close to old town in Hoi an and you will have so nice service with an employees. Reception staff by Mr Robin, Ms Oanh, Mrs Ly, Ms Trang. They are very helpful and friendly and make us to feel like a home. If you ask them to where is good place to eat, shopping, sighting .... they will inform you. And Our flight time was so late So they let us to stay, spend time and they prepare car to send us to airport by free. That was so Great Service. I hope to come back here to stay the senvila boutique resort again. Thanks guys!!!!
Skrevet 04 mai 2017
Dear Ms. Sihyun, Thank you for your kind review! We truly appreciate your kind words about our staff. It's definitely a boost for us every time we hear positive reviews such as this. We will be sure to let Robin, Oanh, Ly , Trang [name of y that they made an impact during your stay. We hope to welcome you back to the hotel soon! Best Regards, E Ly
Svarte 06 mai 2017
Senvila Boutique Resort
8,0
Glimrende
SHINICHI fra Japan
Reiste alene
Superior twin eller dobbeltrom med bassengutsikt
Opphold på 3 netter i april 2017
Veldig bra”
HoiAn is becoming not interesting tourism spot, because of too many tourists and too many hotels in this few year. But this hotel is one of the newest, but 3 strories, that is good!
Skrevet 01 mai 2017
9,6
Ypperlig
BOKYUNG fra Sør-Korea
Reiste alene
Superior twin eller dobbeltrom med bassengutsikt
Opphold på 2 netter i april 2017
very good!”
sevices and food was great!
Skrevet 30 april 2017
Dear Ms. Kim & Lee, Thank you for your positive comments. I am so glad to hear that you enjoyed your stay with us! .Looking forward to seeing you again soon. Best Regards, E Ly, Front Office Manager
Svarte 02 mai 2017
Senvila Boutique Resort
10,0
Ypperlig
Ellyse fra Australia
Par
Superior twin eller dobbeltrom med bassengutsikt
Opphold på 5 netter i april 2017
Best stay we've had - amazing!”
Me and my partner have been travelling 2 months around south east Asia and Senvila Boutique Resort has been the best place we've stayed at by far! We are motor biking Vietnam and upon arrival we were warmly greeted by staff helping us unstrap ours bags, carried in and sat at the lounge with a cold refreshing juice. We were shown to our very comfortable, clean room. The room was very light and airy, and the bed extremely comfortable. My partner did his open water Padi for 4 days while I relaxed in the room and on the belcony. The hotel buildings are surrounded by the pool and palm trees - all the staff were always friendly and the grounds were very relaxing! We were ALWAYS greeted personally by our names whenever we left and when we came back, and our motorbike was taken care of very well, we never had to park it, they did it for us. The food here is incredible! We ate breakfast here every morning and dinner room service one night and it was amazing! We are both big foodies and were very impressed and satisfied. We didn't want to leave! As we did, Lee the front desk manager who always gave us personal friendly interest in our days and how our room was, stood over our bike with an umbrella as we strapped on our luggage in the hot sun. And the staff gave us a cold refreshing leaving juice which was perfect. The only problem we had, was the bathroom in our room gave a bad drain smell at night and if you didn't have the bathroom door closed it leaked out. One night it did wake me up but upon telling them this after they asked how we both slept, they were sorry to hear this and offered every solution as well as changing rooms straight away at our convenience. But I decided to stay and just use scented oils and it was fine! The resort is a 5-10min ride into Hoi An town and they offer free shuttle car which I used a couple of days and was very pleasant. Really nice not to be right in town, get away from the hectic tourist part! Can't rate this place enough! Very sad to
Skrevet 09 april 2017
Dear Ms. Ellyse & Mr. Richard, On behalf of the Management and team of the Sen Vila Boutique Resort we would like to thank you for choosing our resort as the preferred venue for your holiday in Hoi An. It was a pleasure to have you with us and we hope that you enjoyed your stay with us - that is our commitment to all our distinguished guests. Any compliments you have about the quality of our service is a motivation for our team to maintain the highest service standards. We will be sure to let Ly that she made an impact during your stay. We hope to welcome you back to the hotel soon, Thank you again for your time and we look forward to welcoming you back at our resort on your next trip to Hoi An. Best Regards, E Ly ( Front Office Manager)
Show more
Senvila Boutique Resort
10,0
Ypperlig
Nitzan fra Israel
Reiste alene
Superior twin eller dobbeltrom med bassengutsikt
Opphold på én natt i mars 2017
Best place to stay in hoi an!”
At first we booked for 2 nights and we stayed there for 5 nights!! Staff are very nice and helpful, rooms are comfortable and well design, pool is perfect and breakfast is tasty! Have free shuttles to the city and to the beach.
Skrevet 02 april 2017
Dear Ms. Nitzan, Thank you for choosing to stay with us and I am glad to hear that your stay with us was a memorable one! We look forward to welcoming you back to the hotel in the near future. All the best to you. Best Regards, E Ly ( Front Office Manager)
Svarte 01 mai 2017
Senvila Boutique Resort
9,6
Ypperlig
Vu fra Vietnam
Gruppe
Premier deluxe
Opphold på én natt i mars 2017
Beautiful hotel with excellent service”
One of the besy hotel in Southeast asia I have ever stayed. Beautiful tropical resort style design, fabulous swimming pool. The room is very huge with perfect bed and pillow, nice bathroom with rain shower. Staffs are great and helful, tgey help us alot during our stay. Recommend for those who prefer peaceful place to relax and enjoy your day by swimming pool. We definitely stay here again in our next trip to Hoi An
Skrevet 01 april 2017
Dear Mr. Vu, We are truly overwhelmed by your kind words, the kind that motivates us to do better every single time. From the entire team of SENVILA HOI AN Boutique Resort, thank you for choosing us as your preferred home in Hoi An. We look forward to welcome you back on your next future trip in Hoi An. Best Regards, E Ly (Front Office Manager)
Svarte 01 mai 2017
Senvila Boutique Resort
9,6
Ypperlig
daniel fra USA
Par
Superior twin eller dobbeltrom med bassengutsikt
Opphold på 3 netter i mars 2017
Ypperlig”
Great place to stay for the value. Pool is excellent, staff is friendly, food is good. We will stay there again!!!
Skrevet 27 mars 2017
Dear Mr. Daniel & Mrs. Carol, We are pleased to know that you have enjoyed your recent stay with us and truly delighted that you have rated us 9.6 point in Agoda. Feedback for us is a gift and it is always a pleasure to hear how guests found their experience whilst with us. Thank you once again and we look forward to welcoming you back with SENVILA HOI AN Boutique Resort on your next future trip in Hoi An. Best Regards, E LY ( Front Office Manager)
Show more
Senvila Boutique Resort
9,2
Ypperlig
Stefan fra Tyskland
Par
Superior twin eller dobbeltrom med bassengutsikt
Opphold på 9 netter i mai 2018
Ypperlig”
Amazing Boutique Hotel with excellent staff and service😀
Skrevet 22 mai 2018
9,6
Ypperlig
Jessica fra Tyskland
Par
Superior rom med balkong
Opphold på 4 netter i mars 2018
Bestes Hotel in Hoi An”
Wir sind vollkommen verliebt in das Hotel gewesen!! Das Zimmer war riesig und das Bett super bequem (ist in Vietnam keine Selbstverständlichkeit). Frühstück war eine Mischung aus a la cart und Buffet und auch hier können wir nur wiederholen: richtig richtig gut ! Der Pool und die Anlage drum herum ist sehr schön angelegt. Es gibt kostenfreie Fahrräder & einem Shuttel der mehrfach am Tag zum Strand und in die Stadt fährt. Wenn wir überhaupt was zu bemängeln haben, dann, dass die Bar schon um halb 10 schließt aber auch hier: leckere Getränke , toller Service. Waren 4 Nächte dort und hätten noch 10 dranhängen können wenn Vietnam nicht so viele schöne Orte zu bieten hätte!
Skrevet 01 april 2018
9,6
Ypperlig
Esmee fra Nederland
Gruppe
Superior twin eller dobbeltrom med bassengutsikt
Opphold på 2 netter i mars 2018
Mooi schoon nieuw hotel om te relaxen”
Prachtig schoon net hotel met luxe vibe, zoals beschreven. Heerlijk zonnen aan het zwembad of met de shuttle naar de stad. Lekker uitgebreid ontbijt en hele grote(brede) zachte bedden (boxspring). Enige "nadeel", muziek uit de buurt in het weekend, vanaf 7.15 s ochtends. Niet geluidsdicht, dus in de kamer nog te horen. Aanrader voor relaxen!
Skrevet 18 mars 2018
10,0
Ypperlig
MARTA fra Spania
Par
Superior twin eller dobbeltrom med bassengutsikt
Opphold på 2 netter i januar 2018
Excelente hotel en Hoi An”
Quedamos encantados con este alojamiento. Todo está nuevo, habitaciones amplias, cama cómoda, baño con ducha y bañera exterior con jardín de bambú. Atención del personal estupenda, bicicletas gratuitas para recorrer la zona en muy buen estado. Piscina estupenda en torno a la cual se distribuyen las habitaciones. Desayuno rico y abundante con bufé y platos a la carta tanto occidental como asiático. Un lugar para quedarse largo rato. Disponen de coche eléctrico gratuito con varios horarios a lo largo del día que te acercan al centro de Hoi An y a la playa. Altamente recomendable! Gracias Senvila por existir en Vietnam.
Skrevet 10 februar 2018
10,0
Ypperlig
Hyeyeon fra Sør-Korea
Gruppe
Superior rom med balkong
Opphold på 3 netter i mars 2018
가장 만족했던 리조트입니다.”
이가격에, 이런서비스를 또 받을 수 있을까요? 이번 여행에서 가족 만족도가 높았던 리조트였습니다. 조식 또한 매우 훌륭했으며, 수영장이 깔끔하게 관리되고 있었습니다. 다시 호이안을 간다면 모든 숙박을 여기서 해결 하고싶네요^^ 번창하시길 빕니다.
Skrevet 12 juni 2018
9,6
Ypperlig
Eunhye fra Sør-Korea
Par
Superior twin eller dobbeltrom med bassengutsikt
Opphold på 2 netter i mai 2018
저렴한 숙소임에도 불고하고 매우 친절한 직원들.”
베트남 여행에서 처음으로 묵은 숙소였는데, 직원분들이 친절하셔서 정말 좋았어요! 룸서비스로 시켜먹는 음식의 맛도 괜찮았으며, 수영장이 정말 좋습니다. 자연속에 있는 수영장 같아서 휴양온 느낌 제대로 들었어요! 그런데 침구류는 눅눅하고 재사용한 것 같기도 해서 4점을 주었습니다. 가격대비 매우매우 만족합니다! 다음 번에는 열흘정도 이곳에서 묵어보고 싶어요.
Skrevet 11 juni 2018
9,2
Ypperlig
Doyun fra Sør-Korea
Reiste alene
Deluxe double eller twin med bassengutsikt
Opphold på 2 netter i mai 2018
좋았어요!”
조식도 괜찮구 좋았습니다 올드타운이랑 안방비치 정 가운데 위치해서 위치는 좀 애매 했어요
Skrevet 04 juni 2018
10,0
Ypperlig
CHO fra Vietnam
Par
Premier deluxe
Opphold på én natt i april 2018
좋아요”
가성비 아주 좋습니다~
Skrevet 31 mai 2018
7,6
Veldig bra
SEUNGMIN fra Sør-Korea
Par
Superior twin eller dobbeltrom med bassengutsikt
Opphold på 2 netter i januar 2018
가성비 최고”
시내에서 조금 멀어, 택시로 이동해야하긴 하지만, 아침에 나갔다가 저녁에 들어올거면 불편하지 않고, 호텔은 감히 가격대비 최상급임!
Skrevet 08 mai 2018
9,6
Ypperlig
Jiyoon fra Sør-Korea
Familie med små barn
Premier deluxe
Opphold på én natt i april 2018
거리가 있어 망설였는데 일단 방이넓고 수영장도 좋아 만족”
재방문 의사 있음 시설과 룸 레벨이 다낭호텔급에 유사 아주 만족합니다 조식은 가격만큼만 합니다
Skrevet 01 mai 2018
8,4
Glimrende
Juhee fra Sør-Korea
Par
Superior twin eller dobbeltrom med bassengutsikt
Opphold på 2 netter i februar 2018
진짜너무너무 좋았어요”
바 음식도 맛있었고, 직원분들도 너무 친절했어요
Skrevet 23 april 2018
10,0
Ypperlig
DAYEON fra Sør-Korea
Familie med eldre barn
Deluxe double eller twin med bassengutsikt
Opphold på 3 netter i april 2018
가성비 오지고요”
가성비 안따지는데 진짜 가성비 오져벌임 한국남자들이 좋아할듯!
Skrevet 18 april 2018
9,2
Ypperlig
SEEUN fra Sør-Korea
Par
Superior rom med balkong
Opphold på 2 netter i april 2018
Ypperlig”
가성비 갑ㅎ새벽 도착이라 걱정했는데 공항 픽업부터 체크인하는 직원들 모두 친절하게 맞아주셨습니다. 마사지도 받았는데 시원하니 좋았어요~날이 좋지않아서 수영장에서 놀지못한게 너무 아쉽네요~다음에 다시 가고 싶은 숙소에요ㅎ
Skrevet 09 april 2018
8,8
Glimrende
sohui fra Sør-Korea
Par
Superior twin eller dobbeltrom med bassengutsikt
Opphold på én natt i april 2018
깔끔한 숙소”
조금 작지만 이뿐 수영장, 친절한 직원, 깔끔한 침구 등 금액대비 굉장히 훌륭하고 만족스러운 센빌라 부티크 리조트였습니다. 시내와는 조금 떨어져 있지만 그래서 오히려 조용하고 시내 나갈때도 그랩택시 불러서 이동하니 전혀 불편하지 않았습니다.
Skrevet 08 april 2018
9,6
Ypperlig
dohee fra Sør-Korea
Reiste alene
Superior twin eller dobbeltrom med bassengutsikt
Opphold på én natt i april 2018
호이안 시내와 꽤 거리가 있는 편, 전체적으로 조용하고 깨끗함”
장점 1: 간지나는 호텔건물, 전경. 솔직히 개 비싸보임. 여기 한국이었다면 일박 3~40 줘야할 것 같음. 곳곳에 꾸며져있는 나무나 꽃들도 화려한 편임. 사진 어딜 찍어도 간지남. 2: 조용함. 이건 솔직히 나한텐 단점이기도 했음. 내가 묵었던 때만 그랬는지는 모르겠는데 일단 수영하려고 나가보니 백인 형냐들이 다 배까고 누워 자고잇었음 심지어 물에 떠서 자고있었음 다들 자고 엄청 조용하니까 나도 덩달아 조용해짐. 조용히 휴양하고 책읽고 하고싶다면 여기 아주 제격임. 3: 화장실에서 레몬그라스 향이 나는 게 아주 쾌적함. 근데 휴지는 이상한 위치에 달려있어서 좀 뜯기 힘듦 단점 1: 조용함. 위에 서술함 2: 위치가 좀 동떨어져있음. 가끔 그랩이 안잡힐 때도 있음. 셔틀ㅇ ㅣ잇는데 너무 간헐적이라 그랩을 차라리 타게 됨. 셔틀이 버스가 아니고 툭툭같은 작은 버스같은건데 사람이 너무 많아 못 탈 때가 있음. 다른 셔틀 하나 더 불러주니 걱정은 말기.
Skrevet 06 april 2018
9,6
Ypperlig
KYUNGMI fra Sør-Korea
Par
Superior twin eller dobbeltrom med bassengutsikt
Opphold på én natt i april 2018
재방문 의사 있습니다. 방도 넓고, 만족해요! ”
재방문 의사 있습니다. 방도 넓고, 만족해요!
Skrevet 05 april 2018
9,2
Ypperlig
jeonga fra Sør-Korea
Reiste alene
Superior twin eller dobbeltrom med bassengutsikt
Opphold på 2 netter i april 2018
롑뻐효”
4개 숙소 이용했는뎅 젤 좋았어요!!! 예쁘고 방도 좋고.. 뷰가 너무 좋았어요 조식도 맛있구요!!!!!!!
Skrevet 05 april 2018
6,0
Suhyun
Reiste alene
Superior rom med balkong
Opphold på 2 netter i januar 2018
시내와 조금 떨어져있어요”
하지만 조식이 진짜맛잇엇어요 ㅋㅋㅋ 따로 말하면 주는 스테이크와 쌀국수는 진짜 3그릇 먹을정도로 맛있었습니당 ㅎㅎ
Skrevet 03 april 2018
9,6
Ypperlig
so fra Sør-Korea
Reiste alene
Superior twin eller dobbeltrom med bassengutsikt
Opphold på én natt i april 2017
너~~~~무 좋았어요”
자전거 타고 중심가 나가면 멀지않고요 셔틀도 중심가랑 안방비치 잘 되어있어서 전 조용하니 넘 잘 지냈어요~^^
Skrevet 30 mars 2018
2,4
YUNYA fra Sør-Korea
Reiste alene
Superior twin eller dobbeltrom med bassengutsikt
Opphold på 2 netter i mars 2018
아침 쓰레기”
절대 가지 말아야할곳 직원이 영어도 안되서 제대로 전달도 안되고 조식에 음식을 시켜서 먹을수 있다는 말도 안해줬고 시켜서 음식 받았을때 계란후라이만 따뜻하고 다른건 기름범벅한 차가운 남은음식주는것같은 느낌이였음 부페같이 차려진음식들은 먹을만한게 하나도 없었고 토스트기는 기능을 제대로 못해서 빵을 세번이나 구워서 먹어야 될정도! 정말 여행하면서 호텔을 많이 가봤지만 최악! 왜 별4개짜리 호텔인지 이해할수가 없다
Skrevet 27 mars 2018
9,6
Ypperlig
BOHLAM fra Sør-Korea
Reiste alene
Superior twin eller dobbeltrom med bassengutsikt
Opphold på 2 netter i desember 2017
저렴한 가격, 높은 퀄리티”
정말 저렴한 가격에 예약해서 큰 기대를 하지 않았는데, 숙소의 퀄리티가 높아 놀랐습니다. 수영장도 좋았고, 직원들도 친절했습니다. 올드타운을 걸어 다닐수 있는 거리는 아니었지만, 조용한 곳에 위치해 있어서 오히려 좋았습니다. 그리고 저녁에 안에 있는 식당에서 식사와 맥주를 마셨는데, 올드타운 보다 맛있고 가격도 저렴했습니다. 다만 방음이 안되서 옆방의 소리가 다 들렸습니다.
Skrevet 26 mars 2018
8,8
Glimrende
Subin fra Sør-Korea
Reiste alene
Superior twin eller dobbeltrom med bassengutsikt
Opphold på 2 netter i oktober 2017
거리 멀어요”
우버타고 다낭에서 택시비 좀 많이 나오네요 이럴줄 알았음 그냥 다낭에서 묵을걸.
Skrevet 25 mars 2018
8,8
Glimrende
Eunjung fra Sør-Korea
Familie med små barn
Premier deluxe
Opphold på 4 netter i mars 2018
가성비 최고의 호텔”
호이안에서 묵었던 2군데 숙소중 하나. 규모가 조금 작은것을 빼면 4성 리조트라해도 무방함. 직원들 친절하고 위생상태 좋음. 애들과 하루종일 리조트에서 놀기에 전혀 부족함이 없었음. 가격 대비 최고의 호텔임. 단 숙소가 조금 눅눅한 느낌이 있고, 조식이 단촐함. 그러나 이부분들이 단점으로 보여지지 않을 정도로 가성비 월등했음.
Skrevet 22 mars 2018
8,4
Glimrende
hyunjin fra Sør-Korea
Reiste alene
Superior twin eller dobbeltrom med bassengutsikt
Opphold på én natt i juli 2017
이정도 가격이면 훌륭”
이정도 가격에 조식에 풀장이면 짱이죠 직원 친절했구요 다만 엘레베이터가 없어서 그게 좀 흠이네요 도착한 날은 엄청 무거운 캐리어를 들어다 주셔서 팁도 드렸는데 나갈땐 아무래도 들어주는 분이없어서 고생한것 빼고는...
Skrevet 22 mars 2018
8,8
Glimrende
Nam fra Sør-Korea
Gruppe
Familiestudio
Opphold på 2 netter i mars 2018
부모님과의 여행 여기 꼭! 추천해요!”
리조트 사진만 보고 가격봤을 때 흠.. 하는 그런 의문이 있었는데 .... 와.... 숙소 진짜 깨끗하구 좋았어요 ㅎ 조용하구요 ㅎ 그리고 직원들두 너무 친절하구 좋았고 택시 불러달라구 하면 불러주셔서 편하게 시내까지 잘 왔다갔다했습니다 ㅎㅎ 외국인 비율이 많은 숙소 였구 여유로움을 찾고 싶다면 여기 추천해요!
Skrevet 22 mars 2018
9,6
Ypperlig
KIm fra Sør-Korea
Par
Superior twin eller dobbeltrom med bassengutsikt
Opphold på 2 netter i mars 2018
가격대비 깨끗하고 방도 넓고 좋았어요”
가격대비 깨끗하고 방도 넓고 좋았어요. 수영장이 아담합니다. 침구가 눅눅해요
Skrevet 19 mars 2018
10,0
Ypperlig
BOHUN fra Sør-Korea
Familie med eldre barn
Premier deluxe
Opphold på én natt i februar 2018
부모님모시고갔숩니다 최고”
호텔직원 영어 매우잘함 좋았어요 전체적으로 룸컨디션 좋았습니다 호이안까지 셔틀버스 잘탔습니다 (셔틀버스 위치가 어딘지몰라서 좀 힘듬)
Skrevet 15 mars 2018
9,6
Ypperlig
승화 fra Sør-Korea
Reiste alene
Premier deluxe
Opphold på 2 netter i mars 2018
가성비 갑”
직원들 정말 친절해요 조식도 맛있었고 호이안에서 가까워요 수영장도 깨끗하고 은근 넓었어요. 근데 방이 습해요. 에어컨 켜면 괜찮은데 습해요.. 화장실에 문이 없어서 친구랑 가니까 좀 민망했어요. 샤워실은 배수가 잘 안돼요. 물이 참방참방.. 하지만 가격이 모든 단점을 커버해요.. 최고.. 저렴하지만 정말정말 좋았어요.
Skrevet 14 mars 2018
10,0
Ypperlig
KIM fra Sør-Korea
Reiste alene
Superior twin eller dobbeltrom med bassengutsikt
Opphold på én natt i mars 2018
너무좋다 언제나최고”
다시갔어요 이번에는 2박했습니다. 깔끔하고 아늑한 분위기에 모든것이 완벽했어요 하튜하튜 또갈께요
Skrevet 05 mars 2018
9,2
Ypperlig
sunah fra Sør-Korea
Reiste alene
Superior twin eller dobbeltrom med bassengutsikt
Opphold på 2 netter i februar 2018
진짜 추천”
호이안시내로가는 무료버스도 있고, 택시타도 얼마안들어요, 오히려 조용하고 좋은듯 :) 오토바이 7 불에 하루 렌트 가능한데 오토바이 실용성 짱! 숙소도 너무 좋고 깨끗하고 조식도 맛있고 무엇보다 너무너무너무 친절했습니다..ㅠㅠ 짱이에요 여기에 묵으세요. 시내에서 10?분정도 거리인데 그런거 다 가만해도 좋아요
Skrevet 17 februar 2018
8,8
Glimrende
lee fra Sør-Korea
Reiste alene
Superior twin eller dobbeltrom med bassengutsikt
Opphold på 2 netter i februar 2018
가성비 최고의 호텔”
생각보다 작은규모입니다. 직원들은 엄청 친절해요. 이불이 좀 꿉꿉하더라구용 그외에는 다 좋았습니다
Skrevet 13 februar 2018
9,2
Ypperlig
juyoun fra Sør-Korea
Par
Superior twin eller dobbeltrom med bassengutsikt
Opphold på 3 netter i juli 2017
무조건 또갈꺼야”
모든면에서 만족한 곳이예요, 가격, 직원들 서비스, 마사지, 식사, 모두 굿이었어요
Skrevet 12 februar 2018
9,2
Ypperlig
hyeonkyeong fra Sør-Korea
Par
Superior twin eller dobbeltrom med bassengutsikt
Opphold på 2 netter i februar 2018
정말 예쁩니다”
호텔이 아기자기하고 넘 이뻐요 특히 수영장이 이뻐요 셔틀도 편리, 꼭 자전거 대여하셔서 동네 산책하세요!! 발리 우붓 특유의 분위기를 호이안에서도 느낄수있습니다. 체크아웃전에 샴푸통을 깨뜨렸는데 16달러를 청구했어요 1박 숙박료의 반 이상을 청구했어요ㅜ.ㅜ 당황스러웠지만 제 잘못이니..눈물을 머금고 금액을 지불했습니다. 전반적으로 만족스러웠습니다!
Skrevet 09 februar 2018
6,8
Hyggelig
Yohan fra Sør-Korea
Par
Deluxe double eller twin med bassengutsikt
Opphold på 3 netter i januar 2018
가격대비 괜찮습니다”
위치가 조금 애매해서 택시를 주로 타고 다녀야합니다. 조식은 사실 이가격대에 많은걸 바라면 안된다고 생각하고, 깔끔하게는 나오지만, 다양하진 않습니다. 호텔조식에 대한 기대감이 크신 분들이라면 여기오면 실망하실 꺼에요. 뷔페식으로 차려져 있지만, 가짓수가 적고 메뉴판에 요일마다 주문 가능한 음식을 주문하면 조식이 나옵니다. 수영장은 아담하고 리조트가 작게 옹기종기 둘러싸고 있기때문에 구경거리가 될수 있지만, 수영장 물자체는 깔끔하고 청결합니다. 직원들의 서비스는 정말 좋습니다. 프론트에 문의할때면 항상 밝은 미소로 답해주니 꺼리낌없이 문의하셔도 좋을거에요. 택시는 여기서 잡아주면 거의 네배이상 비싸니 절대 픽업서비스 같은건 하지 마시고, 그랩이나 우버택시로 어플깔아서 가세요. 그랩어플은 정말 환상입니다. 저는 일층에서 묵었는데, 고층을 주문했지만 1층을 배정받았습니다. 1층의 경우 주로 사람들이 다니는 길목에 큰 창문이 있어서 커튼을 거의 닫고 살아야 했습니다. 또한 바닥이 매우 더러워서.. 샤워 타올을 깔고 살았습니다.. 바닥좀 닦아달라고 프런트에 이야기했지만, 그닥 깨끗해지진 않았네요. 그리고 뜨거운물 잘 안나옵니다. 잘나오다가도 잘안나오고 찬물로 바뀝니다. 후딱 씻어야하고, 욕조 없습니다.
Skrevet 04 februar 2018
9,2
Ypperlig
soyun fra Sør-Korea
Reiste alene
Superior twin eller dobbeltrom med bassengutsikt
Opphold på 2 netter i januar 2018
만족합니다”
깨끗하고 셔틀이 편합니다 조식도 가격대비 좋고 직원도 친절합니다 만족합니다 재방문할만한 곳입니다
Skrevet 04 februar 2018
10,0
Ypperlig
Eunsung fra Sør-Korea
Familie med små barn
Deluxe double eller twin med bassengutsikt
Opphold på 2 netter i januar 2018
너무너무 만족! ”
호이안 내에서 이미 숙박을 했기때문에 거리가 먼 것은 크게 불편하지 않았습니다. 셔틀시간을 맞추긴 힘들고. 셔틀이 안온적은 2번있습니다만. 이때는 택시를 타면 호텔에서 비용을 지불해줘서 괜찮았습니다. 객실이 넒은 편이고 새로지어져 깨끗하고 가격대비 고급스럽습니다. 수영장도 키즈풀이 맘에 들었습니다. 호텔내 식당은 비싸고 15% 별도이며 맛은 그럭저럭. 조식에 기본 샐러드와 빵 등외에는 메인메뉴를 시켜먹을 수 있어 좋았습니다. 직원들이 친절하고 환전도 공항수준으로 괜찮은편. 또 이용하고 싶습니다.
Skrevet 29 januar 2018
8,0
Glimrende
HYUNJIN fra Sør-Korea
Reiste alene
Superior twin eller dobbeltrom med bassengutsikt
Opphold på én natt i januar 2018
정말 추천합니다”
정말 가격대비 최상의 리조트 숙소 입니다. 풀장이 작지만 정말 아늑하고 조용해서 프라이빗 리조트 느낌이 나구요, 특히 직원들의 친절함은 어디 비교할 수 없을듯해요. 영어되시던 안 되시던 끝까지 친절하게 도와줄려하고 편의를 봐줄려고 노력하십니다. 조식도 깔끔하고 플레이팅도 정성이 있습니다. 위치 애매하지만 택시나 자전거로 충분히 돌아다니구요, 정말 다시 호이안 가면 여기 예약할겁니다ㅠㅠㅠ정말 잘 묵다가요
Skrevet 25 januar 2018
8,4
Glimrende
Sora fra Sør-Korea
Familie med små barn
Premier deluxe
Opphold på 2 netter i januar 2018
가성비 갑이네요”
할인많이 될때 다녀온게 아니긴해도 가격대비 아주 훌륭했어요. 시내와 거리는 있지만 조식을 그때그때 조리해서 주는게 정말 좋았습니다
Skrevet 22 januar 2018
9,2
Ypperlig
dalhee fra Sør-Korea
Reiste alene
Superior rom med balkong
Opphold på 2 netter i januar 2018
Ypperlig”
가격대비.좋아여!!셔틀도 있어서 택시비 거의 안듬. 굳이 단점이 있다면 약한 수압. 도마뱀이 있었지만 혼자놀았다...
Skrevet 21 januar 2018
9,6
Ypperlig
Seonhae
Reiste alene
Superior twin eller dobbeltrom med bassengutsikt
Opphold på 2 netter i januar 2018
최고입니다 진짜 좋아요..”
룸컨디션 완벽하구 직원들도 너무 친절하네요 조식도 요일별로 다양하게 준비돼있어서 좋았어요. 위치는 택시타고다녔지만 올드타운에서 멀지 않아요. 추천합니다
Skrevet 16 januar 2018
10,0
Ypperlig
jihye fra Sør-Korea
Par
Superior twin eller dobbeltrom med bassengutsikt
Opphold på 2 netter i januar 2018
가성비 이상 최고의 리조트”
직원들 넘 친절하고, 넓은 수영장 깨끗한 객실 편리한 셔틀버스 완벽했습니다.
Skrevet 15 januar 2018
5,2
June fra Sør-Korea
Familie med små barn
Premier deluxe
Opphold på 2 netter i januar 2018
제 값 하네요”
2박 일정으로 예약했습니다. 처음 호텔에 들어갔는데 꿉꿉합니다. 침대도 꿉꿉, 방 내부도 꿉꿉, 방안에서는 동남아 특유의 냄새가 났습니다. 조금 당황했습니다. 후기 보고 갔는데 가성비 갑이라고 해서 어느정도 쾌적한 호텔을 생각했습니다. 그냥 제값 하는 수준입니다. 애들 2명이라 엑스트라 베드 추가했는데 엑베 가격이 호텔가격하고 거의 비슷하더군요. 결국 두배 가격 정도에 머문것 치고는 만족스럽지는 않습니다. 주변 관광객은 한국사람으 별로 없고 외국인이 많더군요. 호텔로 진입하는 길은 호이안 시내에서 10~15분 정도 걸리는 정도로 접근성은 썩 나쁘지는 않습니다. 다만 호텔 주변에 아무것도 없다고 생각하시면 됩니다. 현지인들이 사는 중간에 호텔이 있다고 생각하시면 됩니다. 호텔 내에 풀이 있는데 크기는 대략 20미터 정도, 폭은 10미터 정도 되는 크지 않은 풀이 있습니다. 풀은 관리는 괜찮게 되어 있습니다. 3~4만원에 조식포함으로 예약하실 것이라면 크게 나쁘지는 않습니다. 다만 저처럼 엑베 추가해서 7만원 정도에 머문다면 다른 호텔을 찾아볼 것 같습니다. 나오는 날까지 눅눅한 침대는 변하지 않습니다. ㅜㅜ 왜 방키를 하나를 줘서 들어올 때마다 에어컨을 새로 가동하게 하는지 의문입니다. 대부분 동남아 다녀봤어도 방키 하나 주는 곳은 여기가 처음이었습니다.
Skrevet 11 januar 2018