Veldig bra 7,8
basert på 1782 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 1782 anmeldelser
  • Renslighet 7,7
  • Fasiliteter 7,4
  • Beliggenhet 8,6
  • Romkomfort/standard 7,9
  • Ansattes arbeid 7,6
  • Valuta for pengene 8,0
  • Mat/middag 6,8
Sorter etter

Jacob fra USA
Par
Economy - uten vindu
Opphold på 2 netter i juli 2016
Good hotel
Very good for your $
Skrevet 12 juli 2016

David fra Storbritannia
Reiste alene
Deluxe
Opphold på én natt i juni 2016
location, value
good location, great price, kept clean, good air-con, staff very helpful and friendly. Wi-fi pretty reasonable, always works and up to 1 mb/sec No complaints
Skrevet 25 juni 2016

SENG fra Malaysia
Gruppe
Standard
Opphold på 2 netter i juni 2016
Dishonest staff
We left our luggage at hotel after check-out. 2 hours later when we returned to the hotel to collect our luggage, we realise one of our luggage zipper was broken (the only luggage with lock). we have checked and quite sure it is broken by someone intentionally. very angry with dishonest staff. good location. but no facilities at the hotel and lobby with lots of mosquito,
Skrevet 20 juni 2016

Zhen fra Malaysia
Gruppe
Economy - uten vindu
Opphold på 3 netter i mai 2016
Good hotel in Patong
Very good place to be near Patong, Not expensive good services and very clean. Beside got 7-11 to buy any stuff u need. Only bad thing is the wifi will stop suddenly after using for 30-60min
Skrevet 01 juni 2016

Mohd fra Malaysia
Gruppe
Standard
Opphold på 3 netter i mai 2016
Satisfied
Super convinient! Highly recommended!
Skrevet 26 mai 2016

Sally fra Malaysia
Gruppe
Standard
Opphold på 2 netter i mai 2016
Value for money
Value for money but not much facilities can use. A bit old.
Skrevet 25 mai 2016

LUM fra Malaysia
Reiste alene
Economy - uten vindu
Opphold på 3 netter i april 2016
facilities
Facilities need to be upgraded and maintenance services, as some did not working well
Skrevet 30 april 2016

Bruce fra USA
Reiste alene
Superior
Opphold på 10 netter i april 2016
Only issue was wifi sometimes would not let you log on
Ony issue was wifi at times would not let you log on. Slow and I mean slower than dial up. Hard to get out of very raised bath tub and if you are over six foot. Your head will it ceiling. But nice staff and clean room.
Skrevet 24 april 2016

Marjorie fra Canada
Småbarnsfamilie
Economy - uten vindu
Opphold på én natt i april 2016
Very nice location
Very nice location in Phuket if you want to be near the place to be in Patong. Not expensive but a very good service and very clean. I will go back here if I need
Skrevet 10 april 2016

Ameya fra India
Reiste alene
Economy - uten vindu
Opphold på 3 netter i mars 2016
Value for money
The biggest plus with the hotel is its location. Everything is easily accessible from the hotel. The room was spacious and clean.
Skrevet 30 mars 2016


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: