Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 5297 anmeldelser
  • Renslighet 8,1
  • Fasiliteter 7,8
  • Beliggenhet 8,6
  • Romkomfort/standard 7,9
  • Ansattes arbeid 7,7
  • Valuta for pengene 7,8
  • Mat/middag 7,2
Sorter etter

Eik fra Malaysia
Par
Superior
Opphold på 3 netter i november 2011
Ok
No commemt
Skrevet 21 september 2016

peter fra Irland
Gruppe
Superior
Opphold på 3 netter i september 2016
Great spot, great value will definitely be coming back
Just great value
Skrevet 20 september 2016

WEISHEN fra Malaysia
Reiste alene
Superior
Opphold på 4 netter i september 2016
Good
Check in time a bit late
Skrevet 15 september 2016

Lee fra Storbritannia
Par
Superior
Opphold på én natt i september 2016
Unbearably noisy 24/7
Roof top pool blasts music day and night. Bedrooms vibrate with the noise. Bedroom front doors and interconnecting doors have gaps all around them letting the noise through from landing and neighbouring rooms. More suitable for party people on a drinking holiday.
Skrevet 14 september 2016

Gary fra Australia
Familie med små barn
Superior - sammenhengende rom
Opphold på 5 netter i august 2016
Nice and clean, would stay here again.
Very basic in regards to facilities.
Skrevet 12 september 2016

Magdy fra Australia
Familie med eldre barn
Superior - sammenhengende rom
Opphold på én natt i september 2016
We enjoyed our stay especially the rooftop pool. Friendly staff. Issue with wifi but fixed in less than half an hour. In the heart of the action. Good reasonable breakfast. Will stay there again.
Skrevet 12 september 2016

Siobhan fra Australia
Par
Superior
Opphold på 3 netter i september 2016
Reasonably satisfied
The hotel is in a good location if you want to be close to souvenir shops and bars, but it's a 10-15 minute walk to the beach. Staff were consistently friendly and helpful. It's a noisy hotel, so if you're looking for a restful break, this is not the place for you.
Skrevet 07 september 2016

Bridgette fra Australia
Reiste alene
Superior
Opphold på 9 netter i august 2016
Great Location
Perfect location and the pool side atmosphere is great!
Skrevet 07 september 2016

Samuel fra Australia
Familie med eldre barn
Superior
Opphold på 3 netter i september 2016
weekend stay
was good for the price, but i expected newer rooms for a 4 star hotel rating
Skrevet 06 september 2016

Shaffik fra Sri Lanka
Forretningsreisende
Superior
Opphold på 3 netter i august 2016
Ok
Good Property on a very good location but more restriction with they have and WiFi doesn't work in the rooms.
Skrevet 05 september 2016


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: