Bra 7,5
basert på 3687 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Bra



fra 3687 anmeldelser
  • Renslighet 7,6
  • Fasiliteter 7,3
  • Beliggenhet 8,0
  • Romkomfort/standard 7,7
  • Ansattes arbeid 7,5
  • Valuta for pengene 7,2
  • Mat/middag 6,8
Sorter etter

Christophe fra Sveits
Reiste alene
Superior
Opphold på én natt i september 2016
Superior Room (Partner Promotion) needs some Refresh/Renovation
Stayed just one Night in Superior Room. Overall the Hotel Location as well as Staff are excellent. The Rooms on the other hand would benefit from some Refresh/Renovation, mainly the technical and electric features. Bulbs, switches and outlets are not all functional. One highlight is the local and personalized Smartphone provided for free to discover the City and with free Wifi.
Skrevet 10 september 2016

shirley fra Indonesia
Familie med små barn
Superior
Opphold på 3 netter i september 2016
Good hotel
The hotel is good and enjoyable. It's just a bit far walking with toddlers, but still ok. Phone facility is nice. Thanks!
Skrevet 08 september 2016

anthony fra Storbritannia
Forretningsreisende
Superior
Opphold på 3 netter i september 2016
Room cleaning
Room cleaning was very superficial and areas were found to be uncleared throughout the stay
Skrevet 08 september 2016

Sam fra New Zealand
Par
Superior
Opphold på 2 netter i september 2016
Agoda were offering a special price and we snapped it up. What a great hotel for the price.
We upgraded paying for the premium pack which included a late 4pm check out, two items of laundry per day and access to a snack bar that included cold drinks, buscuits, noodles, fruit and loads more.
Skrevet 08 september 2016

Ronald fra Indonesia
Par
Superior
Opphold på 3 netter i desember 2015
a decent hotel
We'll stay here if we have a busy schedule when we are in Singapore. The hotel is only for sleeping at night.
Skrevet 05 september 2016

EDGAR fra Filippinene
Par
Superior
Opphold på én natt i mai 2016
Near Orchard Road
Although we stayed only one night, we had a great stay. The hotel is remarkable. It has even a mobile internet, free of use.
Skrevet 05 september 2016

Mellita fra Indonesia
Par
Premier
Opphold på 4 netter i juli 2016
Good
Good
Skrevet 04 september 2016

Bahari fra Singapore
Gruppe
Deluxe
Opphold på én natt i august 2016
Nil
Good
Skrevet 01 september 2016

Than fra USA
Forretningsreisende
Deluxe
Opphold på 4 netter i august 2016
Currency exchange rates should have been more favorable compared to banks and authorized money changers.
Skrevet 31 august 2016

Andri fra Indonesia
Familie med små barn
Superior
Opphold på én natt i august 2016
service was good while furnitures are old
especially the curtain was terribly old. light bulps were gone several pcs but then being replaced.
Skrevet 30 august 2016


1

Velg fordelsprogram

PointsMAX
Språk
Fordelsprogram A Fordelsprogram A
Fordelsprogram B

Klikk PointsMAX i meyen og velg ditt foretrukne fordelsprogram.

2

Velg poengtilbud

Hotellrom A
Rominformasjon
Motta
5000 poeng

Velg rommet og poengalternativet for ditt valgte overnattingssted.

3

Oppgi medlemsnummer

Passets land
Medlemsnummer
1234

Oppgi medlemsnummeret for ditt valgte program når du bestiller. Poengene overføres til kontoen din når du sjekker ut.

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: