The Friendly Hostel
The Friendly Hostel
Se alle 25 bilder
Dobbeltrom med felles bad - Bad The Friendly Hostel
Dobbeltrom med felles bad - Bad
Se alle 25 bilder
Inne The Friendly Hostel
Inne
Se alle 25 bilder
Inne The Friendly Hostel
Inne
Se alle 25 bilder
Utvendig The Friendly Hostel
Utvendig
Se alle 25 bilder
PÅ KARTET The Friendly Hostel
PÅ KARTET
Meget bra
Beliggenhet
7,3
Se alle 25 bilder The Friendly Hostel
Se alle 25 bilder
Fjernet fra favoritter

The Friendly Hostel

Veldig bra beliggenhet
Har du spørsmål til The Friendly Hostel?
Veldig bra
Basert på 15 omtalerSe hva gjestene har skrevet
7,6
Valuta for pengene8,0
Vurdering av beliggenhet7,3
Egen restaurantNei
  • Gratis trådløst Internett på alle rom

  • Hage

  • Klessvask

  • Røykfrie gjesterom

Velg rom
7,6
Veldig bra
Romkomfort og -kvalitet
Dobbeltrom med felles bad (Double Room with shared bathroom room)
Dobbeltrom med felles bad (Double Room with shared bathroom room)
...
  • 25 m²/269 ft²
  • Røykfrie gjesterom
  • 1 dobbeltseng
Oppgi datoer for å se priser
Blandet sovesal (Mixed Dormitory)
Blandet sovesal (Mixed Dormitory)
...
  • 25 m²/269 ft²
  • Røykfrie gjesterom
  • 4 enkeltsenger
Oppgi datoer for å se priser
Sovesal 3 senger (3 Bed Dormitory)
Sovesal 3 senger (3 Bed Dormitory)
...
  • Utsikt: Hagen
  • 25 m²/269 ft²
  • 3 enkeltsenger
Oppgi datoer for å se priser
Twin rom med delt bad (Twin Room with Shared Bathroom)
Twin rom med delt bad (Twin Room with Shared Bathroom)
...
  • 25 m²/269 ft²
  • Røykfrie gjesterom
  • 2 enkeltsenger
Oppgi datoer for å se priser
Sovesal for kvinner 3 senger (3 Bed Female Dormitory)
Sovesal for kvinner 3 senger (3 Bed Female Dormitory)
...
  • 25 m²/269 ft²
  • Røykfrie gjesterom
  • 3 enkeltsenger
Oppgi datoer for å se priser
Deluxe twin rom (Deluxe Twin Room)
Deluxe twin rom (Deluxe Twin Room)
...
  • Delt bad
  • 2 enkeltsenger
Oppgi datoer for å se priser
Deluxe king rom (Deluxe King Room)
Deluxe king rom (Deluxe King Room)
...
  • Delt bad
  • 1 super king bed
Oppgi datoer for å se priser
7 Person Unit
7 Person Unit
...
    Oppgi datoer for å se priser
    3 Bed Female Dorm
    3 Bed Female Dorm
    ...
      Oppgi datoer for å se priser
      Standard leilighet 2 soverom (Standard Two-Bedroom Apartment)
      Standard leilighet 2 soverom (Standard Two-Bedroom Apartment)
      ...
      • 6 enkeltsenger eller 4 enke...
      Oppgi datoer for å se priser
      Har du spørsmål til The Friendly Hostel?
      Inntil 30% avslag med Agoda medlemstilbud!

      Prisene faller så snart du logger inn!

      Logg inn nå
      Mer om The Friendly Hostel

      Mer om The Friendly Hostel

      Hva de tilbyr

      Vis mindre

      Viktig å vite

      Vis mer

      Nyttige opplysninger

      Vis mer

      Verifiserte kundevurderinger

      Vurderinger fra Agoda (15)Vurderinger fra Booking.com (202)
      7,6
      Veldig bra
      Basert på 15 omtaler
      Type reisende
      Renslighet7,5
      Fasiliteter8,0
      Beliggenhet7,3
      Romkomfort og -kvalitet7,6
      Service7,7
      Valuta for pengene8,0
      Skrevet av verifiserte gjester fra Agoda
      Filtrer gjestkommentarer etter:
      Språk
      English
      Svenska
      Deutsch
      Français
      mer
      Romtype
      Dobbeltrom med felles bad
      Sovesal for kvinner 3 senger
      Blandet sovesal
      Sorter etter
      Viser 12 verifiserte gjestekommentarer
      2,8
      Netanel fra Israel
      Reiste alene
      Blandet sovesal
      Opphold på én natt i september 2017
      The worst hostel ever! ”
      It was empty. No people at all. The receptionist was so un friendly and always tried to sell me tours although i told him that i don't want any so he got mad. The room is full of dust so I was caughing the whole time. Just disgusting. Nothing to do there. And if yoy wanna go to Fraser Island just go straight. Don't stom there.
      Skrevet 19 september 2017
      10,0
      Ypperlig
      Claire fra Storbritannia
      Reiste alene
      Sovesal for kvinner 3 senger
      Opphold på én natt i mai 2017
      Like Home ”
      This place felt like home as the wifi password says. Was very clean and have the added touch of leaving a mento on the pillow. It was nice to stay somewhere that felt cosy. Good location to.
      Skrevet 07 mai 2017
      9,2
      Ypperlig
      James fra Irland
      Reiste alene
      Blandet sovesal
      Opphold på én natt i mars 2017
      Great value, better than usual hostel”
      Nice man who runs place (as name suggests), good kitchen, all needed facilities, more homely feeling than normal hostel
      Skrevet 05 mars 2017
      5,2
      Sabrina fra Danmark
      Par
      Dobbeltrom med felles bad
      Opphold på én natt i november 2016
      The Unfriendly Hostel!”
      We stayed here for 1 night. First of all let me say that the customer service was super bad.. Let me get back to that! The room is good value for money, as you get a private room with access to bathroom and kitchen for a fair price. The wifi is however quite slow and we found a major blood staint on the bedsheet. I wonder how you can put this on the bed without notice it.. The worst thing is clearly the customer service. We checked in just after 7 pm which was after reception opening hour that stopped at 7 pm. We had stopped by a few days earlier to confirm this with the owner. It went smoothly and we got the key for the room in a safe. But when we came to the room, there were no remote for the Air Conditioning even though our booking with Agoda stated clearly the AC was included.. Jacob called the manager to ask for the remote, and the manager responded that AC was not included. After letting him now that this was a mistake between him and Agoda he came to the hostel to deliver the remote. At the time he reached the room he was very angry as he said that he had spended 15 minutes to drive from his home to the hostel. He called us selfish and said that we were imature and that he newer would have asked for this at his age.. I (Jacob) consider myself an empathic 29 year old man, and i do not think that this was the issue at all. I just wanted a good night sleep and what ive paid for.. Because of this incidence we would never go back to the "Friendly" Hostel!
      Skrevet 21 november 2016
      3,0
      noura fra Frankrike
      Par
      Dobbeltrom med felles bad
      Opphold på én natt i desember 2014
      bad experience ”
      location close to the beach
      We stayed 1 night in the "Friendly Hostel" and be sure i will never come again. We were park to a room in the low floor, very noisy. The cleanliness was not really there. The furniture really old and a lot of sign of forbidding were placed in the room. We were obliged to go out to take our shower and it was again really not clean. i will not mentioned the shared kitchen absolutly disgusting. never again !
      Skrevet 04 september 2015
      9,0
      Ypperlig
      Stacey fra Storbritannia
      Par
      Dobbeltrom med felles bad
      Opphold på 2 netter i oktober 2014
      As the hostel suggests.....”
      Staff, free bikes and good kitchen
      Good base to get to Fraser Island
      Skrevet 31 oktober 2014
      10,0
      Ypperlig
      Rolf fra Australia
      Par
      Dobbeltrom med felles bad
      Opphold på én natt i juli 2014
      We had a great time”
      Friendly service,comfortable and spacios
      We both did like the layout and good position and roomy. Will go there again.
      Skrevet 11 september 2014
      7,3
      Meget bra
      WING fra Kina
      Reiste alene
      Dobbeltrom med felles bad
      Opphold på én natt i januar 2014
      good”
      clean,friendly,place are big
      Skrevet 29 august 2014
      9,2
      Ypperlig
      Tania fra Sverige
      Par
      Dobbeltrom med felles bad
      Opphold på én natt i november 2016
      Bra service”
      Rent och välskött hostel, tvättmöjligheter, välskött kök. Ca 5-10 min promenad från stranden.
      Skrevet 09 november 2016
      9,6
      Ypperlig
      Franziska fra Tyskland
      Reiste alene
      Sovesal for kvinner 3 senger
      Opphold på én natt i januar 2017
      Fantastisch!”
      Ich hatte einen sehr entspannten Aufenthalt. Das Personal war sehr nett, zuvorkommend und hilfsbereit. Alles war sauber und ordentlich. Ich kann dieses Hostel nur empfehlen!
      Skrevet 04 februar 2017
      6,7
      Hyggelig
      Corine fra Sveits
      Reiste alene
      Sovesal for kvinner 3 senger
      Opphold på 2 netter i oktober 2015
      Friendly hostel ”
      2 jours relaxants dans un endroit tranquille
      Bien. Hostel sympathique plus comme une maison coloc. Quelques travaux de maintenance seraient les bienvenus
      Skrevet 30 oktober 2015
      8,0
      Glimrende
      Yim fra Hongkong
      Par
      Dobbeltrom med felles bad
      Opphold på én natt i september 2016
      Cheap!”
      優惠價格!
      Skrevet 21 september 2016
      Dette er en populær eiendom. Unngå skuffelse!

      Tilbake til søkeresultater

      Tilbake til romutvalg